Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kawior
24-11-12, 22:14
Wasze TOP growych produkcji!
Autor Wiadomość
SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 26-08-12, 03:11   Wasze TOP growych produkcji!

Każdy ma jakies tam swoje ulubione produkcje, pochwalcie się w co lubice "rypac" w wolnym czasie i dlaczego, zachęccie innych <haha> Zaczne ja!

Bez żadnego rankigu, po prostu 10 ulubionych (niekoniecznie 10, moze byc 3 moze byc 15), takich o ktorych bedziecie pamietac za 10/20 czy 30 lat a soundtracka bedziecie sobie nucic z nudow w pociagu :D

-
The Fantastic Adventures of Dizzy

kiler 8miu bitów, wspaniała muzyka (umówmy się - NES/Pegazus nie ma wspanialego dzwięku, "wspaniala muzyka" jest tu adekwatna do sprzętu), piękna grafika, otwarty świat oraz fabuła (prosta ale piękno tkwi w prostocie), niesamowita grywalnosć, która kładzie dzisiejsze produkcje na kolana (wcale nie przesadzam, Dizzy taki jest). Kto nie grał, musi sprobować, albo chociaz niech sobie włączy filmik na yt - http://www.youtube.com/watch?v=8OfMMqSNtQY Gra jest dziełem CodeMasters - czyli tworców odpowiedzialnych m.in za Colina McRae.

-
Diablo III

całkiem świezsy tytuł, kawał dobrej roboty ze strony blizzarda, warto było czekac te kilka (10) lat, chociaz musze przyznac ze te 10 lat temu nie bylem zachwycony 2 czescią, jednak 3 mnie przykula przed kompa na długie godziny, i chociaz nie była tania
(199pln) nie zaluje zadnej złotówki. swietna optymalizacja, ciagle aktualizacje, grywalnosc niesamowita = swietna zabawa, a jak jeszcze dodam o trybie co-op z kumplem na team speaku to zabawa nabiera dodatkowego uroku. gra świetna, moze nawet idealna.

-
Mario Tennis

moze to dziwne, ale "sportowy rpg" od Nintendo jest niesamowity. to co cechuje ta produkcje to przede wszystkim grywalnosc, bo ta jest miazdzaca - szybka i niesamowicie wciagajaca. Tworzymy wlasna postac i gramy <lol2> Najpierw uczeszczamy do Junior School, pozniej awansujemy do Senior Class, gdy tam rozwalimy wszystkich, jedziemy na zawody, a na koncu czeka nas pojedynek z samym Mario. niby proste, ale dajace mase frajdy. na + idzie rowniez przyjemna muzyka. w wersje na 3DSa nie gralem, ale przy najblizszej okazji (czyt - wypłacie) pojawi sie u mnie na półce.

-
Counter Strike GO

chociaz to na 1.6 przegralem cale lata "dwutysieczne", tysiace złotych pozostawiane w kafejkach, lany, nocne studiowania i pisania wlasnych configow to wlasnie GO jest tym, ktorego wybrałem - jest swietny, swiezy, lepiej zoptymalizowany i majacy jakas tam przyszlosc w e-sporcie, przede mną wiele turniejow na ESL, ladderó, moze lanów.

-
Heroes of Might and Magic III (z dodatkami)

wlasciwie dzieki BuBu wszystko sie zaczelo, to on jest "moim mistrzem" w ta gre, on mnie nauczyl grac, pokazal co i jak :D nie ma pewnie tutaj ludka, co by nie wiedzial nic o Hirkach. Strategia turowa, kamiec milowy wsrod gier, jedna z najlepszych gier 4 everrrr (wg mnie) Klasyka.

-
seria Pokemon

na zdjeciu wersja Platinum na DSa (która zreszta posiadam <haha> ). Mozecie sie smiać, ale te gry maja cos takiego, co potrafi przykoc do konsoli na dluuuugie godziny. Zarowno wersja na czarno-bialego GameBoya jak i na DSa. Sa po prostu niesamowicie grywalne, w tym cały urok!

Mario Kart DS

Mario Kart - kolejna ikona gier konsolowych! Niby glupie wyscigi, ale ze znajomymi daja mase frajdy. Niezla grafika, przyjemny dla ucha soundtrack, ciekawe trasy, duzo postaci + kazda po okolo 10 pojazdów, mozliwosc gry przez neta a wszystko to w kieszeni. Nie nudzi się!

Ot takie moje TOP, nie wyminilem jeszcze kilku tytułów ktore naprawde lubie i warte sa bym je wymienil, ale na bezludna wyspe bym ich nie zabrał - te TAK! :D [/center]

Nie musi byc ladnie z obrazkami, mi sie po prostu nidzi i spac nie moge <haha>

Postaw piwo autorowi tego posta

SyLwiA

Piwa: 37/12
Wysłany: 26-08-12, 10:09   

Przygody w siodle <haha>

Majin Buu
Admin Bf2

Piwa: 13/4
Wysłany: 26-08-12, 10:32   

Ok a więć moje to :

1 .

Trzecia odsłona świetnej serii strzelanek, które zasłynęły z klimatycznego i rozbudowanego trybu multiplayer. Tym razem otrzymujemy zarówno rozgrywkę solową (kampania), jak i wieloosobową (kooperację i współzawodnictwo).

2.

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów to kontynuacja przygód wiedźmina Geralta – bohatera stworzonego przez polskiego pisarza Andrzeja Sapkowskiego. W grze nie zabrakło nieliniowej, pełnej zwrotów i wyrazistych postaci fabuły oraz dynamicznej i efektownej walki.

3.

Counter-Strike to najpopularniejsza sieciowa gra akcji na świecie. Counter-Strike 1 Anthology poszerza wielokrotnie nagradzaną serię o trzy tryby gry dla jednego gracza oraz nowe elementy rozgrywki wieloosobowej.

4.

Następna część słynnej serii opowiadającej o starciu dwóch frakcji: Asasynów i Templariuszy. Powracamy do postaci włoskiego zabójcy Ezio, który przenosi się do Rzymu, aby zmierzyć się z kolejnymi przeciwnikami.

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 26-08-12, 10:44   

moze to glupie, ale w nowego Batelfilda jeszcze nie gralem, nawet nie widzialem na zywo jak wyglada, podobno swietny

SyLwiA

Wysłany: 26-08-12, 10:46   

AC świetny, grałam na naj wymaganiach u kolegi ^^ gdy kupie laptopa to bd pierwsza gra ktorą zainstaluje ;D

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 26-08-12, 10:50   

komputerowa swięta trójca do Diablo, CS, Heroes a nie jakies AC :D

Majin Buu
Admin Bf2

Piwa: 13/4
Wysłany: 26-08-12, 10:52   

SUPERCUCUMBER, Bf3 na prawdę dla mnie jest udanym zakupem .. Na prawde gra jest po prostu epicka ;]

BuBu.^^

Piwa: 21/1
Wysłany: 26-08-12, 13:33   

To ja może zaczne od tych najstarszych gier jakie mnie cieszyły :D

Microprose Soccer

Rok wydania 1988 , napisana przez firmę MicroProse. Wiadomo najlepszy rocznik. Gra wyszła docelowo na Commodore64 ale tez i na Amige , Atari, Zx Spectrum, a nawet można znaleźć wersję na DOS'a.
Mimo tego że gra ma już swoje lata ma tak wiernych fanów że robione są przez nich kolejne uaktualnienia do gry. Jest nawet wersja z ostatnich Mistrzostw Świata z Afryki Południowej.
A teraz coś od siebie. Grywalność lepsza niż te wasze FIFY czy PESY. Piękna oprawa muzyczna, Dotego zmienne warunki atmosferyczne podczas grania. Sporo obcji jak na gre z C64, 2 główne tryby rozgrywki. Wiele dni miłej zabawy.

Dorzucam link z gamplaya warto chociaż posłuchać początkowej muzyki - rewelka.
http://www.youtube.com/watch?v=CcfFEecaYPc

Pit Stop II

Gracz kieruje bolidem Formuły 1 i bierze udział w wyścigu przebiegającym na jednym z sześciu torów (na każdym z osobna lub w trybie mistrzostw na każdym po kolei). Do wyboru są trzy poziomy trudności: łatwy, średni i trudny. Pojazd gracza, na skutek kontaktu z oponentami doznaje uszkodzeń, które obrazowane są w postaci niewielkich, kolorowych linii na oponach. Kolory oznaczają poziom zniszczeń. Naprawy opon i tankowania zużywanego paliwa, możemy dokonać w tzw. pit-stopie, gdzie gracz przejmuje rolę mechanika.

Rozgrywkę można toczyć w pojedynkę lub z drugim graczem w trybie split screen, czyli na ekranie podzielonym na pół. Dzięki takiemu rozwiązaniu każdy z graczy może znajdować się w innym miejscu toru, niezależnie od rywala.

8 sierpnia 2008 roku gra została wydana na konsolę Wii

Również dorzucam gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=WAfc_Ugki5U

Bede Edytował

Grube Lolo
RaVeX

Piwa: 15/12
Wysłany: 26-08-12, 16:51   

Wkrótce Fifa 13 ; )

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 26-08-12, 17:18   

ostatnie 3 fify kupiłem, z czego 12 ma u mnie ogromny minus - brak polskiej ligi, a reszta mniej lub bardziej denerwujacych bugow to m.in optymalizacja kiepska, bywaja bugi z brakiem hudu, mimo wszystko gra dobra, jak chcesz mozemy pograc online lige!

$zef.
GANJA FARMER

Piwa: 75/35
Wysłany: 26-08-12, 17:47   

To, że nie ma Polskiej ligi to nie wina fify, tylko Polski, bo nie dali licencji na naszą ligę i dlatego wyszło takie gówno ... Co do braku hudu pierwszy raz o tym słyszę :D gram na xboxie i nigdy nie spotkałem się z czymś takim.

http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 26-08-12, 17:54   

$zef. napisał/a:
To, że nie ma Polskiej ligi to nie wina fify, tylko Polski, bo nie dali licencji na naszą ligę i dlatego wyszło takie gówno ... Co do braku hudu pierwszy raz o tym słyszę :D gram na xboxie i nigdy nie spotkałem się z czymś takim.

wiem ze to nie wina EA, bo Ci chcieli sie dogadac ale jest jak jest, wersja pecetowa potrafi miec takie bugi, np zminimaluzujesz gre, odminimalizujesz i koniec, nie widac zegarka etc <lol2> rzadko, ale denerwuje.

iMßa
Twój Anioł Stróż

Nick w grze: WilczeK#JCSK
Piwa: 76/19
Wysłany: 26-08-12, 19:43   

Grywałem w fife 11 ale teraz nie mam tak dobrego kompa na fife więc rypie w metka jak mam czas.;p

SyLwiA

Wysłany: 26-08-12, 19:46   

ja gralam na Pl s20 BelenuS Xenox Mexilia :D

Grube Lolo
RaVeX

Piwa: 15/12
Wysłany: 26-08-12, 22:22   

PES 12 też można pograć czasami, ale fifa lepsza.

Lodówka

Nick w grze: Lodowka nie istnieje
Piwa: 11/90
Wysłany: 26-08-12, 22:49   

Tekken 6

Jest to dla mnie najlepsza bijatyka na konsolę xbox 360 (dopóki nie wyjdzie tekken 7 ;D ).
Grafika jest powalająca a grywalność wymiata. Jest bardzo dużo combosów. Każda postać ma ponad 100 ruchów z command list'a. Gorąco polecam tryb kampanii gdzie biega się w 3d i odkrywa nowo poznane wątki fabuły.

Tryb walki:

Tryb kampanii

Tryb customizacji

Pokemon Fire red:

Według mnie, najlepsze pokemony na konsolę gameboy advanced. Jest tam bardzo podobna fabuła do pokemonów red, ale tutaj możemy zbierać pokemony z 2 serii. Ponad to, jest możliwe tradowanie pokemonów z serii: red,blue,yellow,fire red, leaf green, emerald, ruby, shapphire. Gorąco polecam fanom pokemonów :)

Tryb walki:

menu wyboru pokemona:

walka 2 vs 2:

flaMaster
HeadSH00t ^^

Piwa: 18/27
Wysłany: 26-08-12, 22:52   

Zawsze jak idziemy na dwór pokemony muszą być... nie prusek ? xD albo te chińskie bajki ;P Ja kiedyś grałem w herosów 4ke i to są dla mnie sentymentalne mocno ;p . No i oczywiście ce es. A cucumber, kiedy gramy w diablo ? ;d

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi