Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gruszka
26-12-13, 19:41
Admin Tigerek
Autor Wiadomość
|*Dawidek*|

Wysłany: 22-08-12, 10:33   Admin Tigerek

Pisze ten post. Ponieważ Tiger dzisiaj rano wyjechał i wróci jutro wieczorem. 2 dni temu Slims ( ADMIN KTORY NA PEWNO SIEDZI WIECEJ NIZ TIGEREK NA CODZIE- taaa ehee a ja w koscielem bywam 7 razy w ciagu tygodnia ; ) ) zbanowal go bo go zabijał.... A tigerek ma na tyle zrabana sytuacje że ma laptopa od rodzicow za kupe szmalu.... i oni wgrali mu jakiegos jebnietego nortona za 800 zl .... o to chodzi ze mu sie ss nie zapisza bo wylatuje tylko napis ze " zlosliwe informacje/oprogramowanie zostalo zatrzymane ( chyba tak to jest po polsku) i ss niema.... a kod by uniekatywnic nortona maja jedynie jego rodzice!!!!!!!!!

NIEWIEM KTO SIE POD TYM PODPISZE ,, PROSZE TYLKO O NORMALNE WYPOWIEDZI BO TEZ NIE KAZDY MOZE SIE LUBIEC!! ALE TIGEREK OPROCZ GUZIKA GRAL NAJWIECEJ NA SERVIE!!!! zobaczymy moze sam on da rade cos tu napisac
Postaw piwo autorowi tego posta

slims
STEAM_0:0:54163076

Piwa: 44/22
Wysłany: 22-08-12, 10:57   

Po pierwsze ja nic nie mówię że siedzę więcej od Tigerka. Po drugie ss'y może przesłać jakiemuś koledze i oni wrzucą, chyba ma kolegów.
Kod:
Zbanował go bo go zabijał...

Następne dziecko, nie rozumiesz że nie banuję się ludzi że dobrze grają ? Tylko używają wspomagaczy i tak było według mnie w przypadku Tigerka. On jak by chciał na pewno znalazł by sposób żeby udowodnić nam i mi że gracz czysto. Tyle z mojej strony.

BuBu.^^

Piwa: 21/1
Wysłany: 22-08-12, 11:27   Re: Admin Tigerek

|*Dawidek*| napisał/a:
Pisze ten post. Ponieważ Tiger dzisiaj rano wyjechał i wróci jutro wieczorem. 2 dni temu Slims ( ADMIN KTORY NA PEWNO SIEDZI WIECEJ NIZ TIGEREK NA CODZIE- taaa ehee a ja w koscielem bywam 7 razy w ciagu tygodnia ; ) ) zbanowal go bo go zabijał.... A tigerek ma na tyle zrabana sytuacje że ma laptopa od rodzicow za kupe szmalu.... i oni wgrali mu jakiegos jebnietego nortona za 800 zl .... o to chodzi ze mu sie ss nie zapisza bo wylatuje tylko napis ze " zlosliwe informacje/oprogramowanie zostalo zatrzymane ( chyba tak to jest po polsku) i ss niema.... a kod by uniekatywnic nortona maja jedynie jego rodzice!!!!!!!!!

NIEWIEM KTO SIE POD TYM PODPISZE ,, PROSZE TYLKO O NORMALNE WYPOWIEDZI BO TEZ NIE KAZDY MOZE SIE LUBIEC!! ALE TIGEREK OPROCZ GUZIKA GRAL NAJWIECEJ NA SERVIE!!!! zobaczymy moze sam on da rade cos tu napisac

Nie rozśmieszaj mnie chłopcze. Sam używam Nortona i nigdy problemu z ss'ami nie miałem. Mało tego on w ogóle nie skanuje plików obrazkowych gdyż po prostu przez nie wirusy się nie przenoszą. Teraz 2 sparawa dostał s'y 2 dni temu a wyjechał dziś rano więc miał sporo czasu na wstawienie ss'ów lub wyjaśnienie sprawy. Po 3 tak to jest jak sie daje admina ns - myślą że wtedy bez przeszkód się mogą odpalać niestety nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz jestem świadkiem takiej sytuacji.

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 22-08-12, 11:31   

Wgl zal mi tych kulku zdan na cb haha bo moze najpierw powinni cie nauczyc czytac niz odrozniac wh od graczy ; ) nie prosilem dawidka by to napisal alw jak juz napisal posiwece swoj czas by ci odpisac. A moze odpowiedz sam sb na twe zdanie ze mam dac komus te ss i on wstawi .... To zes dowalil do pieca ze az zgaslo.... Przeczytaj jeszcze raz i uwaznie jak nam dac komus ss jak one wgl sie u mnie nie zapisuja ; ( wiecej ru nie napisze bo zal mi czasu spedzanego z dziewczyna na odpowiadanie w tym temacie. Zobacze co inni nalisza

[ Dodano: 22-08-12, 12:38 ]
Ciekawee czy masz tego nortona co ja. Bo napewno masz z polski.. Dziwne bubu bo zawsze jestes wszystko wiedzacy jak ktos xi nie pasuje czy cos. Aha a na dodatej zaesze gadamy na skeype z kumplami z cs

BuBu.^^

Piwa: 21/1
Wysłany: 22-08-12, 12:01   

Tigerek napisał/a:

