Zamknięty przez: Power Line 20-07-13, 12:19 |
Hmmm. |
Autor |
Wiadomość |
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 31-03-13, 12:38 Hmmm.
|
|
|
Dobra może wyjdę na kretyna i nie wiadomo kogo, ale mam dość tych kłótni na forum. Czy nie możemy żyć w zgodzie i nawzajem sobie pomagać przy różnych rzeczach? tylko musimy się hejtować i jechać po sobie jacy to nie jesteśmy. Czasami trzeba spojrzeć na siebie i zobaczyć jakim się jest, a potem kogoś oceniać z góry. Myślę, że każdy powinien się nawzajem przeprosić, przecież to tylko gra w końcu my tworzymy tą sieć i nie może tak być, że między nami jest jak na jakieś wojnie. Przepraszam wszystkich których w jakiś sposób obraziłem, może czasem przesadziłem ale w tym momencie sprawy prywatne zmuszają mnie do tego, że szybko mi nerwy puszczają. Spójrzmy na to obiektywnie, bez spin i różnych hejtów jest na prawdę fajnie na forum czy serwerze. Każdy popełnia błędy, ale w końcu człowiek uczy się na błędach. |
|
Ostatnio zmieniony przez IN FLAMES 31-03-13, 12:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 3 piw(a): Power Line, slims, Ciasteczko |
|
Power Line
Posta chcę nabić
Nick w grze: Power Line
Wiek: 28 Dołączył: 18 Paź 2012 Posty: 924 Piwa: 97/62 Skąd: Starokrzepice
|
Wysłany: 31-03-13, 12:44
|
|
|
Szczerze mówiąc nie biorę udziału w żadnej z kłótni ale jak się na to patrzy z boku te jest nie miło. Razem gracie na tych serwerach a jedziecie się jak byście byli największymi wrogami
Zastanówcie się a Święta to czas najlepszy do takich rozważań |
|
|
|
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 31-03-13, 12:44
|
|
|
Dokładnie tak. To że delma rzadko się zjawia i nie pilnuje nas to nie znaczy że mamy robić burdel.:>
Nikogo nie obraziłem ,ale też przeprosze. |
|
|
|
|
|
natsu.
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2012 Posty: 417 Piwa: 58/1 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 31-03-13, 12:47
|
|
|
Zawieszenie broni to dobry pomysł i ja nie mam żadnych korzyści z ciągłych awantur i sporów, jestem tego samego zdania, że można zakończyć już ten cyrk, który od paru dni ma tu miejsce. Ale w tym celu trzeba by zmienić parę decyzji, którą wątpię, że się zmienią.
Na dzień dzisiejszy jest na forum nie jedna, a kilka kłótni.
Dla przykładu sprawa 2 punktów karnych dla Dropera - on nie popuści, póki nie zazna sprawiedliwości. Uważam, że nie powinna spaść na niego cała kara. W ostateczności można mu wyzerować licznik i zacząć naliczanie punktów od dziś.
Sprawa wypowiadania się gdzie komu się podoba - skoro tak bardzo nalegacie, to mogę nieco mniej ingerować w niektóre sprawy. Ale po co dzielić forum na 3 osobne państwa, gdzie admin bf2 nie ma nic do gadania w sprawach coda? Jesteśmy jedną siecią, a nie trzema osobnymi serwerami.
Jestem też w stanie zakończyć spór z Mystery, ale liczę, że zmieni się coś w naszym zachowaniu. Admin owszem nie jest od wychowywania, ale powinien reprezentować jakiś poziom - jeśli on nie przestrzega regulaminu, to dlaczego gracze maja? Przeklinanie jest dozwolone w regulaminie, niech admin przeklina. Obrażanie nie jest, więc niech nie obraża. Nie mówię teraz w czyimkolwiek kierunku, mówię ogółem. Tak samo, jeśli czegoś nie ma w regulaminie, to nie czepiajmy się graczy o to. |
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 31-03-13, 12:48
|
|
|
Hmm. Sytuacje na forum nie tylko na naszym ale na każdym mogę porównać np. do sporów między Koreą Pn. a Koreą Pd. Między nimi zawsze będę spory tak jak między nami, nikt z tym nie wygra, nie ma bata. Powodem tych kłotni jest nasza różnorodność, każdy jest inny na swój sposób i dlatego ma odmienne zdanie, czyli wychodzą spory. Oczywiście możesz próbować, teraz tak z tydzień będzie spokój a później znowu to samo...
Życzę Wesołych Świąt ! HOHOHOHOHO |
|
Ostatnio zmieniony przez slims 31-03-13, 12:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 31-03-13, 12:48
|
|
|
No sa swieta, byliscie u spowiedzi macie czas na krotki refleksje :P Mamy tworzyc tu taka "rodzine" a nie "skupisko wzajemnej nienawisci" !!
Przeprosmy sie wszyscy i po sprawie, zrobmy to do 19:59 xD A o 20 pijemy na TS3 xD |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 02-04-13, 03:31
|
|
|
Stworzyłem warunki odpowiednie by zakończyć chyba ostatni nasz spór na forum z udziałem adminów COD. Dropera licznik punktów karnych został wyzerowany, winnych w tej sytuacji jest wielu po trochu, ale przegranych nie ma żadnych, więc odpowiedni jest moment by pozostawić sprawę. Nikt nie wymaga uroczystego podania dłoni czy podobnych, wystarczy zaprzestać różnych złośliwości względem siebie. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Power Line
Posta chcę nabić
Nick w grze: Power Line
Wiek: 28 Dołączył: 18 Paź 2012 Posty: 924 Piwa: 97/62 Skąd: Starokrzepice
|
Wysłany: 02-04-13, 09:31
|
|
|
Delmus Ma racje powinniście zakończyć spór punkty są wyzerowane i sprawa powinna się zakończyć tak jak by jej w ogóle nie było |
|
|
|
|