Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kawior
16-12-13, 20:21
[Skarga] wiNNeR.
Autor Wiadomość
Cieniuu
Mistrz Riposty

Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~
Piwa: 16/8
Wysłany: 14-12-13, 19:55   [Skarga] wiNNeR.

1. Twój nick: Elite COD # .Cieniuu~
2. Nick Admina: wiNNeR.
3. Data zdarzenia: 13.12.2013 r.
4. Dowody: Jest historia ShoutBoxa oraz Demko HLTV :Demko
5. Co zrobił: Witam Serdecznie ! Nie mam pojęcia od czego mam zacząć, ten człowiek tak bardzo mnie zdenerwował :( tak bardzo mnie upokorzył ... nie wiem co mam począć :( Zaczęło się od tego, że wbijam na hardcora na COD'a, była wtedy mapka cs_max, no i napisałem do Winnera, że ma Vipa a nie umie grać bo ma staty 12 na 14. Po napisaniu tego Winner się lekko zdenerwował, wyskoczył do mnie z "papą" zresztą widać wszystko na demku. Następnie po uciszeniu się mnie oraz Winnera, napisałem do niego skąd mogę wziąć Vipa a on do mnie z papą wyskakuje i coś się tam zacżął pluć, że żeby mieć Vipa trzeba mieć pieniądze, że mam "wypier..." do MOPSU i takie tam, krótko mówiąc stracił nad sobą panowanie :) Po tym jak mnie zjechał na cs_max, wbiłem na Forum i zacząłem pisać do Winnera, że skarga będzie o 15:05 następnego dnia, a ten do mnie z papą znowu :D Zaczął pisać takie wulgaryzmy jak :
- "miękkim chujem robiony"
- "Zaczął mnie jeździć od lamusów, gówien"
- "Że mam wypierdalać do MOPSU"
- "Że jestem chujem, leszczem i takie tam"

Krótko mówiąc zjechał mnie równo :) A po co ? sam tego nie wiem :) Ja się tylko zapytałem o Vipa. Te wulgaryzmy już pisał na Forum na ShoutBoxie, ale ze względu, że ja jako zwykły gracz nie mam wglądu do historii ShoutBoxa to musicie sobie sami sprawdzić co on tam na mnie wygadywał.

Kolejna sprawa jest prostsza niż ta wyżej. Ja sobie nie życzę aby taki klaps mnie wyzywał publicznie ... najeżdżał na moją rodzinę, moich bliskich tylko ze względu, że spytałem się go skąd mogę wziąć Vipa... ten człowiek jest niespełna rozumu.. widać, że brat Gruszki :P

Kolejna sprawa jest prosta. Nie życzę sobie aby ktoś z innych adminów ingerował w moje rozmowy z Winnerem.. to jest tylko moja sprawa i jego. Więc wy jako niedouczeni admini zamknijcie buzie i się nie wtrącajcie bo JA sobie tego nie życzę.

Winner... nawet jeśli mnie przeprosisz.. to ich nie przyjmę.. bo zacząłeś jechać mojego nieżyjącego Ojca...

Delmuś, powiedz drogi chłopcze, kogo ty bierzesz do Teamu ? :) Proste pytanie... jakim prawem ja się pytam jak Admin może pisać tak do graczy ? hymmm ? no jak ? jak może wyzywać moją rodzinę.... moich najbliższych...wyzywać mnie.. nie wiem Delma co ty robisz... Admin powinien być opanowany, miły, pomocny i sprawiedliwy .. a Winner nie spełnia ani jednej z powyższych cech.
To samo tyczy Gruszki.. jego to nikt nie lubi i chłopak kompletnie się nie nadaje na Admina... zamiast trzepać hajs to powinieneś zrobić coś z tymi Adminami i wyrzucić co niektórych za swoje naganne zachowanie...

Tyle ode mnie.

Moje podwórko - moje zasady.

Ahaa.. byłbym zapomniał.. z racji tego, że Moderatorzy na tej Serwerowni mają po 15 lat to chciałbym zaznaczyć, że nie możecie mi dać Warna za te Wulgaryzmy po wyżej, ponieważ one są w cudzysłowiu i przytaczają słowa, które bezpośrednio napisał do mnie nie jaki wiNNeR.

Pozdrawiam
Postaw piwo autorowi tego posta

Merry BombakoS

Nick w grze: bombakos
Piwa: 81/13
Wysłany: 14-12-13, 20:45   

cieniu to nie koncert zyczen po 2 nikt cie przeprasza nie bedzie dziecko ogladalem demko mam wycinke calej rozmowy i wyraznie widać ze to Cieniuu zaczął cała kłotnie i udaje dobrego

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : boze winner naucz sie grac

Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : boze

D
[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : jaki placek

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : mnie zabil

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : winner naucz sie grac..

do tego momentu winner nie odp a pozniej płacz tego dziecka i winner juz go pozniej zgasił ;]

[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : zalosne to bylo jak ssy ci znikly

[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : :<

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : zycie

[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : a zapomnialem usunales

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : masz vipa i szpan

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : boze na tym vipie

[Wsparcie Ogniowe - 6] *DEAD* Adi : /perk

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : bvez vipa jest nikim

Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : gralem bez vipa byl placz gram z to placz

eMTeeR. connected
[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : nie podoba sie to zmien server

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : ja nie placze tylko grac nie umiesz ,p

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : czy ja kogos cisne ? ogarnij sandalku.

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : grac nie p[otrafia

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : szarik co ty robisz ?...

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : boze

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : trudno go bylo zabic ?

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : oooo mam :D winner jest sprawa skad moge wziac Vipa ? :)

P.U.N.I.S.H.E.R connected
P.U.N.I.S.H.E.R is joining the Counter-Terrorist force
[Szturmowiec - 15] *DEAD* ProBoSzCz : ile vip ??

[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : z ciezkiej pracy

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : tzn ?

[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : zarobisz to kupisz

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : gdzie dostane info ?

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : udajesz ze nie widzisz co pisze ? ^^

[Strzelec Wyborowy - 12] *DEAD* WyborowY : kto ?

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : pytam po raz ostatni ... skad moge wziac vipa ?

[Szturmowiec - 33] *DEAD* DlaczegoJa : /top15

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : winner ?

[Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : popytaj w MOPSie moze cie dofinansuja , jak juz datek dostaniesz to wtedy bedziesz mogl mnie zapytac

[Snajper - 37] *SPEC* Elite COD # .Cieniuu~ : winner za 5min wejdz na forum dzial skargi .

-Jacek-
Twój Adwokat .

Nick w grze: i
Piwa: 77/89
Wysłany: 14-12-13, 20:52   

Skarga śmieszn a szum robisz o byle co tak jak Gruszka jak chciała kogoś zniszczyć tylko tyle ,że ty nie liznąłeś i nie masz poparcia w tych bzdurach <bezradny> ze strony wiNN3ra nigdy nie widziałem spin :D ciekawe czemu akurat ty zaczynasz rozmowy które kończą się kłótniami :/

nyah
Living Legend =)

Nick w grze: nyah
Piwa: 52/7
Wysłany: 14-12-13, 20:57   

Widzisz Cieniu , osoby nie muszą być w temacie żeby zobaczyć twój poziom zachowania... Wyraźnie widać i są świadkowie na to że ty zaczynałeś a jeszcze składasz na niego skargę :) Żałosne i oby to zamknęli szybciej niż ktoś cię na serio załatwi :3

Gruszka
PJONTKA!

Nick w grze: Gruszka
Piwa: 334/119
Wysłany: 14-12-13, 21:03   

Cieniuu napisał/a:
Witam Serdecznie ! Nie mam pojęcia od czego mam zacząć, ten człowiek tak bardzo mnie zdenerwował :( tak bardzo mnie upokorzył ... nie wiem co mam począć :(

Napisz do Polsatu będziesz murowanym faworytem do dostania nagrody sprawy roku w Dlczego Ja.

Cieniuu napisał/a:
Zaczęło się od tego, że wbijam na hardcora na COD'a, była wtedy mapka cs_max, no i napisałem do Winnera, że ma Vipa a nie umie grać bo ma staty 12 na 14.

Sam się przyznajesz do prowokowania innych w tym momencie.

Cieniuu napisał/a:
Po napisaniu tego Winner się lekko zdenerwował, wyskoczył do mnie z "papą" zresztą widać wszystko na demku. Następnie po uciszeniu się mnie oraz Winnera, napisałem do niego skąd mogę wziąć Vipa a on do mnie z papą wyskakuje i coś się tam zacżął pluć, że żeby mieć Vipa trzeba mieć pieniądze, że mam "wypier..." do MOPSU i takie tam, krótko mówiąc stracił nad sobą panowanie :) Po tym jak mnie zjechał na cs_max, wbiłem na Forum i zacząłem pisać do Winnera, że skarga będzie o 15:05 następnego dnia, a ten do mnie z papą znowu :D Zaczął pisać takie wulgaryzmy jak :
- "miękkim chujem robiony"
- "Zaczął mnie jeździć od lamusów, gówien"
- "Że mam wypierdalać do MOPSU"
- "Że jestem chujem, leszczem i takie tam"

Cieszysz się z tego powodu jakbyś lizaka dostał. Rzeczywiście Cię zjechał. Dostosował poziom odpowiedzi do Twojej osoby.

Cieniuu napisał/a:
Kolejna sprawa jest prostsza niż ta wyżej. Ja sobie nie życzę aby taki klaps mnie wyzywał publicznie ... najeżdżał na moją rodzinę, moich bliskich tylko ze względu, że spytałem się go skąd mogę wziąć Vipa... ten człowiek jest niespełna rozumu.. widać, że brat Gruszki :P

Sam go wyzywasz płaczku i teraz się bawisz w Anne Marie Wesołowską. Niespełna rozumu to jesteś Ty 18 latku, który uważa się za wielce dorosłego. Wole mieć takiego brata niż takie coś jak Ty na tej serwerowni

Cieniuu napisał/a:
Kolejna sprawa jest prosta. Nie życzę sobie aby ktoś z innych adminów ingerował w moje rozmowy z Winnerem.. to jest tylko moja sprawa i jego. Więc wy jako niedouczeni admini zamknijcie buzie i się nie wtrącajcie bo JA sobie tego nie życzę.

Nie będziesz nam mówił co mamy robić a czego nie. Nie od tego tu jesteś. I życzyć sobie możesz od innych tylko by Ci się Iloraz Inteligencji zwiększył

Cieniuu napisał/a:
Winner... nawet jeśli mnie przeprosisz.. to ich nie przyjmę.. bo zacząłeś jechać mojego nieżyjącego Ojca...

On nie ma za co Cię przepraszać. Do tego jest takie powiedzenie a nie że obrażał Twojego ojca - http://www.miejski.pl/slo...chujem+zrobione

Cieniuu napisał/a:
Delmuś, powiedz drogi chłopcze, kogo ty bierzesz do Teamu ? :) Proste pytanie... jakim prawem ja się pytam jak Admin może pisać tak do graczy ? hymmm ? no jak ? jak może wyzywać moją rodzinę.... moich najbliższych...wyzywać mnie.. nie wiem Delma co ty robisz... Admin powinien być opanowany, miły, pomocny i sprawiedliwy .. a Winner nie spełnia ani jednej z powyższych cech.
To samo tyczy Gruszki.. jego to nikt nie lubi i chłopak kompletnie się nie nadaje na Admina... zamiast trzepać hajs to powinieneś zrobić coś z tymi Adminami i wyrzucić co niektórych za swoje naganne zachowanie...

Gracz powinien mieć mózg. Z Twojego dawno się zrobiła papka, która nadaje się w tym momencie tylko do umieszczenia w puszce i naklejenia naklejki z napisem WHISKAS. Prędzej Ciebie wyrzuci niż Winnera - dzięki niemu w dużym stopniu ten serwer żyje. Bo to on ciągle kupuje Vipy od 1.5 roku....

Cieniuu napisał/a:
Ahaa.. byłbym zapomniał.. z racji tego, że Moderatorzy na tej Serwerowni mają po 15 lat to chciałbym zaznaczyć, że nie możecie mi dać Warna za te Wulgaryzmy po wyżej, ponieważ one są w cudzysłowiu i przytaczają słowa, które bezpośrednio napisał do mnie nie jaki wiNNeR.

Za to nie ale za te odzywki typu: klaps itp. Zaczepki - śmiało można dać warna. Należy Ci się on za całokształt. 15 to masz IQ a nie moderatorzy lat.

Może to i Winnera wina ale jego przynajmniej każdy lubi i jest tu 1.5 roku, Ty przylazłeś i coś próbujesz na siłę pokazać co to Ty nie jesteś. Do tego sprowokowałeś go i ciągnąłeś dyskusje na forum więc powinno się obejść bez kary. Ja za to co wyżej napisałem śmiało proszę o warna bo Ty dla mnie to skończone i płaczące zero.

JAK MODERATOR JAKIŚ MA JAJA NIECH DA MU WARNA ZA TE GŁUPIE DOCINKI + ZA TO CO PISAŁ TUTAJ: http://classic-zone.pl/viewtopic.php?t=13420

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 14-12-13, 21:33   

Śmiać mi się chce z was. Nie macie szacunku do mojej osoby. Co ja wam zrobiłem ? nic... przestrzegam tylko praw. Winner obraził mnie i moją rodzinę.. wszystko jest na ShoutBoxie w jego historii... ja tego tak nie zostawię.

// Hz - z tego co wrzuciłeś wycinki tylko 3 nie było do Winnera bo pisałem wtedy z innym graczem :) Napisałem do Winnera, że grać nie potrafi, ale czy to powód by jeździć po mnie i po mojej rodzinie ? nie sądzę.

// Gruszka - Ty nie jesteś w ogóle w temacie :) Ale dziękuje Ci, że przyznałeś mi rację :) Napisałeś, że to wina Winnera :) Dziękuje Ci za to, masz plusa u mnie.

// Nyah - Ty tu możesz conajwyżej poprzeglądać Forum. Nie wtrącaj się w sprawy dorosłych.

// Jacek - Bo gdy ja zaczynam jaki kolwiek temat z jakim kolwiek Adminem to każdy pokaże swoją wyższość i pierdzielnie mnie do parteru.. a ja sobie nie dam jeździć po mnie :)

Pozdrawiam

PlayBoy

Nick w grze: Krok po kroku i do celu !
Piwa: 18/4
Wysłany: 14-12-13, 21:35   

Cytat:
// Nyah - Ty tu możesz conajwyżej poprzeglądać Forum. Nie wtrącaj się w sprawy dorosłych.

Nie powinieneś tak mówić, każdy gracz ma prawo się udzielić i nie lekceważymy tego.

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 14-12-13, 21:39   

PlayBoy napisał/a:
Cytat:

Nie powinieneś tak mówić, każdy gracz ma prawo się udzielić i nie lekceważymy tego.

// Może i mają prawo, ale to nie jest powód by pisać bezsensowne posty. Poza tym jego wypowiedź nic nie wnosi do tematu, napisał to tylko po to by zostać zauważonym. W moje sprawy proszę się nie wtrącać.

nyah
Living Legend =)

Wysłany: 14-12-13, 21:41   

Ja w przeciwieństwie do ciebie nie muszę pisać aby być zauważonym... To że ktoś ma gadane nie oznacza jeszcze że jest dorosły każdy na forum kto to czyta przekonał się jaki jest twój przedział wiekowy. :)

Merry BombakoS

Wysłany: 14-12-13, 21:43   

Wiesz co jestes smieszny piszesz komus zeby nauczył sie grac a sam masz staty na - i jeszcze ping ci skacze i nie potrafisz go ogarnąć ale udajesz wazniaka na serwerze prowokowałeś winnera to ci odpisał moze najlepej bedzie jak bedziesz grał z botami one ci nie odp i bedziesz Panem serwera <haha>

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 14-12-13, 21:46   

Nie mam do was siły :) SERIO. Staty na - ? Proszę Cię... prowokacja - prowokacją :) zaczepka - zaczepką :) Ja mu napisałem, że nie potrafi grać mimo tego, iż posiada Vipa ;) Potem się go grzecznie zapytałem, gdzie mogę znaleźć informację na temat tego Vipa bo sam bym chciał kupić, a on zaczął mnie wyzywać i moją rodzinę :) Więc o czym ty do mnie mówisz chłopcze ?

Nyah - Nic nie wnosisz do tematu, więc nie komentuj. Ładnie proszę ;)

Gruszka
PJONTKA!

Wysłany: 14-12-13, 21:47   

Nie wyzywał Twojej rodziny płaczku.

nyah
Living Legend =)

Wysłany: 14-12-13, 21:47   

Merry BombakoS napisał/a:
Wiesz co jestes smieszny piszesz komus zeby nauczył sie grac a sam masz staty na - i jeszcze ping ci skacze i nie potrafisz go ogarnąć ale udajesz wazniaka na serwerze prowokowałeś winnera to ci odpisał moze najlepej bedzie jak bedziesz grał z botami one ci nie odp i bedziesz Panem serwera <haha>

Wiesz Merry , to jest Elite COD on nie może dać się udupić na Codzie... <facepalm>

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 14-12-13, 21:49   

Gruszka napisał/a:
Nie wyzywał Twojej rodziny płaczku.

Chyba Ciebie wtedy nie było "płaczku" ale wyraźnie napisał ''Cieniuu był miękkim chujem robiony" czy to nie jest obraza mojego Ojca ? pomyśl trochę... z resztą nie wtrącaj się.
A potem jeszcze jechał moją rodzinę, że mam z rodziną do MOPSU czy coś takiego...

Merry BombakoS

Wysłany: 14-12-13, 21:50   

Masz zakładke Sklep na forum Slepy jestes <urwanie glowy> zazdroscisz ze winner ma vipa ida swieta moze rodzice ci kupia vipa <haha>

Gruszka
PJONTKA!

Wysłany: 14-12-13, 21:51   

Człowieku jest takie powiedzenie. Nawet na socjologi to miałem i śmiało mogło by być to przysłowie ale jest wulgarne. Nie wspomniał o Twoim Ojcu więc go nie obrażał.

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 14-12-13, 21:52   

Masz zakładke Sklep na forum Slepy jestes <urwanie glowy> zazdroscisz ze winner ma vipa ida swieta moze rodzice ci kupia vipa <haha>

Jeszcze jeden Twój bezsensowny post... pracujesz w tym temacie na Warna i dostaniesz go :) Nie zauważyłem :) A jak czegoś nie wiem to pytam ;) Napatoczył się Winner, więc jego się spytałem gdzie znajdę informacje :)

[ Dodano: 14-12-13, 21:53 ]
Gruszka napisał/a:
Człowieku jest takie powiedzenie. Nawet na socjologi to miałem i śmiało mogło by być to przysłowie ale jest wulgarne. Nie wspomniał o Twoim Ojcu więc go nie obrażał.

// Ja to odebrałem jednoznacznie. Co nie zmienia faktu, że nie potrafi się zachować.

Merry BombakoS

Wysłany: 14-12-13, 21:54   

odp ci na pytanie

ok czekam na warn

`Sentinel.

Nick w grze: `Sentinel.
Piwa: 66/78
Wysłany: 15-12-13, 05:40   Re: [Skarga] wiNNeR.

Cieniuu napisał/a:
że mam "wypier..." do MOPSU i takie tam

Ja jakoś ani razu nie w grze nie napisałem wypier. do MOPSU tylko napisałem żebyś się zgłosił do MOPSU więc kolejny fakt wyjęty z dupy.

Cieniuu napisał/a:
Nie mam pojęcia od czego mam zacząć, ten człowiek tak bardzo mnie zdenerwował :( tak bardzo mnie upokorzył ... nie wiem co mam począć :(

Nie wiesz od czego masz zacząć? to ja ci powiem bananowcu od tego że się mnie upierdoliłeś jak mucha do gówna , nie wiem czy bylem twoim przypadkowym celem czy mógł być to ktoś inny ale na mnie padło. Tak bardzo cię zdenerwowałem? tylko na demku widać kto kogo zdenerwował i kto zaczął tą całą aferę , jesteś psem który gryzie gdu mu karzą. Tak bardzo cię upokorzyłem że każdą treść którą pisałem na SB , przyjmowałeś z zadowoleniem i wielkim uśmiechem tylko szkoda że tylko w tym temacie jest ci tak smutno że aż nie wiesz co masz począć.

Cieniuu napisał/a:
Krótko mówiąc zjechał mnie równo :) A po co ? sam tego nie wiem :) Ja się tylko zapytałem o Vipa.
... że spytałem się go skąd mogę wziąć Vipa..

Dziecinko tylko przypomnij sobie co robiłeś przed zapytaniem o tego vipa? tylko tak się składa że odpowiedź na temat vipa dostałeś w bardzo delikatny sposób, bez wulgaryzmów , więc jedyne co ci mogę w tej chwili powiedzieć , to że w chuja lecisz po całej bandzie.

FRAGMENT Z ROZMOWY NA SB - "Cieniuu [i] napisał: owszem zaczepiłem Cię ale to nie powód by jeździć po mnie " jesteś bezczelnym gównem. Nawet się przyznałeś ale pamiętaj przecież jesteś taki upokorzony i niewinny , nie wiesz co masz począć biedaku :(
A wyzywać fakt wyzywałem ale na ShoutBoxie (SB) a nie w grze.

Cieniuu napisał/a:
Ahaa.. byłbym zapomniał.. z racji tego, że Moderatorzy na tej Serwerowni mają po 15 lat

Po 15 lat to mają dzieci z gimnazjum. Osobiście 24 grudnia 2013 dokładnie za 9 dni kończe lat 19 , praktycznie każdy admin, moderator jest pełnoletni , znajdą się wyjątki ale minimalny wiek jak się nie mylę to 17 lat. Jesteś takim cwaniakiem a obecnie w twoim profilu nie widać wieku , boisz się pochwalić swoim rocznikiem? 96/97?

Tyle ode mnie.
Pozdrawiam gorąco

[ Dodano: 15-12-13, 08:13 ]
Zapomniałem dopisać.
Jak masz problem z Vipem to po cholere grasz na codzie, który między innymi dzięki temu się utrzymuje?? nie podoba się to zmień server lub zagraj w szachy tam vipa nie ma i płacz się zakończy.

Lupy1905

Nick w grze: Lupy1905
Piwa: 37/223
Wysłany: 15-12-13, 08:14   

Cieniu przestrzegałeś praw ? Wbiłeś na COD MODa i zacząłeś obrażać Winnera a teraz robisz z siebie ofiarę. Jak nie chcesz aby admini robili z ciebie szm*tę to nie zaczepiaj ich głupimi docinkami, a odkąd zrobiłem Ci ss'y to strasznie obniżył Ci się SKYLL.

