Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 19:41 |
Admin Tigerek |
Autor |
Wiadomość |
|*Dawidek*|
|
Wysłany: 22-08-12, 10:33 Admin Tigerek
|
|
|
Pisze ten post. Ponieważ Tiger dzisiaj rano wyjechał i wróci jutro wieczorem. 2 dni temu Slims ( ADMIN KTORY NA PEWNO SIEDZI WIECEJ NIZ TIGEREK NA CODZIE- taaa ehee a ja w koscielem bywam 7 razy w ciagu tygodnia ; ) ) zbanowal go bo go zabijał.... A tigerek ma na tyle zrabana sytuacje że ma laptopa od rodzicow za kupe szmalu.... i oni wgrali mu jakiegos jebnietego nortona za 800 zl .... o to chodzi ze mu sie ss nie zapisza bo wylatuje tylko napis ze " zlosliwe informacje/oprogramowanie zostalo zatrzymane ( chyba tak to jest po polsku) i ss niema.... a kod by uniekatywnic nortona maja jedynie jego rodzice!!!!!!!!!
NIEWIEM KTO SIE POD TYM PODPISZE ,, PROSZE TYLKO O NORMALNE WYPOWIEDZI BO TEZ NIE KAZDY MOZE SIE LUBIEC!! ALE TIGEREK OPROCZ GUZIKA GRAL NAJWIECEJ NA SERVIE!!!! zobaczymy moze sam on da rade cos tu napisac |
|
|
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 22-08-12, 10:57
|
|
|
Po pierwsze ja nic nie mówię że siedzę więcej od Tigerka. Po drugie ss'y może przesłać jakiemuś koledze i oni wrzucą, chyba ma kolegów.
Kod: | Zbanował go bo go zabijał... |
Następne dziecko, nie rozumiesz że nie banuję się ludzi że dobrze grają ? Tylko używają wspomagaczy i tak było według mnie w przypadku Tigerka. On jak by chciał na pewno znalazł by sposób żeby udowodnić nam i mi że gracz czysto. Tyle z mojej strony. |
|
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 22-08-12, 11:27 Re: Admin Tigerek
|
|
|
|*Dawidek*| napisał/a: | Pisze ten post. Ponieważ Tiger dzisiaj rano wyjechał i wróci jutro wieczorem. 2 dni temu Slims ( ADMIN KTORY NA PEWNO SIEDZI WIECEJ NIZ TIGEREK NA CODZIE- taaa ehee a ja w koscielem bywam 7 razy w ciagu tygodnia ; ) ) zbanowal go bo go zabijał.... A tigerek ma na tyle zrabana sytuacje że ma laptopa od rodzicow za kupe szmalu.... i oni wgrali mu jakiegos jebnietego nortona za 800 zl .... o to chodzi ze mu sie ss nie zapisza bo wylatuje tylko napis ze " zlosliwe informacje/oprogramowanie zostalo zatrzymane ( chyba tak to jest po polsku) i ss niema.... a kod by uniekatywnic nortona maja jedynie jego rodzice!!!!!!!!!
NIEWIEM KTO SIE POD TYM PODPISZE ,, PROSZE TYLKO O NORMALNE WYPOWIEDZI BO TEZ NIE KAZDY MOZE SIE LUBIEC!! ALE TIGEREK OPROCZ GUZIKA GRAL NAJWIECEJ NA SERVIE!!!! zobaczymy moze sam on da rade cos tu napisac |
Nie rozśmieszaj mnie chłopcze. Sam używam Nortona i nigdy problemu z ss'ami nie miałem. Mało tego on w ogóle nie skanuje plików obrazkowych gdyż po prostu przez nie wirusy się nie przenoszą. Teraz 2 sparawa dostał s'y 2 dni temu a wyjechał dziś rano więc miał sporo czasu na wstawienie ss'ów lub wyjaśnienie sprawy. Po 3 tak to jest jak sie daje admina ns - myślą że wtedy bez przeszkód się mogą odpalać niestety nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz jestem świadkiem takiej sytuacji. |
|
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 22-08-12, 11:31
|
|
|
Wgl zal mi tych kulku zdan na cb haha bo moze najpierw powinni cie nauczyc czytac niz odrozniac wh od graczy ; ) nie prosilem dawidka by to napisal alw jak juz napisal posiwece swoj czas by ci odpisac. A moze odpowiedz sam sb na twe zdanie ze mam dac komus te ss i on wstawi .... To zes dowalil do pieca ze az zgaslo.... Przeczytaj jeszcze raz i uwaznie jak nam dac komus ss jak one wgl sie u mnie nie zapisuja ; ( wiecej ru nie napisze bo zal mi czasu spedzanego z dziewczyna na odpowiadanie w tym temacie. Zobacze co inni nalisza
[ Dodano: 22-08-12, 12:38 ]
Ciekawee czy masz tego nortona co ja. Bo napewno masz z polski.. Dziwne bubu bo zawsze jestes wszystko wiedzacy jak ktos xi nie pasuje czy cos. Aha a na dodatej zaesze gadamy na skeype z kumplami z cs |
|
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 22-08-12, 12:01
|
|
|
Tigerek napisał/a: |
Ciekawee czy masz tego nortona co ja. Bo napewno masz z polski.. Dziwne bubu bo zawsze jestes wszystko wiedzacy jak ktos xi nie pasuje czy cos. Aha a na dodatej zaesze gadamy na skeype z kumplami z cs |
Nie wiem czy akurat używamy tej samej ale ja używałem wszystkich wersji Nortona od 2002 roku i na żadnej nie miałem problemu. A co do skaype to na większości dużych sieci dawanie infa = wh tak więc to chyba niezbyt dobra linia obrony. Tak więc po prostu uważam Twoje tłumaczenie za śmieszne do tego jestes ns wieć tym bardziej nie mam wątpliwości. Pa pa. |
|
|
|
|
|
slims
|
Wysłany: 22-08-12, 12:19
|
|
|
Ja proponuje aby Delmuś lub inny moderator obejrzał HLTV. Według mnie grałeś na wh, wszystko się wyjaśni. |
|
|
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 22-08-12, 14:16
|
|
|
Delma Lepiej Dawaj Admina Ludziom Z PLATFORMĄ STEAM |
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
Wiek: 36 Dołączył: 05 Sie 2012 Posty: 377 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 22-08-12, 16:37
|
|
|
Tigerek napisał/a: |
[ Dodano: 22-08-12, 12:38 ]
nie rozumiem o co Ci chodzi w tekscie który pogrubiłem, nie trzyma sie ani kupy ani dupy,
Mozesz jasniej wyjasnic?
co do kluczy do nortona - on jest tylko do aktualizacji - w opcjach mozesz sobie na pewno wlaczyc/wylaczyc poziom zabezpieczen, zapór i innego badziewa, wiec bez sciemy. |
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 22-08-12, 19:34
|
|
|
Ja nan nortona za granicy... Klikan zakoncz to wymagany jesy cod ktory maja tylko moi rodzice.... Mam steam *biszkopt112 |
|
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 22-08-12, 19:39
|
|
|
Norton kupowany w polskim sklepie w Ustrzykach Dolnych tez jest zza granicy. W naszym kraju nie pisze się Nortona - jest to produkt firmy Symantec i to czy kupisz w Polsce/Niemczech/Mozambiku czy Burkina Faso nie ma zadnego znaczenia - beda takie same. |
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 22-08-12, 22:24
|
|
|
To widze jak sie znasz tak jak bubu. |
|
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
|
Wysłany: 23-08-12, 18:56
|
|
|
ja sie znam, niestety Ty nie masz zielonego pojęcia |
|
|
|
Nielegalny Sort
Ciemna Strefa
Wiek: 29 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 274 Piwa: 24/15 Skąd: 32-300
|
Wysłany: 23-08-12, 19:22
|
|
|
Tigerek tylko się pogrążasz
Piszesz że masz steam, to pytanie "Czemu od początku gry na serwerze na nim nie grasz tylko na NS, co ? " Może norton też Ci go blokuje. |
|
_________________ Gość, masz problem? Pisz !
||||||||||
60%/40% |
|
|
|
|
Na[z]aR
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 200 Piwa: 16/13 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-08-12, 19:33
|
|
|
Tomasz bardzo dobrze mówi już się nie pogrążaj tigerek |
|
_________________ Piszę poprawnie po polsku |
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 24-08-12, 08:22
|
|
|
bo jak wejde na steam i mam powlaczane wszyztko na kompie to nie pogram przez ping ; )
[ Dodano: 24-08-12, 09:55 ]
Prosze obejzec demko
[ Dodano: 24-08-12, 15:06 ]
no to slims wzuc demko a nie zamykasz tematy nastepny noobek z modem co mysli ze moze wszystko
http://www.speedyshare.co...s-italy.dem.zip
prosze nie widac tu nic oprocz lamienia i pisania na fb co runde |
|
|
|
|
|
romee
|
Wysłany: 24-08-12, 14:12
|
|
|
leje z cb slims. wez moze zrezygnuj z moda i naucz sie co to wh
on tu lami i ciagle pisze na fb czy cos :P co runde ma pauze na poczatku
ZAL MI CIE SLIMS
TIGEREK CB TEZ TAK LAMIC HAHA : * |
|
|
|
|
|
slims
|
Wysłany: 24-08-12, 14:16
|
|
|
Człowieku ogarnij, ja nie mam zamiaru oglądać demko. Jak wbije na serwer dostanie bana, demko niech obejrzy inny Moderator, bo chyba nie jestem tu sam, albo H@. Według mnie masz wh i tyle.
Kod: | Prosze obejzec demko |
Kod: | no to slims wzuc demko |
Widzę że ortografia u cb na 5 |
|
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 24-08-12, 14:18
|
|
|
bo jestes glupi i co wlepisz mi warny hah sobie na glowe powinienes zrobic co do kultury na fonie ciezko sie pisze do noobow bo grac nie umiesz kazdy pewnie ma wh i aima |
|
|
|
|
|
slims
|
Wysłany: 24-08-12, 14:27
|
|
|
Hah. Jakoś nie ciągnie mnie do wlepienia Ci warna.
Na razie zamykam. Poczekamy aż Delma się wypowie. |
|
|
|
|
|
Sick
Yep' This's it!
Wiek: 28 Dołączył: 04 Mar 2012 Posty: 197 Piwa: 42/6 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 24-08-12, 16:53
|
|
|
Obejrzałem demko w HLAE i osobiście uważam, że grałeś na wh - jakoś nie wychodzi Ci to udawanie, że nie widzisz innych. Zauważyłeś przez skrzynkę, że gościu wychodzi po cichu, ty się chowasz; przeważnie wiesz gdzie rzucić granat, nie rzucasz go co rundę w to samo miejsce, jedynie, gdy ktoś tam jest. Zresztą, co ja się będę rozpisywał, w dodatku wlazłeś na aktywnym, nie poczekałeś na rozstrzygnięcie sprawy. Jeżeli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości to polecam ściągnąć owy program i dokładnie obejrzeć demko. Ban zostaje. |
|
|
|
|