Zamknięty przez: $zef. 24-04-13, 20:18 |
Problem na serwerze. |
Autor |
Wiadomość |
Ultimate
BeatBox <3 .!
Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 129 Piwa: 3/8 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 24-04-13, 17:11 Problem na serwerze.
|
|
|
Może to nie taki problem ale no warto komuś to zgłosić. Nie wiem czy wam też czy tylko mi się wydaje że podczas odtwarzania roundsoundów są tak jakby 2 utwory, jeden tak szumi w tle i coś tam słychać a drugi, słyszalny normalnie, zwykły roundsound. Może to tylko mi tak się wydaje no ale chciałem pomóc
Proszę o sprawdzenie tego i oczywiście wypowiedzenie się graczy BF2 czy oni mają podobny wymysł |
|
_________________ Wiem że liczyłeś na to że się nie podniosę, wiem że Cię boli, wiesz że nigdy nie przeproszę. Jesteś dla mnie martwy, nie wielbię Cię co niedzielę, myślałem że jesteś moim przyjacielem. KALI |
|
|
|
|
nyah
Living Legend =)
Nick w grze: nyah
Wiek: 28 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 457 Piwa: 52/7 Skąd: W-wa
|
Wysłany: 24-04-13, 19:31
|
|
|
Ja powiem tyle że wyłączam co mapę RS bo według mnie są słabsze od poprzednich Ale raz coś takiego słyszałem. |
|
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
Ultimate
BeatBox <3 .!
Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 129 Piwa: 3/8 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 24-04-13, 19:45
|
|
|
FD^GoD, całkiem możliwe gdyż mam jakąś inną wersję, bardziej w stylu MW:2, inne dźwięki chodu, strzelania, jak ktoś nas zrani itp. No jeżeli jest tak jak mówi GoD, to wydaję mi się że można zamknąć |
|
_________________ Wiem że liczyłeś na to że się nie podniosę, wiem że Cię boli, wiesz że nigdy nie przeproszę. Jesteś dla mnie martwy, nie wielbię Cię co niedzielę, myślałem że jesteś moim przyjacielem. KALI |
|
|
|
|
|