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 15-12-13, 12:09   

Winner, teraz z siebie robisz ofiarę ? :) Ja pamiętam co pisałem w Grze ;) że nie potrafisz grać mimo tego iż posiadasz Vipa, tym Cię sprowokowałem do takiego stopnia żebyś jeździł po mnie i mojej rodzinie ? masz problemy ze sobą chyba.
Na Forum napisałem Ci tylko, że skargę złożę o 15:05, więc nie mam pojęcia jak mogłeś się aż tak zdenerwować jednym niewinnym zdaniem ;) Mówisz, że jak zapytałem się o Vipa to w delikatny sposób mi odpisałeś ? Tekst " Idz z rodziną do MOPSU po pieniądze" uważasz za delikatny ? Jechałeś mnie potem na FOrum w każdy możliwy sposób... od najgorszych zacząłeś mnie wyzywać, więc będę się starał o to abyś został ukarany i to surowo. Aaa i to jest kolejny powód byś stracił Admina ;) Jesteś wulgarny, nieopanowanym gówniarzem ;) dla mnie 19 lat to gówniarz mimo wszystko. Jeszcze masz czelność mi wkręcać, że to ja jestem winny... porażka... Przyjmowałem te twoje wulgaryzmy z wielkim bólem... a emotikony dawałem by udać się na twardego faceta. Nie odpuszczę Ci.

// Lupy - Daj mi choć jeden dowód na to, że JA obraziłem Winnera ;)

Merry BombakoS

Wysłany: 15-12-13, 12:16   

Cieniuu napisał/a:
Winner, teraz z siebie robisz ofiarę ? :) Ja pamiętam co pisałem w Grze ;) że nie potrafisz grać mimo tego iż posiadasz Vipa, tym Cię sprowokowałem do takiego stopnia żebyś jeździł po mnie i mojej rodzinie ? masz problemy ze sobą chyba.
Na Forum napisałem Ci tylko, że skargę złożę o 15:05, więc nie mam pojęcia jak mogłeś się aż tak zdenerwować jednym niewinnym zdaniem ;) Mówisz, że jak zapytałem się o Vipa to w delikatny sposób mi odpisałeś ? Tekst " Idz z rodziną do MOPSU po pieniądze" uważasz za delikatny ? Jechałeś mnie potem na FOrum w każdy możliwy sposób... od najgorszych zacząłeś mnie wyzywać, więc będę się starał o to abyś został ukarany i to surowo. Aaa i to jest kolejny powód byś stracił Admina ;) Jesteś wulgarny, nieopanowanym gówniarzem ;) dla mnie 19 lat to gówniarz mimo wszystko. Jeszcze masz czelność mi wkręcać, że to ja jestem winny... porażka... Przyjmowałem te twoje wulgaryzmy z wielkim bólem... a emotikony dawałem by udać się na twardego faceta. Nie odpuszczę Ci.

to raczej ty masz problemy z rodzina <lol2> gdzie ty masz obraze rodzicow O_o? wez wyjdz i lepiej nie wracaj <okok>

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 15-12-13, 12:18   

Cieniuu napisał/a:

to raczej ty masz problemy z rodzina <lol2> gdzie ty masz obraze rodzicow O_o? wez wyjdz i lepiej nie wracaj <okok>

Merry, jak widzę po twojej wypowiedzi przeczytałeś całą moją Skargę, a nie masz bladego pojęcia o co w niej chodzi ;) Gdybyś był lekko mądrym człowiekiem to byś zauważył, że wyżej na Stronie 1 jest wzmianka o moim Ojcu, którego obraził.

Pozdrawiam gorąco ;)

Gruszka
PJONTKA!

Wysłany: 15-12-13, 12:29   

Pisze po raz wtóry, że jest takie powiedzenie: miękkim chujem robione i nie widzę jakoś by użył tu słowo Ojciec.

HAHAHAAHAHAHAH

Przyjmowałem te twoje wulgaryzmy z wielkim bólem... a emotikony dawałem by udać się na twardego faceta.

AhhaahahahahahaAhhaahahahahahaAhhaahahahahahaAhhaahahahahahaAhhaahahahahaa
AhhaahahahahahaAhhaahahahahahaAhhaahahahahahaAhhaahahahahahaAhhaahahahahaa
AhhaahahahahahaAhhaahahaha
Ostatnio zmieniony przez Delmus 22-12-13, 18:06, w całości zmieniany 2 razy  

Merry BombakoS

Wysłany: 15-12-13, 12:32   

gdzie tu jest twoj ojciec wymieniony ?

twoja wersia - Mówisz, że jak zapytałem się o Vipa to w delikatny sposób mi odpisałeś ? Tekst " Idz z rodziną do MOPSU po pieniądze"

-a tak było na demku [Sabotazysta - 50] *DEAD* wiNN3r. : popytaj w MOPSie moze cie dofinansuja , jak juz datek dostaniesz to wtedy bedziesz mogl mnie zapytac

prawdopodobnie Hltv kłamie a twoja wersia jest ta dobra <lol2> chyba naprawde jestes "idiota" <gafa>

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 15-12-13, 12:36   

Na forum jeszcze poprawił ;)
Jeszcze raz zobaczę, że ktoś napiszę zbędnego Posta to będę reagował.

Proszę zamknąć Skargę.
Poczekam na wypowiedź kogoś bardziej ...

`Sentinel.

Nick w grze: `Sentinel.
Piwa: 66/78
Wysłany: 15-12-13, 12:36   

Ojca ci nie obraziłem , napisałem że "jesteś miękkim chujem robiony" w dzisiejszych czasach oznacza to że dana osoba jest rozpieszczona , ciotowata , taki typowy lamus który myśli że wszystko mu wolno. Skarge złożyłeś z servera, a na serverze cię nie obrażałem , wiele osób oglądało to demko i mają z ciebie niezłą bekę. Obrażałem cię na forum a to wgl inna sprawa jedyne co mogę dostać to pkt karne lub warny bo to nie było w grze.

Nawet jak stracę admina bez bólu przyjmę to do wiadomości tylko wtedy będę miał pełne zezwolenie na szmacenie cię jak i innych graczy , (tak jak w twoim przypadku, ty najebałeś gówna ,nawet sam się przyznałeś, a ja mam odpowiadać) a ty zostaniesz ukarany tak samo jak w tej chwili chcesz aby ukarano mnie. Będę w pełni bezkarny bo będę wiedział że i tak nie poniosę odpowiedzialnośći na twoim przykładzie. Pozdrawiam gorąco panie upokorzony , niewiedzący co począć.

Merry BombakoS

Wysłany: 15-12-13, 12:39   

jak bedziesz reagował. ?? <mysli> jest to skarga mam prawo sie wypowiadać bo ogladałem demko <olaboga> Cieniu wymyśl lepsza bajke

Lupy1905

Nick w grze: Lupy1905
Piwa: 37/223
Wysłany: 15-12-13, 13:29   

Kod:
[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : boze winner naucz sie grac

Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : boze

D
[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : jaki placek

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : mnie zabil

[Snajper - 37] *DEAD* Elite COD # .Cieniuu~ : winner naucz sie grac..

Cieniu za samo to byś dostał ode mnie bana z powodem prowokacja. Bo przez to jest ta skarga, sprowokowałeś WiNNera on Ci odpowiedział a Ty od razu na forum lecisz.

Cieniuu
Mistrz Riposty

Wysłany: 16-12-13, 20:08   

Odpowiedział ? Ty byś dał mi bana to bym bardziej się zdenerwował bo ja już z Tobą mam na pieńku. Niech się Winner cieszy, że na niego padło... sprowokowałem go w jakiś sposób, ale to nie powód by wyzywać mnie oraz mojego Ojca... i to jeszcze bardzo "ogromnymi" wulgaryzmami... ja sobie nie pozwolę na takie traktowanie. I Winner dostanie ode mnie prezent pod Choinkę w postaci wam znanej ;) nooo.. jak jesteście mądrzy to możecie się domyślić ;> Skargę proszę zamknąć i dać Warna osobom, których wypowiedzi były bezsensu, w innym wypadku złożę skargę na Moderatora.

Pozdrawiam

Gruszka
PJONTKA!

Wysłany: 16-12-13, 20:13   

Boże Ty masz coś z głową. Już pisz skarge na moderatora i na Delmusia też, że mu dał admina. I nie groź mu dziecko bo się jeszcze przejedziesz. I kolejny raz pisze, że nie obraził Ci Ojca.

Kawior

Piwa: 199/75
Wysłany: 16-12-13, 20:21   

Zamykam na prośbę autora. /Cl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi