Zamknięty przez: Babel Q 19-06-12, 09:50 |
Skarga Tigerek |
Autor |
Wiadomość |
HLTVserweraINFO
Tajne informacje
|
Wysłany: 19-06-12, 09:11 Skarga Tigerek
|
|
|
1. Twój nick: YOUNG WILD AND FREE
2. Nick admina: TIGEREK
3. Data zdarzenia: 19.06.2012
4. Twoje Steam ID:STEAM_0:1:15868100
5. Twoje IP: ...
6. IP admina: ...
7. Steam ID admina: ...
8. Co zrobił: Zbanował mnie
9. Dowód: Kilku graczy i admini
10. Opis:Niesłuszne bany, banuje graczy , którzy są zdenerwowani , ponieważ admin nie banuje tego kogo powinien, czyli czita. Nie da się z nim dogadać . A poza tym admin od 16 lat ziomeczku. |
|
Ostatnio zmieniony przez HLTVserweraINFO 19-06-12, 09:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 19-06-12, 09:12
|
|
|
dziecino co placze mam 18 skonczone haha zbanowalem ciebie bo mam takie prawo nastepnym razem ogarni kulture. Ja mam tez swoje zycie i sprawy realne nie tylko cs sie dlamnie liczy
NO I PODAJ POWOD TWEGO BANA |
|
Ostatnio zmieniony przez Tigerek 19-06-12, 09:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|**Dawidek**|
Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 24 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Niepruszewo
|
Wysłany: 19-06-12, 09:13
|
|
|
YOUNG WILD AND FREE
ty tez sie ogarni bo dlamnie to kolego masz 5 latek i niedawno ze zlobka wyszedles pokurczu. to jakie ty teksty waliles na servie to Admin mial prawo cie zbanowac i dobrze ze tak zrobil Jak ty poza cs nie widzisz swiata to ci wspolczuje ale sa tez inne zajecia wazniejsze od serva i banowania takich typow jak ty. Z tego co mi wiadomo Tigerek ma dzisiaj waznego goscia w domu ( jego dziewczyne ) wiecc ogarni sie noobku : * |
|
|
|
|
|
HLTVserweraINFO
Tajne informacje
|
Wysłany: 19-06-12, 09:16
|
|
|
Pomyśl zanim napiszesz , bo z tego co widze to nieźle adminom tyłek liżesz za premiumke. |
|
Ostatnio zmieniony przez HLTVserweraINFO 19-06-12, 09:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 19-06-12, 09:17
|
|
|
Poznan zapraszam zobaczymy czy bedziesz taki odwazny |
|
|
|
|
|
szuruuu
szurson
|
Wysłany: 19-06-12, 09:17
|
|
|
Tigerek ban byl nie sluszny i nie tylko on go dostal...
byl czit na serwerze a nie blyo zadnego admina , wiec wyzywal go zeby sobie wyszedl . a b@ll czyli niby ty nic na to nie poradziles chociaz miales adma , wiec mogles wejsc na tigerka i zbanowac czita tak ? ale nie ty wolales siedziec na "b@ll" i sie klucic z graczamia chyba czteroma ,ale jak juz weszli ci na nerwy to wtedy wszedles na tigerka i zbanowales ych co z toba sie klucili i napisales tekst typu : b@ll i Tigerek to ja H@H@H ,bardzo madre to bylo ze wolisz sie klucic niz banowac czita . duzo graczy na CB narzeka a w tym tez 2-och adminow jak narazie. nie mowie tez juz o twoich slayach dla zabawy... TIGEREK OWNED |
|
|
|
|
|
|**Dawidek**|
|
Wysłany: 19-06-12, 09:19
|
|
|
nie wyzywal go tylko tigerka i ban byl sluszny i sie nie kloc ciekawe jakbys mial dziewczyne u siebie siedzialbys na cs hahaha young zapraszam poznan hahahaha
[ Dodano: 19-06-12, 10:20 ]
ban byl sluszny i nie masz co sie klocic ;c dobra niemam czasu odpowiadac dzieciom mam wazniejsze sprawy |
|
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 19-06-12, 09:21
|
|
|
Tak samo ja mam dziewczyne w domu i nie zamierzam zepsuc wszystkiego przez przedszkolaki |
|
Ostatnio zmieniony przez Tigerek 19-06-12, 09:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
THRIVE
|
|
|
|
OGÓLNIE TIGEREK TO Z PUPSKA ADMIN. Jak trzeba zbanować haxa, to go nie ma. NATOMIAST, gdy sie haxa obrazi, to banuje nie haxa, a graczy za obrazę. OGARNIJ się typie, bo się to w głowie nie mieści.
+
Tigerek, od kiedy admina się pożycza kumplom? NIE SPRAWDZASZ SIĘ W ROLI ADMINA.
B@LL AKA TIGEREK????
edit
DAWIDEK nie było Cię na serwerze podczas zdarzenia, więc się nie odzywaj, bo niczego do tematu nie wnosisz. |
|
_________________ THRIVE |
Ostatnio zmieniony przez THRIVE 19-06-12, 09:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
szuruuu
szurson
|
|
|
|
Dawidek nie wiem czemu nie jestes jeszcze w szkole , bo rok skzolny sie konczy 29 czerwca ale jezeli jak juz jestes to przestan pucowac na forum , jak chesz to zajedz do neigo do domu i kup mu kwiaty . usprawiedliwienie ze dziewczyne ma w domuu ? to niech nie gra w cs'a ? bo to jest troszke cos nie tak . i prosze nie udzialaj sie w tym temacie jezeli masz zamiar pucowac bo to nie o to w tym chodzi .
[ Dodano: 19-06-12, 10:24 ]
Fajnie by było zeby w tym temacie odezwali sie wszyscy co maja troszke odwagi i chca powedziec cos na temat Tigerka a jeszcze lepiej by bylo zeby odezwalo sie tu 2och adminow ktorzy tak strasznie narzekaja na Tigerka. |
|
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 19-06-12, 09:28
|
|
|
b@LL to moj kuzyn i mojego admina nigdy niemial ja gram na B@ll bo krol strzelcow jest fajny ja mam takie haslo na adma ze zadko kto wejdzie na niego thrive wgl ogarni sie co mowisz obrazalas tez mnie . a cs wlacza mi sie odrazu jak podnosze klapke od laptopa ; * nalezal mu sie ban tak jak tym co obrazali wszystkich. wkoncu bym doszedl do tego haxa ale z tego co wiem to uciekl . i raczej nie przyloze wiekszej wagi gdy ktos najwazniejszy w moim zyciu siedzi mi na kolanach a ja bede banowal ludzi bo ktos placze hahahahhaha szuruuu jakbys nie wiedzial matura juz sie skonczyla wiec rok szkolny juz dawno |
|
|
|
|
|
|**Dawidek**|
|
Wysłany: 19-06-12, 09:30
|
|
|
buhahahahha rok szkolny 29 to chyba podstawowka taka masz wiedze noobku :P juz od miecha mam wolne bo matury sie skonczyly i nie pucuj to ty sie zaczni leczyc a jak ci przeszkadza to ze padasz to pograj hmmmm w batela 3 i tam sie odradzasz po dedzie
[ Dodano: 19-06-12, 10:31 ]
i skond wiesz ze mnei nie bylo hahaha tutaj mam tylko taki nick |
|
Ostatnio zmieniony przez Babel Q 19-06-12, 09:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
szuruuu
szurson
|
Wysłany: 19-06-12, 09:43
|
|
|
staty przed banem 27:4 ,cos blisko tego a CB wgl nie pamietam wiec pewnie byles w dolnej czesci tabeli wiec o co chodzi z tym padaniem ? mam steam od 2k7 ,nie bede sie chwalil eslem itd ale szczylu mieJ troszke szacunku do starszego i teksty typu "jeb**e dzieciaki" zachowaj dla siebie, na innym serwerze bys nie mogl tak szczekac ale chyba przez pucowanie ,dostales dobyrch skrzydeł...
pisałes mature ? przykro mi ,ze nie zdałeś ale błedy typu "skond" na maturze nie sa dopuszczalne
PS : b@ll i migus(czit) dalej razem graja sobie na serwerze .
TIGEREK OWNED |
|
Ostatnio zmieniony przez Babel Q 19-06-12, 09:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Yabari1231
|
Wysłany: 19-06-12, 09:48
|
|
|
YOUNG WILD AND FREE , Ty obrażasz ciągle i wiele..
Nawet mi jechałeś..
Tigerek ma hasło,to mój kuzyn - prawda.
Tak czy siak hasło na b@LL. sprzedaje więc..
SZuru,Tobie polecam słownik zakupić bo jak widzę "kłutnię" to aż smutno się robi..
Jeśli chodzi o Tigerka,to jakoś zawsze jak go wołałem i wgl. to było dobrze,a to,że nakazem jest przestrzeganie kultury to co,to już płaczecie o bana.?
To nie klnij skoro masz płakać jak pi**a...
PS>. Jeżeli macie dalej się tu kłócić,to wyjdźcie wszyscy na dwór i nie opie******ie się w domu..
Mimo,że Tigerek to mój kuzyn,to muszę NIE wspierać skargi..
Z dwóch powodów.. 1. Rodzina.. 2. Zawsze jak nie ma nikogo,a jednak zbanuje czita to się cieszycie,że ma tego admina..
Zastanówcie się zanim coś zrobicie..
Pozdro,b@LL.
Że co proszę.? Ja Czituję.? To Ty jesteś za przeproszeniem taka oferma,że nie ogarniasz.. |
|
_________________ Skrzydła też ważą,ich ciężar czujemy na plecach..
~~_b@LL._~~ |
|
|
|
|
|**Dawidek**|
|
Wysłany: 19-06-12, 09:49
|
|
|
pisze na fonie szczylku dlamnie i tak jestes maly i glupi mial prawo was zbanowac i po cholere sie klucicie:D |
|
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 19-06-12, 09:50
|
|
|
DOBIJAJA MNIE LUDZIE KTORZY SPAMIA NA U@. Dobra... Chcecie to spamcie, ale admin nie musi wam mowic czy sprawdzil danego gracza. Jesli uzna ze jest odpalony to da mu bana i bd widzieli a jesli uzna ze jest czysty to go zostawi a wy o tym nie musicie wiedziec!!
Temat zamkniety do czasu az odezwie sie Delmus. Konsekwencje zostana wyciagniete |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
|