Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zdrowe przepisy kulinarne
Autor Wiadomość
Minare

Wysłany: 11-03-25, 15:35   Zdrowe przepisy kulinarne

Hej. Chcę się z Wami podzielić moim ostatnim znaleziskiem – blogiem GotujFit.pl . Trafiłem na niego przypadkowo, poszukując dietetycznych przepisów, i muszę przyznać, że całkowicie mnie wciągnął. Blog jest rewelacyjnie redagowany – wyszukacie w nim sporo prostych, ale pysznych przepisów na fit posiłki, które nie zabierają dużo czasu. Autor bardzo dba o to, żeby jedzenie było nie wyłącznie zdrowe, ale i miało odpowiedni smak. Ponadto fajnie opisane kroki przygotowania jak i również piękne fotografie, które zachęcają do gotowania. Jeżeli ktoś poszukuje inspiracji na lekkostrawne, ale pełnowartościowe posiłki, to z pewnością odnajdzie na nim coś dla siebie. Zerknijcie oraz dajcie znać, co myślicie o tej stronie.
Postaw piwo autorowi tego posta

leno1983

Wysłany: 13-03-25, 10:50   

Cześć! 😊

Jeśli chodzi o zdrowe odżywianie, to ostatnio odkryłam Konopną Farmację — mają świetne, naturalne produkty, szczególnie oleje i nasiona konopne, które są pełne wartości odżywczych. Bardzo polubiłam olej konopny , bo idealnie pasuje do wielu potraw.

Chciałam się z Wami podzielić szybkim przepisem na pyszną i zdrową sałatkę:

🥗 Sałatka z nasionami konopi i olejem konopnym:

1 pomidor
garść rukoli
kilka kawałków awokado
1 łyżka nasion konopi
1 łyżka oleju konopnego
sól, pieprz do smaku
Wszystkie składniki mieszamy, skrapiamy olejem konopnym i doprawiamy solą oraz pieprzem — proste, a jednocześnie pyszne! 😋

Do tego świetnie sprawdza się herbata z lawendą — wystarczy zaparzyć suszoną lawendę i dodać odrobinę miodu oraz cytryny. Idealna opcja na relaks po całym dniu.

Warto sięgać po naturalne składniki — to naprawdę ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i samopoczucie! 🌿

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu