Zamknięty przez: Kawior 18-11-13, 15:59 |
Skarga Gruszka |
Autor |
Wiadomość |
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~
|
Wysłany: 17-11-13, 16:12
|
|
|
Gruszka napisał/a: | Ty udajesz??
Sam się przyznałeś
Hmm gram sobie normalnie na mapie cs_max, zaczynała się 2 runda i pan ''Kargul'' rzucił flesha pod moje nogi to mu napisałem, że ''Kargul ty masz downa ? |
// Hehe Gruszka teraz potwierdzasz, że w głowie masz pustkę :P Wyraźnie napisałem ''Kargul czy ty masz downa ? '' wpisz w google co to jest zespół downa. To jest obraza ? to jest choroba.. ty jesteś na sto pro nienormalny. |
|
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
|
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 17-11-13, 16:17
|
|
|
Cieniu leszczu. Obraził byś dziecko z zespołem downa ? Taka sama sytuacja. (Nie znam stanu zdrowotnego Gruszki xD). |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 17-11-13, 16:23
|
|
|
Lupy1905 napisał/a: | Cieniu leszczu. Obraził byś dziecko z zespołem downa ? Taka sama sytuacja. (Nie znam stanu zdrowotnego Gruszki xD). |
// To było pytanie ... to to samo jakbym zapytał ''Czy ty jesteś chory na downa?'' to jest to samo Lupy1905... to było pytanie nie twierdzenie więc to nie jest obraza. I za takie coś dostałem bana na 30min.
P.S // Lupy nie życzę sobie abyś nazywał mnie leszczem. |
|
|
|
|
|
Szalony Miś
Nick w grze: Szalony Mis
Wiek: 28 Dołączył: 08 Sty 2013 Posty: 671 Piwa: 84/198 Skąd: ten pomysł?
|
Wysłany: 17-11-13, 16:40
|
|
|
Cieniuu, Ty nie jesteś od warnów, więc pozostaw tą sprawę moderacji. Piszesz, że znasz regulamin, a jak czytam co Ty tu wygadujesz to trochę szkoda mi tego, że nie wysłałem sms o treści pomagam.
Nie wiem jak Wy, ale ja widzę różnicę w:
1.Ej, czy on jest chory na zespół downa?
2.Nie rzucaj mi tych fleshów, czy Ty jesteś chory na downa?!
Rzeczywiście, ban niesłuszny. Zdegradujmy Gruszkę! |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 17-11-13, 16:47
|
|
|
Szalony Miś napisał/a: | Cieniuu, Ty nie jesteś od warnów, więc pozostaw tą sprawę moderacji. Piszesz, że znasz regulamin, a jak czytam co Ty tu wygadujesz to trochę szkoda mi tego, że nie wysłałem sms o treści pomagam.
Nie wiem jak Wy, ale ja widzę różnicę w:
1.Ej, czy on jest chory na zespół downa?
2.Nie rzucaj mi tych fleshów, czy Ty jesteś chory na downa?!
Rzeczywiście, ban niesłuszny. Zdegradujmy Gruszkę! |
1.Czy ty masz downa ?
2. Czy ty jesteś chory na downa ?
Lol Miśiu ty widzę jesteś chyba bratem Gruszki Jak tam sandały ?
Co do warna to dostaniesz spokojnie.
Już pisałem, żebyś tutaj nie spamił, więc się do tego dostosuj bo w innym wypadku będę reagował a tego byś nie chciał. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 17-11-13, 17:16
|
|
|
Szalony Miś, dalej rozwijasz ten konflikt pomimo tego, że dostałeś już warna za wypowiadanie się w dziale przeznaczonym dla adminów i poszkodowanego. Nie pochwalam tego zachowania, bo nic nie wnosi do tej sprawy, a powoduje dalsze spory. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
Ostatnio zmieniony przez FD^GoD 17-11-13, 17:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
budyniowy
Wieszak
Nick w grze: Wieszak
Dołączył: 02 Kwi 2013 Posty: 207 Piwa: 69/145 Skąd: Zduńska-Wola
|
Wysłany: 17-11-13, 17:16
|
|
|
Cieniuu, skończ ponieważ w tym dziale mogą wypowiadac się wszyscy to raz , a dwa to ban dawno minął i był słuszyny poniważ jak sam napisałeś wcześniej nie życzesz sb aby mówiono do cb "leszczu" tak samo kargul mógł sb nie życzyc żebyś odnosił się do niego w taki sposób i zamknijcie wreszcie to gówno bo mi się smiac chce... |
|
_________________ Gość ZAPAMIĘTAJ: Dobry kisiel jest gorszy od budyniu
--> http://steamcommunity.com/id/wi3szak/ <--
http://forumemjot.wordpre...l-media-milcza/
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Szalony Miś |
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 18-11-13, 11:40
|
|
|
Skomentuję teraz wypowiedzi niektórych osób.
Po pierwsze drogie dzieci, kiedyś przeglądałem pewną skargę na jakiegoś admina i Opiekun Serwera napisał w niej te słowa ''W tym temacie mogą się wypowiadać tylko i wyłącznie poszkodowany, admin, który zbanował poszkodowanego oraz Opiekun Serwera'' jeśli znajdę tą skargę to wam przedstawię linka.
Proszę was o nie robienie spamu w moim temacie, ponieważ ja sobie tego nie życzę.Moja skarga przebiła już ponad 650 wyświetleń i na 101% przejrzało ją około 70% zwykłych user'ów i każdy z nich na 102% chciał skomentować moją skargę, ale tego nie zrobił, a dlaczego ? ponieważ nie maja prawa się wypowiadać w takich sprawach... jakoś inni potrafią to zrozumieć, a wy nie ....
Miś, synu mój Drogi... ty tutaj masz najmniej do gadania a jednak to robisz.. myślisz, że jak napiszesz coś w mojej skardze to zostaniesz zauważony i się dowartościowujesz bo ktoś ci postawił piwo ? mylisz się... ty jakby podjudzasz swoimi wypowiedziami innych adminów i ta skarga się w ogóle nie wyjaśni, więc sklej buzię, zrób 5 wdechów i wyjdź z Forum.
Budyniowy - Nie mogłeś się powstrzymać, prawda ? Proszę Cię nie komentuj tej skargi.
Ja wam wszystko przedstawiłem, skoro złożyłem skargę na Gruszke tzn, że on coś zrobił niestosownego do mojej osoby. Wy się wypowiadacie, czytacie moje wypociny i non-stop wałkujecie ten sam temat.. uciszcie się i pozwólcie aby tutaj wypowiedział się Opiekun Serwera i żeby to on zdecydował czy Skarga jest słuszna czy niesłuszna.
Spamujecie aby nabić sobie posty... nie pochwalam takiego zachowania i każdy zwykły user, który wypowiedział się w tym temacie dostanie warna - moja w tym głowa.
Każdy znasz jest cywilizowanym człowiekiem, posiada głowę o rozum.. hmm ? do czego jest rozum ? no chyba do myślenia. Śmiejecie się ze mnie, że założyłem skargę o 30min... a ja wam powiem, żę założyłem ją, ponieważ ten ban był niesłuszny.. wiecie ile to jest 30min ? to jest 1800 sekund.. więc mało. Jak już pisałem wyżej tutaj nie chodzi już o tego bana, tylko o to za co go dostałem, a dostałem go za DWA zdania gdzie nie było żadnej obrazy.
Proszę was abyście ścisneli pośladki i się nie wypowiadali w tym temacie. Pozwalam się wypowiadać tylko i wyłącznie adminów banującemu oraz Opiekunowi Serwera.
Tutaj nie chodzi o was, tylko chodzi o mnie, więc po co wy się wtrącacie i piszecie to co już zostało napisane ? za to warny będą - moja w tym głowa.
Ktoś mnie tutaj straszył śmiesznym warnem, że napisałem do Gruszki ''ułom'' to powodzenia z takim podejściem na Policje jeszcze idźcie.. a przed tym warnem, proszę sprawdzić co to oznacza
Nie mam zamiaru tutaj więc was upominać bo nie mam na to czasu. Z wami i tak nie dojde do porozumienia bo wy tylko potraficie wyzywać i wywyższać się w śród swoich kolegów. Jak to mówią kozak w necie ... w świecie .
Pis Yo.
Pozdrawiam,
Elite COD # .Cieniuu~
[ Dodano: 18-11-13, 11:51 ]
Dodając ... dlaczego robię taki problem ? ponieważ Gruszka mnie denerwuje, czym ? już mówię.. nie podoba mi się jego nick, nie podoba mi się to, że admin przeklina jak szewc, nie podoba mi się to jak traktuje innych, nie podoba mi się to, że się wywyższa, nie podoba mi się to, za co banuje graczy, nie podoba mi się to, że jako admin nie zna regulaminu banowania i go nie przestrzega. Wkrótce przedstawię wam plik SS'ów w którym Gruszka zachowuje się tak jak NIE przystało na admina i nie interesuje mnie co z tym zrobicie, ale udowodnię wam, że on się nie nadaję na to posadę.
To nie są groźby tylko czysta prawda. |
|
|
|
|
|
`Sentinel.
Nick w grze: `Sentinel.
Wiek: 29 Dołączył: 12 Paź 2012 Posty: 432 Piwa: 66/78 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 18-11-13, 11:59
|
|
|
Cieniuu napisał/a: | Tutaj nie chodzi o was, tylko chodzi o mnie, więc po co wy się wtrącacie i piszecie to co już zostało napisane ? za to warny będą - moja w tym głowa. |
Przypominam że tak zaciekle walcząc o warny dla osób które nie mogą pisac w tym dziale min. budyniowy , szalony miś , upierniczysz także swojego kolegę Otta aka "wyszczekany buc" który tak męznie walczy po twojej stronie , broni cię przy czym wyzywa Gruszkę ."Moja w tym głowa" myślę że kolega ci za to podziękuje. Czasem pomyśl zanim coś napiszesz : >. Czas to w CH*J zamknąć bo za chwilę zostanie otwarta tutaj 4 strona. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 18-11-13, 12:02
|
|
|
wInn3r #.! napisał/a: | Cieniuu napisał/a: | Tutaj nie chodzi o was, tylko chodzi o mnie, więc po co wy się wtrącacie i piszecie to co już zostało napisane ? za to warny będą - moja w tym głowa. |
Przypominam że tak zaciekle walcząc o warny dla osób które nie mogą pisac w tym dziale min. budyniowy , szalony miś upierniczysz także swojego kolegę który tak męznie walczy po twojej stronie , broni cię przy czym wyzywa Gruszkę ."Moja w tym głowa" myślę że kolega ci za to podziękuje. Czasem pomyśl zanim coś napiszesz : >. Czas to w CH*J zamknąć bo za chwilę zostanie otwarta tutaj 4 strona. |
// Prosiłem ? prawda ? prosiłem .... ech...
Co do warn'ów to nie wymieniłem tutaj swojego kolegi Booma, ponieważ on już dostał ostrzeżenie Jakbyś czytał ze zrozumieniem to wymieniłem tutaj Budynia i Miśia, ponieważ oni komentują a warna nie dostali, a powinni. |
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 18-11-13, 12:57
|
|
|
Cieniuu tak poza tym zdrowy jestes? ty chyba masz max 13lat wez skoncz juz zawracac dupe bo robi sie to irytujace twoj tok myslenia jest tak załosny ty myslisz ze Delmus rzuci wszystko i poleci dla ciebie karac administracje cod bo dziecko cieniuu tak chce
po2 kim ty tu jestes ze bedziesz graczy pytał sie czy ma downa czy inna chorobe czysta prowokacja do kłotni cos ci sie w dupie po przewracało myslisz ze jak delmus dal ci ub za te ssy to bogie jestes to sie grubo mylisz nie podoba ci sie nikt tu ciebie nie trzyma
niech mod to zamknie a delma jak bedzie chcial to sie wypowie |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 18-11-13, 13:09
|
|
|
Merry BombakoS napisał/a: | Cieniuu tak poza tym zdrowy jestes? ty chyba masz max 13lat wez skoncz juz zawracac dupe bo robi sie to irytujace twoj tok myslenia jest tak załosny ty myslisz ze Delmus rzuci wszystko i poleci dla ciebie karac administracje cod bo dziecko cieniuu tak chce
po2 kim ty tu jestes ze bedziesz graczy pytał sie czy ma downa czy inna chorobe czysta prowokacja do kłotni cos ci sie w dupie po przewracało myslisz ze jak delmus dal ci ub za te ssy to bogie jestes to sie grubo mylisz nie podoba ci sie nikt tu ciebie nie trzyma
niech mod to zamknie a delma jak bedzie chcial to sie wypowie |
// Nie zgodzę się z Tobą... nie myślę, że Delma jakoś ''ulgowo'' mnie traktuje. Ja go nawet nie znam, nigdy z nim nie pisałem Nie jestem dzieckiem to 2 a 3 to to, że uważam się za normalnego gracza, który zna swoje prawa i niestety nie jestem Bogiem Bobakosie |
|
|
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 18-11-13, 15:59
|
|
|
Każdy może się wypowiadać w tym temacie wiec skończ opowiadać głupoty i poczytaj regulamin.
Zamykam bo jest tu jeden wielki spam. Opiekun sam zadecyduje i się wypowie jeśli będzie chciał.
//Delmus:
Ban słuszny. |
|
Ostatnio zmieniony przez Delmus 19-12-13, 01:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|