Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
 |
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
 |
Zdrowe przepisy kulinarne |
Autor |
Wiadomość |
Minare

|
Wysłany: 11-03-25, 15:35 Zdrowe przepisy kulinarne
|
|
|
Hej. Chcę się z Wami podzielić moim ostatnim znaleziskiem – blogiem GotujFit.pl . Trafiłem na niego przypadkowo, poszukując dietetycznych przepisów, i muszę przyznać, że całkowicie mnie wciągnął. Blog jest rewelacyjnie redagowany – wyszukacie w nim sporo prostych, ale pysznych przepisów na fit posiłki, które nie zabierają dużo czasu. Autor bardzo dba o to, żeby jedzenie było nie wyłącznie zdrowe, ale i miało odpowiedni smak. Ponadto fajnie opisane kroki przygotowania jak i również piękne fotografie, które zachęcają do gotowania. Jeżeli ktoś poszukuje inspiracji na lekkostrawne, ale pełnowartościowe posiłki, to z pewnością odnajdzie na nim coś dla siebie. Zerknijcie oraz dajcie znać, co myślicie o tej stronie. |
|
|
|
|
 |
leno1983

|
Wysłany: 13-03-25, 10:50
|
|
|
Cześć! 😊
Jeśli chodzi o zdrowe odżywianie, to ostatnio odkryłam Konopną Farmację — mają świetne, naturalne produkty, szczególnie oleje i nasiona konopne, które są pełne wartości odżywczych. Bardzo polubiłam olej konopny , bo idealnie pasuje do wielu potraw.
Chciałam się z Wami podzielić szybkim przepisem na pyszną i zdrową sałatkę:
🥗 Sałatka z nasionami konopi i olejem konopnym:
1 pomidor
garść rukoli
kilka kawałków awokado
1 łyżka nasion konopi
1 łyżka oleju konopnego
sól, pieprz do smaku
Wszystkie składniki mieszamy, skrapiamy olejem konopnym i doprawiamy solą oraz pieprzem — proste, a jednocześnie pyszne! 😋
Do tego świetnie sprawdza się herbata z lawendą — wystarczy zaparzyć suszoną lawendę i dodać odrobinę miodu oraz cytryny. Idealna opcja na relaks po całym dniu.
Warto sięgać po naturalne składniki — to naprawdę ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie! 🌿 |
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|