Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kawior
07-02-13, 19:01
Klasa nano
Autor Wiadomość
czarek468

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 10-11-12, 16:18   Klasa nano

Dla mnie to jest smieszne nie nadarmo wydalem 30zl zeby niemiec czym grac Delma, co do klasy Nano dobrze bylo zwykle klasy dawaly rade a nie a teraz to juz klasa zwykla jest lepsza niz te premium i S premium Prosze zebys zminil ten czas niewidzialonsci do 2 sec po kazdym obrazeniu bo naprawde nie ma czym grac, Pierw narzekali na krola i wyszkolonego a teraz na ta klase . Prosze o Odpowiedz.Kto uwarza ze mam racje niech sie pod tym podpisze .
Postaw piwo autorowi tego posta

Senior

Piwa: 7/9
Wysłany: 10-11-12, 17:21   

w pewnym sensie masz racje dlatego gram wyszkolonym bo jak widze kogos kto gra nano to pada na hita z awp i nie mam z tym problemu zadnego. Delma jak mozesz to daj wyszkolonemu to he 1/2 bo jak sama nazwa mowi to jest "Super Premium" wiec powinna byc lepsza od innych my za to placimy 30zl a gramy jakims gownem bo placza ze z he zabijaja. Tez plakalem ale kupilem sobie s.premke i teraz mam gdzies placz innych, mnie nikt nie sluchal to czemu ja mam byc poszkodowany przez czyjs placz ???

BuBu.^^

Piwa: 21/1
Wysłany: 10-11-12, 20:53   

Senior jaka pełna hipokryzja :D Wyłącz płacz i graj nie marudź bo już wszyscy mają dosyć twego biadolenia. Delmus zrób Seniorowi oddzielną klasę że jak naciśnie mouse1 to wszyscy padają wtedy w końcu może jego płacz się skończy.

Droper

Piwa: 20/7
Wysłany: 10-11-12, 21:19   

Mi nie przeszkadza ta klasa jak najmniejszym stopniu, może że zmniejszyć niewidoczność do 1 sekundy albo niewidoczność samą, Takie moje zdanie.
Senior Odkąd pamiętam czyli od wieków płaczesz i będziesz płakać.
Cytat:
w pewnym sensie masz racje dlatego gram wyszkolonym bo jak widzę kogoś kto gra nano to pada na hita z awp i nie mam z tym problemu żadnego.

Może Specjalnie dla Seniora trzeba utworzyć nową Klasę pt: MagicznySenior , Umiejętność: Magiczny przycisk który zabija wszystkich na hita z AWP.
Będziesz w 7 niebie gwarantuje ^^

czarek468

Otrzymał 3 piw(a)
Wysłany: 10-11-12, 21:25   hehe

Ja naprawde niemam czym grac nano mial 3 sec niewidki po obrazeniach to daj mu to nadal a co do senior naprawde tobie by sie taka klasa przydala hehe;d

Senior

Wysłany: 10-11-12, 23:36   

droper i ty bubu nie placze tylko skoro place 30zl za s premium to z jakiej paki jest ona w takim samy stopniu dobra jak zwykla klasa??? Ale wam do tego lba nic nie wejdzie bo neokidy tak maja ze nie wytlumaczysz im nic cos bym wam napisal ale nie chce mi sie pozniej warna odrabiac :)

BuBu.^^

Wysłany: 10-11-12, 23:43   

Senior, miej jaja i napisz. Droper tez ma s. premium i nie placze a jezeli uważasz że klasa która ma zabijanie 1/1 i niewidzialność na kucnieciu nie jest lepsza od zwykłej klasy to masz coś nie tak z głową.

Senior

Wysłany: 11-11-12, 00:35   

jak wyszkolonego widac juz lepiej niz przed resetem wiec ta niewidzialnosc mi gowno daje. Praktycznie klasa mysliwy jest taka sama jak wyszkolony snajper wystarczy ze ktos bedzie mial max inty i tez zabija na hita wiec placimy 30zl za klase ktora jest taka sama jak zwykla :)
Wyszkolony nie ma juz he 1/1 czy tam 1/2 bo plakali niewidzialnosci nie ma bo plakali czyli placimy za to zeby grac klasa ktora ma tylko 1/1 z awp bez inty i wiecej hp niz mysliwy gdzie tu logika ???

BuBu.^^

Wysłany: 11-11-12, 00:40   

Senior napisał/a:
jak wyszkolonego widac juz lepiej niz przed resetem wiec ta niewidzialnosc mi gowno daje. Praktycznie klasa mysliwy jest taka sama jak wyszkolony snajper wystarczy ze ktos bedzie mial max inty i tez zabija na hita wiec placimy 30zl za klase ktora jest taka sama jak zwykla :)
Wyszkolony nie ma juz he 1/1 czy tam 1/2 bo plakali niewidzialnosci nie ma bo plakali czyli placimy za to zeby grac klasa ktora ma tylko 1/1 z awp bez inty i wiecej hp niz mysliwy gdzie tu logika ???

Dawanie inty w myśliwego nic nie daje. Ma stałe obrażenia 2-krotnie zwiększone i to tyle. No + 1/4. Więc nie mów że wyszkolony nie jest znacznie lepszą klasą. Wam się tak tylko wydaję że myśliwy jest taki zajebisty. A tak nie jest ja po prostu tym tak cisne i tyle inni jakoś nim grają i nie kokszą wcale.

Droper

Piwa: 20/7
Wysłany: 11-11-12, 01:32   

Ja w tym miesiącu kupiłem VIP na 90 dni + S.Premki i jakoś nie narzekam wchodzę i gram klasy to klasy muszą być gorsze i lepsze nawet w normalnych.

WwE
WwE

Postawił 4 piw(a)
Wysłany: 11-11-12, 19:46   

To jest zalosne...Teraz klasy sa zbalansowane...Gracz ktory gra zwykla klasa musi dac sobie rade zabic kogos z klasa premium...Co wy chcecie dac tej mega premce...1/1 z kazdej broni??
Pomyslcie sami,klasy musza byc zbalanowane bo inaczej gra nie ma sensu...

Masz sprawe?
Pisz na Pw/Steam "WwE"

Pomoglem?
Postaw PiwKo.

Piotruś .

Wysłany: 21-11-12, 10:02   

Kupowałeś s. premium to chyba wiedziałeś jakie tam są klasy , i jakie mają umiejętności :)
Skoro uważasz że zwykłe klasy są lepsze to nimi graj . :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi