Zamknięty przez: Kawior 07-02-13, 19:01 |
Klasa nano |
Autor |
Wiadomość |
czarek468
Dołączył: 08 Sie 2012 Posty: 12 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: radom
|
Wysłany: 10-11-12, 16:18 Klasa nano
|
|
|
Dla mnie to jest smieszne nie nadarmo wydalem 30zl zeby niemiec czym grac Delma, co do klasy Nano dobrze bylo zwykle klasy dawaly rade a nie a teraz to juz klasa zwykla jest lepsza niz te premium i S premium Prosze zebys zminil ten czas niewidzialonsci do 2 sec po kazdym obrazeniu bo naprawde nie ma czym grac, Pierw narzekali na krola i wyszkolonego a teraz na ta klase . Prosze o Odpowiedz.Kto uwarza ze mam racje niech sie pod tym podpisze . |
|
|
|
|
|
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 10-11-12, 17:21
|
|
|
w pewnym sensie masz racje dlatego gram wyszkolonym bo jak widze kogos kto gra nano to pada na hita z awp i nie mam z tym problemu zadnego. Delma jak mozesz to daj wyszkolonemu to he 1/2 bo jak sama nazwa mowi to jest "Super Premium" wiec powinna byc lepsza od innych my za to placimy 30zl a gramy jakims gownem bo placza ze z he zabijaja. Tez plakalem ale kupilem sobie s.premke i teraz mam gdzies placz innych, mnie nikt nie sluchal to czemu ja mam byc poszkodowany przez czyjs placz ??? |
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 10-11-12, 20:53
|
|
|
Senior jaka pełna hipokryzja Wyłącz płacz i graj nie marudź bo już wszyscy mają dosyć twego biadolenia. Delmus zrób Seniorowi oddzielną klasę że jak naciśnie mouse1 to wszyscy padają wtedy w końcu może jego płacz się skończy. |
|
|
|
|
|
Droper
Wiek: 31 Dołączył: 08 Sie 2012 Posty: 338 Piwa: 20/7 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 10-11-12, 21:19
|
|
|
Mi nie przeszkadza ta klasa jak najmniejszym stopniu, może że zmniejszyć niewidoczność do 1 sekundy albo niewidoczność samą, Takie moje zdanie.
Senior Odkąd pamiętam czyli od wieków płaczesz i będziesz płakać.
Cytat: | w pewnym sensie masz racje dlatego gram wyszkolonym bo jak widzę kogoś kto gra nano to pada na hita z awp i nie mam z tym problemu żadnego. |
Może Specjalnie dla Seniora trzeba utworzyć nową Klasę pt: MagicznySenior , Umiejętność: Magiczny przycisk który zabija wszystkich na hita z AWP.
Będziesz w 7 niebie gwarantuje |
|
|
|
czarek468
Dołączył: 08 Sie 2012 Posty: 12 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: radom
|
Wysłany: 10-11-12, 21:25 hehe
|
|
|
Ja naprawde niemam czym grac nano mial 3 sec niewidki po obrazeniach to daj mu to nadal a co do senior naprawde tobie by sie taka klasa przydala hehe;d |
|
|
|
|
|
Senior
|
Wysłany: 10-11-12, 23:36
|
|
|
droper i ty bubu nie placze tylko skoro place 30zl za s premium to z jakiej paki jest ona w takim samy stopniu dobra jak zwykla klasa??? Ale wam do tego lba nic nie wejdzie bo neokidy tak maja ze nie wytlumaczysz im nic cos bym wam napisal ale nie chce mi sie pozniej warna odrabiac |
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 10-11-12, 23:43
|
|
|
Senior, miej jaja i napisz. Droper tez ma s. premium i nie placze a jezeli uważasz że klasa która ma zabijanie 1/1 i niewidzialność na kucnieciu nie jest lepsza od zwykłej klasy to masz coś nie tak z głową. |
|
|
|
|
|
Senior
|
Wysłany: 11-11-12, 00:35
|
|
|
jak wyszkolonego widac juz lepiej niz przed resetem wiec ta niewidzialnosc mi gowno daje. Praktycznie klasa mysliwy jest taka sama jak wyszkolony snajper wystarczy ze ktos bedzie mial max inty i tez zabija na hita wiec placimy 30zl za klase ktora jest taka sama jak zwykla
Wyszkolony nie ma juz he 1/1 czy tam 1/2 bo plakali niewidzialnosci nie ma bo plakali czyli placimy za to zeby grac klasa ktora ma tylko 1/1 z awp bez inty i wiecej hp niz mysliwy gdzie tu logika ??? |
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 11-11-12, 00:40
|
|
|
Senior napisał/a: | jak wyszkolonego widac juz lepiej niz przed resetem wiec ta niewidzialnosc mi gowno daje. Praktycznie klasa mysliwy jest taka sama jak wyszkolony snajper wystarczy ze ktos bedzie mial max inty i tez zabija na hita wiec placimy 30zl za klase ktora jest taka sama jak zwykla
Wyszkolony nie ma juz he 1/1 czy tam 1/2 bo plakali niewidzialnosci nie ma bo plakali czyli placimy za to zeby grac klasa ktora ma tylko 1/1 z awp bez inty i wiecej hp niz mysliwy gdzie tu logika ??? |
Dawanie inty w myśliwego nic nie daje. Ma stałe obrażenia 2-krotnie zwiększone i to tyle. No + 1/4. Więc nie mów że wyszkolony nie jest znacznie lepszą klasą. Wam się tak tylko wydaję że myśliwy jest taki zajebisty. A tak nie jest ja po prostu tym tak cisne i tyle inni jakoś nim grają i nie kokszą wcale. |
|
|
|
|
|
Droper
Wiek: 31 Dołączył: 08 Sie 2012 Posty: 338 Piwa: 20/7 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 11-11-12, 01:32
|
|
|
Ja w tym miesiącu kupiłem VIP na 90 dni + S.Premki i jakoś nie narzekam wchodzę i gram klasy to klasy muszą być gorsze i lepsze nawet w normalnych. |
|
|
|
WwE
WwE
Wiek: 30 Dołączył: 25 Paź 2012 Posty: 29 Postawił 4 piw(a) Skąd: Mielec
|
Wysłany: 11-11-12, 19:46
|
|
|
To jest zalosne...Teraz klasy sa zbalansowane...Gracz ktory gra zwykla klasa musi dac sobie rade zabic kogos z klasa premium...Co wy chcecie dac tej mega premce...1/1 z kazdej broni??
Pomyslcie sami,klasy musza byc zbalanowane bo inaczej gra nie ma sensu... |
|
_________________ "Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi"
Masz sprawe?
Pisz na Pw/Steam "WwE"
Pomoglem?
Postaw PiwKo.
|
|
|
|
|
Piotruś .
|
Wysłany: 21-11-12, 10:02
|
|
|
Kupowałeś s. premium to chyba wiedziałeś jakie tam są klasy , i jakie mają umiejętności
Skoro uważasz że zwykłe klasy są lepsze to nimi graj . |
|
_________________ Inderstrucktible . |
|
|
|
|
|