Ciekawee czy masz tego nortona co ja. Bo napewno masz z polski.. Dziwne bubu bo zawsze jestes wszystko wiedzacy jak ktos xi nie pasuje czy cos. Aha a na dodatej zaesze gadamy na skeype z kumplami z cs

Nie wiem czy akurat używamy tej samej ale ja używałem wszystkich wersji Nortona od 2002 roku i na żadnej nie miałem problemu. A co do skaype to na większości dużych sieci dawanie infa = wh tak więc to chyba niezbyt dobra linia obrony. Tak więc po prostu uważam Twoje tłumaczenie za śmieszne do tego jestes ns wieć tym bardziej nie mam wątpliwości. Pa pa.

slims

Wysłany: 22-08-12, 12:19   

Ja proponuje aby Delmuś lub inny moderator obejrzał HLTV. Według mnie grałeś na wh, wszystko się wyjaśni. :)

Lupy1905

Nick w grze: Lupy1905
Piwa: 37/223
Wysłany: 22-08-12, 14:16   

Delma Lepiej Dawaj Admina Ludziom Z PLATFORMĄ STEAM

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 22-08-12, 16:37   

Tigerek napisał/a:

[ Dodano: 22-08-12, 12:38 ]

nie rozumiem o co Ci chodzi w tekscie który pogrubiłem, nie trzyma sie ani kupy ani dupy, <lol2>
Mozesz jasniej wyjasnic?

co do kluczy do nortona - on jest tylko do aktualizacji - w opcjach mozesz sobie na pewno wlaczyc/wylaczyc poziom zabezpieczen, zapór i innego badziewa, wiec bez sciemy.

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 22-08-12, 19:34   

Ja nan nortona za granicy... Klikan zakoncz to wymagany jesy cod ktory maja tylko moi rodzice.... Mam steam *biszkopt112

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 22-08-12, 19:39   

Norton kupowany w polskim sklepie w Ustrzykach Dolnych tez jest zza granicy. W naszym kraju nie pisze się Nortona - jest to produkt firmy Symantec i to czy kupisz w Polsce/Niemczech/Mozambiku czy Burkina Faso nie ma zadnego znaczenia - beda takie same.

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 22-08-12, 22:24   

To widze jak sie znasz tak jak bubu.

SUPERCUCUMBER
centomaniak

Otrzymał 16 piw(a)
Wysłany: 23-08-12, 18:56   

ja sie znam, niestety Ty nie masz zielonego pojęcia <lol2>

Nielegalny Sort
Ciemna Strefa

Piwa: 24/15
Wysłany: 23-08-12, 19:22   

Tigerek tylko się pogrążasz :)
Piszesz że masz steam, to pytanie "Czemu od początku gry na serwerze na nim nie grasz tylko na NS, co ? " Może norton też Ci go blokuje.

||||||||||
60%/40%

Na[z]aR

Piwa: 16/13
Wysłany: 23-08-12, 19:33   

Tomasz bardzo dobrze mówi już się nie pogrążaj tigerek

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 24-08-12, 08:22   

bo jak wejde na steam i mam powlaczane wszyztko na kompie to nie pogram przez ping ; )

[ Dodano: 24-08-12, 09:55 ]
Prosze obejzec demko ;)

[ Dodano: 24-08-12, 15:06 ]
no to slims wzuc demko ;) a nie zamykasz tematy nastepny noobek z modem co mysli ze moze wszystko

http://www.speedyshare.co...s-italy.dem.zip

prosze nie widac tu nic oprocz lamienia i pisania na fb co runde :)

romee

Wysłany: 24-08-12, 14:12   

leje z cb slims. wez moze zrezygnuj z moda i naucz sie co to wh

on tu lami i ciagle pisze na fb czy cos :P co runde ma pauze na poczatku
ZAL MI CIE SLIMS
TIGEREK CB TEZ TAK LAMIC HAHA : *

slims

Wysłany: 24-08-12, 14:16   

Człowieku ogarnij, ja nie mam zamiaru oglądać demko. Jak wbije na serwer dostanie bana, demko niech obejrzy inny Moderator, bo chyba nie jestem tu sam, albo H@. Według mnie masz wh i tyle.

Kod:
Prosze obejzec demko 

Kod:
no to slims wzuc demko

Widzę że ortografia u cb na 5 :)

Tigerek

Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 24-08-12, 14:18   

bo jestes glupi :) i co wlepisz mi warny hah sobie na glowe powinienes zrobic :) co do kultury na fonie ciezko sie pisze do noobow ;) bo grac nie umiesz kazdy pewnie ma wh i aima :)

slims

Wysłany: 24-08-12, 14:27   

Hah. Jakoś nie ciągnie mnie do wlepienia Ci warna.

Na razie zamykam. Poczekamy aż Delma się wypowie.

Sick
Yep' This's it!

Piwa: 42/6
Wysłany: 24-08-12, 16:53   

Obejrzałem demko w HLAE i osobiście uważam, że grałeś na wh - jakoś nie wychodzi Ci to udawanie, że nie widzisz innych. Zauważyłeś przez skrzynkę, że gościu wychodzi po cichu, ty się chowasz; przeważnie wiesz gdzie rzucić granat, nie rzucasz go co rundę w to samo miejsce, jedynie, gdy ktoś tam jest. Zresztą, co ja się będę rozpisywał, w dodatku wlazłeś na aktywnym, nie poczekałeś na rozstrzygnięcie sprawy. Jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości to polecam ściągnąć owy program i dokładnie obejrzeć demko. Ban zostaje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi