Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 19:41 |
Sorry , musiałem bo za szybko zamnkęliście |
Autor |
Wiadomość |
ZDR
Free TPS !
Wiek: 32 Dołączył: 05 Lip 2012 Posty: 10 Skąd: Mazowieckie
|
Wysłany: 07-07-12, 09:45 Sorry , musiałem bo za szybko zamnkęliście
|
|
|
Z góry przepraszam za nowo otwarty temat , ale musiałem , żeby co niektórym wszystko wyjaśnić . Raczej nie napiszę już nic więcej ... (tak wiem , nie będziecie płakali ale oszczędźcie sobie takich komentarzy . Jak masz coś pisać to napisz z sensem)
No więc najpierw coś do Pana który pierwszy odpowiedział :
1.Czemu wypowiadasz się w imieniu wszystkich . Forum jak sama nazwa mówi służy do wymiany zdań i poglądów , każdy ma głos może się wypowiedzieć i każdy powinien mieć do tego prawo . Tym bardziej że ja piszę kulturalnie , nikogo nie obrażam . A dział propozycje , jest od tego że jeżeli mam jakiś pomysł to mogę się nim podzielić .
2.Mówisz , że nie zależy to od graczy tylko od delmy . Serwer funkcjonuje dzięki graczom , czy delmie ? Jeśli delma nie miał by graczy , to co miał by z tego serwa . Działa to jednak też w drugą stronę , bo gdyby nie on tego serwa by nie było . Tak samo jak w państwie . Narodem musi ktoś kierować , ale gdyby nie wyborcy , nie miał by kim kierować . Oni oddają głosy , bo polska to wolny kraj , jest wolność słowa , więc czemu Ty zabraniasz wypowiedzieć się na forum ? I skoro nikt poza delma nie ma tu nic do gadania , to nie wiem czemu zamknąłeś ten temat . Mógł to on zrobić skoro on podejmuje takie decyzje . A że nie dałeś się ludziom wypowiedzieć . Dla Ciebie może ich zdanie się nie liczy bo przy nim jesteś tylko pionkiem , ale dla niego napewno tak bo dzięki nim istnieje i nie powinien mieć ich w dupie .
3.Propozycje składam dlatego że na serwerze nie tylko w graczach ale i w adminach panuje średnia wieku 15 lat . Ma w miarę ogarnięty serwer , to czemu nie ma mieć takich adminów ? Wchodzą typy i patrzą wypowiedź admina na forum : wiek 14 lat ... Co myślą jak sądzisz ? Na innych serwach nie powiedział by słowa przez micro bo by poleciał a tu ma Admina ... A delma napewno nie ma 15 lat i może również chciałby popracować z jakąś poważną osobą , doroślejszą . W cs-a nie graja tylko ludzie 12-18 lat ... A jak taki zobaczy Adma 14lat to ostro ...
4. Nie chcę tego Adma i napisałem to już wcześniej . Od całowania go w dupe to niestety Ty jesteś . I nic nie będę odpracowywał . Chłopczyku ? Uwierz , że chciałbym być w Twoim wieku , mieć teraz wakacje a nie zapierdalać do roboty ...
Do następnego modka :
Nie wątpię w to , chodzi o fakt że to aż śmiesznie wygląda . Widzisz serwer i Admów 14 , 15 lat . Tym bardziej że jest za free ! Nie mogliście wziąść kogoś starszego ? Serwer jest poważny , ale gracze to nie oszukujmy się dzieci z gim ... O.o Jakaś gimbaza ... A ile steamów gra u was ? Malutko , bo większość to własnie dzieci z ns .
Jeszcze raz powtarzam , nie chce żadnego Adma . Nie piszę tego z żalu że go nie dostałem i nie wiem co tam wam jeszcze w tych główkach siedzi . |
|
_________________ W domach samochodach słychać rap tu na blokach
Jak pieniądz to na towar, nie pali to na browar . |
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 07-07-12, 09:56
|
|
|
Zmartwie Cię.Chyba wszyscy admini mają steam koleżko. |
|
|
|
|
|
aniol
|
Wysłany: 07-07-12, 09:59
|
|
|
Tak guzik ns:) juz masz ns wiec nie mow goods bo jak czytam to co piszesz to troche lewa reka sie zegnam. ZDR ma racje do tego co napisal bo jesli delma tu wszystko robi to po co to siedzisz jeszcze ??
A tak na marginesie to robic z siebie pajaca by dostac admina nie na tym rzecz bo jesli chcesz wiedziec powino byc cos takiego jak wybor przez admina tzn podanie czy admini chca czy nie chca wtedy juz H@ ma nic do gadania jesli tam jakies uwagi to wtedy moze rozstrzygac to. Bo tak jak w/w poscie zdr jest cos takiego ze serwer stoi dzieki ludzia ktorzy to graja a nie dzieki 1 H@ bo H@ przyczynil sie by go postawic zeby nie ludzie by sie rozpadl. Wiec nie gadaj tutaj rzeczy takich gods bo chyba zbyt dlugo nie grasz w cs i na serwerach:) pozdrawiam |
|
|
|
|
|
ZDR
Free TPS !
|
Wysłany: 07-07-12, 10:01
|
|
|
Nie zmartwiłeś mnie . Oczywiście chodziło mi o graczy . U Adma steam to podstawa , chyba nie musiałem tego pisać ? Ale dziwi mnie to że ty piszesz "chyba wszyscy admini maja steama" . Czyżby znowu ktoś nie spełniał wymagań i miał adma ? A poza nimi , jak wczoraj grałem to max może ze 4 osoby ze mną na full serwa .
A czy za zamknięcie tematu (Propozycji) bez jego rozpatrzenia przez h@ i nie daniu możliwości wypowiedzenia się użytkownikom forum nie powinno być warna ?
Drogi Adminie , który zamknąłeś ten temat i swoją niekompetentną wypowiedzią zamknołeś ten temat : http://classic-zone.pl/viewtopic.php?p=5454#5454 Przeczytaj go sobie jeszcze raz i zobacz , że wyraźnie tam piszę , bo Twojemu koledzę też musiałem tłumaczyć , że chodzi mi o skilla a Amx . |
|
Ostatnio zmieniony przez ZDR 07-07-12, 10:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
|
Wysłany: 07-07-12, 10:11
|
|
|
Do ZDR:
1) Mówi to ten, który jest oszustem ponieważ skopiował tylko linki do reklam od Assasina.
2)Admina nie zawsze dostaje ten ,który się stara ,tylko ten, który wnosi coś do serwerowni.Pomaga, robi reklamy.Najlepszym przykładem jest guzik ,który zrobił blisko 50 reklam ,ponieważ nie posiadał steama.
Do aniol:
Chyba na rzadko której serwerowni ,można dostać admina będąc jeden dzień na forum ...Napewno nie zmienimy wymagań żeby takie cwaniaki dostawały admina.
Range Administratora dostają tylko zaufani!
P.s
Moderator to zwierzchnik H@, więc jeśli uważam że propozycja się nie nadaje to zamykam.;* |
|
|
|
|
|
aniol
|
Wysłany: 07-07-12, 10:15
|
|
|
A czy ja chce tu admina???:) ahahah wiesz co moze laskawie odblokujesz moj temat bo jeszcze inni ludzi niech sie wypowiedza a nie tylko ty i twoje widzi misie bo jak narazie to ty robisz tu wielki syf zamykajac topici w ktorych rozmowa jeszcze moze wniesc wiec moze tak laskawiej odlbokuj bo jeszcze ktos by sie chcial wypowiedziec a nie ma takiej mozliwosci. Bo przez twoje widzimisie powstaje 100000mln innych topicow w ktorych ludzie koncza stary topic wiec chyba tak zbytnio tez wiedzy nie masz co trzeba robic na forum. |
|
|
|
|
|
ZDR
Free TPS !
|
Wysłany: 07-07-12, 10:17
|
|
|
1. To moje drugie konto
2. Ale co to zmienia , jak nie ma stema i wieku ? Więc co , każdemu co zrobi 50 reklam dajecie Adma nie patrząc czy spełnia wymagania , bo tak to wygląda ?
Aha i według Ciebie się nie nadawała tak ? |
|
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
|
Wysłany: 07-07-12, 10:20
|
|
|
aniol - To nie ja zablokowałem temat ośle.Nie pasuje coś ?żegnam ozięble.
ZDR - Ahaaa.Drugie konto?Na tamtym koncie miałeś w info
a na tym masz Mazowieckie, a skoro to nawet ty...6 warnów za multikonto i do(nie)widzenia.
Tak ,ty byś się nie nadawał.:) |
|
|
|
|
|
aniol
|
Wysłany: 07-07-12, 10:23
|
|
|
A kto to juz widze nie wiesz co robisz na forum a kogo nick zielony gods jest moj no ogarnij sie stary bo widze nawet nie wiesz co robiles 5min temu |
|
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 07-07-12, 10:25 Re: Sorry , musiałem bo za szybko zamnkęliście
|
|
|
ZDR napisał/a: |
1. I skoro nikt poza delma nie ma tu nic do gadania , to nie wiem czemu zamknąłeś ten temat . Mógł to on zrobić skoro on podejmuje takie decyzje . Dla Ciebie może ich zdanie się nie liczy bo przy nim jesteś tylko pionkiem , ale dla niego napewno tak bo dzięki nim istnieje i nie powinien mieć ich w dupie .
|
A wiec zamykam bo od tego tutaj jestem!! Sprawdz sobie od czego jest moderator. No i wybacz, ale pionkiem to jestes wlasnie ty. Jako moderator jestes czastka tej serwerowni i skoro Delma mi powiezyl ta role to znaczy ze ma jakies uznanie do mnie.
ZDR napisał/a: |
2.Mówisz , że nie zależy to od graczy tylko od delmy . Serwer funkcjonuje dzięki graczom , czy delmie ? |
Gracze to tylko gracze czlowieczku. A delma podejmuje kazda wazna decyzje dla tego serwera. |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
|
Wysłany: 07-07-12, 10:25
|
|
|
Zamykam temat ,ponieważ jest bezsensu.
Jeśli po raz trzeci go założysz dostaniesz warna.
A teraz masz dwie możliwości.
1) Przyznajesz się do oszustwa z reklamami.
2) 6 warnów za multikonto bez wyjaśnionej przyczyny. |
|
|
|
|
|
|