Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Zamknięty przez: Kawior 24-11-12, 22:14 |
Wasze TOP growych produkcji! |
Autor |
Wiadomość |
SUPERCUCUMBER
centomaniak
Wiek: 36 Dołączył: 05 Sie 2012 Posty: 377 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 26-08-12, 03:11 Wasze TOP growych produkcji!
|
|
|
Każdy ma jakies tam swoje ulubione produkcje, pochwalcie się w co lubice "rypac" w wolnym czasie i dlaczego, zachęccie innych Zaczne ja!
Bez żadnego rankigu, po prostu 10 ulubionych (niekoniecznie 10, moze byc 3 moze byc 15), takich o ktorych bedziecie pamietac za 10/20 czy 30 lat a soundtracka bedziecie sobie nucic z nudow w pociagu
-The Fantastic Adventures of Dizzy
kiler 8miu bitów, wspaniała muzyka (umówmy się - NES/Pegazus nie ma wspanialego dzwięku, "wspaniala muzyka" jest tu adekwatna do sprzętu), piękna grafika, otwarty świat oraz fabuła (prosta ale piękno tkwi w prostocie), niesamowita grywalnosć, która kładzie dzisiejsze produkcje na kolana (wcale nie przesadzam, Dizzy taki jest). Kto nie grał, musi sprobować, albo chociaz niech sobie włączy filmik na yt - http://www.youtube.com/watch?v=8OfMMqSNtQY Gra jest dziełem CodeMasters - czyli tworców odpowiedzialnych m.in za Colina McRae.
-Diablo III
całkiem świezsy tytuł, kawał dobrej roboty ze strony blizzarda, warto było czekac te kilka (10) lat, chociaz musze przyznac ze te 10 lat temu nie bylem zachwycony 2 czescią, jednak 3 mnie przykula przed kompa na długie godziny, i chociaz nie była tania
(199pln) nie zaluje zadnej złotówki. swietna optymalizacja, ciagle aktualizacje, grywalnosc niesamowita = swietna zabawa, a jak jeszcze dodam o trybie co-op z kumplem na team speaku to zabawa nabiera dodatkowego uroku. gra świetna, moze nawet idealna.
-Mario Tennis
moze to dziwne, ale "sportowy rpg" od Nintendo jest niesamowity. to co cechuje ta produkcje to przede wszystkim grywalnosc, bo ta jest miazdzaca - szybka i niesamowicie wciagajaca. Tworzymy wlasna postac i gramy Najpierw uczeszczamy do Junior School, pozniej awansujemy do Senior Class, gdy tam rozwalimy wszystkich, jedziemy na zawody, a na koncu czeka nas pojedynek z samym Mario. niby proste, ale dajace mase frajdy. na + idzie rowniez przyjemna muzyka. w wersje na 3DSa nie gralem, ale przy najblizszej okazji (czyt - wypłacie) pojawi sie u mnie na półce.
-Counter Strike GO
chociaz to na 1.6 przegralem cale lata "dwutysieczne", tysiace złotych pozostawiane w kafejkach, lany, nocne studiowania i pisania wlasnych configow to wlasnie GO jest tym, ktorego wybrałem - jest swietny, swiezy, lepiej zoptymalizowany i majacy jakas tam przyszlosc w e-sporcie, przede mną wiele turniejow na ESL, ladderó, moze lanów.
-Heroes of Might and Magic III (z dodatkami)
wlasciwie dzieki BuBu wszystko sie zaczelo, to on jest "moim mistrzem" w ta gre, on mnie nauczyl grac, pokazal co i jak nie ma pewnie tutaj ludka, co by nie wiedzial nic o Hirkach. Strategia turowa, kamiec milowy wsrod gier, jedna z najlepszych gier 4 everrrr (wg mnie) Klasyka.
-seria Pokemon
na zdjeciu wersja Platinum na DSa (która zreszta posiadam ). Mozecie sie smiać, ale te gry maja cos takiego, co potrafi przykoc do konsoli na dluuuugie godziny. Zarowno wersja na czarno-bialego GameBoya jak i na DSa. Sa po prostu niesamowicie grywalne, w tym cały urok!
Mario Kart DS
Mario Kart - kolejna ikona gier konsolowych! Niby glupie wyscigi, ale ze znajomymi daja mase frajdy. Niezla grafika, przyjemny dla ucha soundtrack, ciekawe trasy, duzo postaci + kazda po okolo 10 pojazdów, mozliwosc gry przez neta a wszystko to w kieszeni. Nie nudzi się!
Ot takie moje TOP, nie wyminilem jeszcze kilku tytułów ktore naprawde lubie i warte sa bym je wymienil, ale na bezludna wyspe bym ich nie zabrał - te TAK! [/center]
Nie musi byc ladnie z obrazkami, mi sie po prostu nidzi i spac nie moge |
|
|
|
SyLwiA
Wiek: 28 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 408 Piwa: 37/12 Skąd: polska
|
Wysłany: 26-08-12, 10:09
|
|
|
Przygody w siodle |
|
|
|
|
|
Majin Buu
Admin Bf2
Wiek: 27 Dołączył: 22 Sie 2012 Posty: 240 Piwa: 13/4 Skąd: z Biedry <3
|
Wysłany: 26-08-12, 10:32
|
|
|
Ok a więć moje to :
1 .
Trzecia odsłona świetnej serii strzelanek, które zasłynęły z klimatycznego i rozbudowanego trybu multiplayer. Tym razem otrzymujemy zarówno rozgrywkę solową (kampania), jak i wieloosobową (kooperację i współzawodnictwo).
2.
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów to kontynuacja przygód wiedźmina Geralta – bohatera stworzonego przez polskiego pisarza Andrzeja Sapkowskiego. W grze nie zabrakło nieliniowej, pełnej zwrotów i wyrazistych postaci fabuły oraz dynamicznej i efektownej walki.
3.
Counter-Strike to najpopularniejsza sieciowa gra akcji na świecie. Counter-Strike 1 Anthology poszerza wielokrotnie nagradzaną serię o trzy tryby gry dla jednego gracza oraz nowe elementy rozgrywki wieloosobowej.
4.
Następna część słynnej serii opowiadającej o starciu dwóch frakcji: Asasynów i Templariuszy. Powracamy do postaci włoskiego zabójcy Ezio, który przenosi się do Rzymu, aby zmierzyć się z kolejnymi przeciwnikami. |
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 26-08-12, 10:44
|
|
|
moze to glupie, ale w nowego Batelfilda jeszcze nie gralem, nawet nie widzialem na zywo jak wyglada, podobno swietny |
|
|
|
SyLwiA
|
Wysłany: 26-08-12, 10:46
|
|
|
AC świetny, grałam na naj wymaganiach u kolegi gdy kupie laptopa to bd pierwsza gra ktorą zainstaluje |
|
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 26-08-12, 10:50
|
|
|
komputerowa swięta trójca do Diablo, CS, Heroes a nie jakies AC |
|
|
|
Majin Buu
Admin Bf2
Wiek: 27 Dołączył: 22 Sie 2012 Posty: 240 Piwa: 13/4 Skąd: z Biedry <3
|
Wysłany: 26-08-12, 10:52
|
|
|
SUPERCUCUMBER, Bf3 na prawdę dla mnie jest udanym zakupem .. Na prawde gra jest po prostu epicka |
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 26-08-12, 13:33
|
|
|
To ja może zaczne od tych najstarszych gier jakie mnie cieszyły
Microprose Soccer
Rok wydania 1988 , napisana przez firmę MicroProse. Wiadomo najlepszy rocznik. Gra wyszła docelowo na Commodore64 ale tez i na Amige , Atari, Zx Spectrum, a nawet można znaleźć wersję na DOS'a.
Mimo tego że gra ma już swoje lata ma tak wiernych fanów że robione są przez nich kolejne uaktualnienia do gry. Jest nawet wersja z ostatnich Mistrzostw Świata z Afryki Południowej.
A teraz coś od siebie. Grywalność lepsza niż te wasze FIFY czy PESY. Piękna oprawa muzyczna, Dotego zmienne warunki atmosferyczne podczas grania. Sporo obcji jak na gre z C64, 2 główne tryby rozgrywki. Wiele dni miłej zabawy.
Dorzucam link z gamplaya warto chociaż posłuchać początkowej muzyki - rewelka.
http://www.youtube.com/watch?v=CcfFEecaYPc
Pit Stop II
Gracz kieruje bolidem Formuły 1 i bierze udział w wyścigu przebiegającym na jednym z sześciu torów (na każdym z osobna lub w trybie mistrzostw na każdym po kolei). Do wyboru są trzy poziomy trudności: łatwy, średni i trudny. Pojazd gracza, na skutek kontaktu z oponentami doznaje uszkodzeń, które obrazowane są w postaci niewielkich, kolorowych linii na oponach. Kolory oznaczają poziom zniszczeń. Naprawy opon i tankowania zużywanego paliwa, możemy dokonać w tzw. pit-stopie, gdzie gracz przejmuje rolę mechanika.
Rozgrywkę można toczyć w pojedynkę lub z drugim graczem w trybie split screen, czyli na ekranie podzielonym na pół. Dzięki takiemu rozwiązaniu każdy z graczy może znajdować się w innym miejscu toru, niezależnie od rywala.
8 sierpnia 2008 roku gra została wydana na konsolę Wii
Również dorzucam gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=WAfc_Ugki5U
Bede Edytował |
|
|
|
|
|
Grube Lolo
RaVeX
Wiek: 26 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 114 Piwa: 15/12 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 26-08-12, 16:51
|
|
|
Wkrótce Fifa 13 ; ) |
|
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 26-08-12, 17:18
|
|
|
ostatnie 3 fify kupiłem, z czego 12 ma u mnie ogromny minus - brak polskiej ligi, a reszta mniej lub bardziej denerwujacych bugow to m.in optymalizacja kiepska, bywaja bugi z brakiem hudu, mimo wszystko gra dobra, jak chcesz mozemy pograc online lige! |
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 26-08-12, 17:47
|
|
|
To, że nie ma Polskiej ligi to nie wina fify, tylko Polski, bo nie dali licencji na naszą ligę i dlatego wyszło takie gówno ... Co do braku hudu pierwszy raz o tym słyszę gram na xboxie i nigdy nie spotkałem się z czymś takim. |
|
_________________ Chcesz ze mną porozmawiać? Przeczytaj! ZANIM NAPISZESZ...
http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021 |
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 26-08-12, 17:54
|
|
|
$zef. napisał/a: | To, że nie ma Polskiej ligi to nie wina fify, tylko Polski, bo nie dali licencji na naszą ligę i dlatego wyszło takie gówno ... Co do braku hudu pierwszy raz o tym słyszę gram na xboxie i nigdy nie spotkałem się z czymś takim. |
wiem ze to nie wina EA, bo Ci chcieli sie dogadac ale jest jak jest, wersja pecetowa potrafi miec takie bugi, np zminimaluzujesz gre, odminimalizujesz i koniec, nie widac zegarka etc rzadko, ale denerwuje. |
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 26-08-12, 19:43
|
|
|
Grywałem w fife 11 ale teraz nie mam tak dobrego kompa na fife więc rypie w metka jak mam czas.;p |
|
|
|
|
|
SyLwiA
|
Wysłany: 26-08-12, 19:46
|
|
|
ja gralam na Pl s20 BelenuS Xenox Mexilia |
|
|
|
|
|
Grube Lolo
RaVeX
Wiek: 26 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 114 Piwa: 15/12 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 26-08-12, 22:22
|
|
|
PES 12 też można pograć czasami, ale fifa lepsza. |
|
|
|
|
|
Lodówka
Nick w grze: Lodowka nie istnieje
Wiek: 28 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 155 Piwa: 11/90 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 26-08-12, 22:49
|
|
|
Tekken 6
Jest to dla mnie najlepsza bijatyka na konsolę xbox 360 (dopóki nie wyjdzie tekken 7 ).
Grafika jest powalająca a grywalność wymiata. Jest bardzo dużo combosów. Każda postać ma ponad 100 ruchów z command list'a. Gorąco polecam tryb kampanii gdzie biega się w 3d i odkrywa nowo poznane wątki fabuły.
Tryb walki:
Tryb kampanii
Tryb customizacji
Pokemon Fire red:
Według mnie, najlepsze pokemony na konsolę gameboy advanced. Jest tam bardzo podobna fabuła do pokemonów red, ale tutaj możemy zbierać pokemony z 2 serii. Ponad to, jest możliwe tradowanie pokemonów z serii: red,blue,yellow,fire red, leaf green, emerald, ruby, shapphire. Gorąco polecam fanom pokemonów
Tryb walki:
menu wyboru pokemona:
walka 2 vs 2:
|
|
|
|
flaMaster
HeadSH00t ^^
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 112 Piwa: 18/27 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 26-08-12, 22:52
|
|
|
Zawsze jak idziemy na dwór pokemony muszą być... nie prusek ? xD albo te chińskie bajki ;P Ja kiedyś grałem w herosów 4ke i to są dla mnie sentymentalne mocno . No i oczywiście ce es. A cucumber, kiedy gramy w diablo ? ;d |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|