Zamknięty przez: IN FLAMES 25-03-13, 22:34 |
Skarga na Dziki Dzikson :* |
Autor |
Wiadomość |
[S]pa[R]ro[W]
Wiek: 30 Dołączył: 26 Wrz 2012 Posty: 74 Piwa: 14/31 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 25-03-13, 21:20 Skarga na Dziki Dzikson :*
|
|
|
1. Twój nick:[J]ack [S]pa[R]ro[W]
2. Nick Admina:Dziki Dzikson
3. Data zdarzenia:20-23.03.2013
4. Dowody: Świadkowie
5. Co zrobił: Założyłem nowy temat, bo wkońcu tama skarga była na BAKU. Powiem tak jesteś naprawdę upierdliwym adminem, nie tylko ja się na Ciebie skarżę.. Napisałeś w temacie poprzednim, że tylko raz wyzwałeś mnie od no-life, jednak że tak powiem to gówno prawda Co wchodziłem na serwer to była tylko wiadomośc od Ciebie "No wszedł ten no-life" i to się powtarzało Mówiłem że to mnie denerwuje, ale ty w sumie nic sobie z tego nie robiłeś, cały czas cisnąłeś mi przed innymi graczami od no-life.... Tyle na ten temat, teraz niech się wypowiedzą osoby co to widziały ... Pozdro Dziki |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Arno |
|
Bancer
Nick w grze: BaNceR
Wiek: 28 Dołączył: 11 Mar 2013 Posty: 21 Piwa: 2/2 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: 25-03-13, 21:26
|
|
|
To prawda. Ale uważam że dziki jest dobrym adminem ale czasem powinien nic nie mówic
w niektórych sytułacjach .
Prawie każdy admin tak na prawde przezywał Jacka jak kogoś zabijał albo jego od no-lifów. |
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): [S]pa[R]ro[W] |
|
urker00
Not Happening
Wiek: 24 Dołączył: 20 Lut 2013 Posty: 158 Piwa: 43/18 Skąd: Great Britain
|
|
|
|
Jeżeli raz go pocisnołeś od "no-life" to ja jestem Święta Maria Antonina... Widziałem wiele razy jak pisałeś że jest no-life i widziałem że to nie było dla żartów ... Ciśniesz go tylko dlatego że chcesz się popisać przed graczami, dla mnie jesteś marnym adminem, jak kogoś banujesz to widzę tylko że umiesz banować na: cheaty na U@, Ogarnij Ping / Reduction Ping. |
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
Needy :D
Dajcie piwsko :D :P
Nick w grze: Needy :D
Wiek: 26 Dołączył: 08 Mar 2013 Posty: 101 Piwa: 17/12 Skąd: Racek
|
|
|
|
Tak widziałem nie raz jak dziki co kilka minut pisał ze jack to no-life jeszcze chwila a zamiast nicku jack bedzie no-life. |
|
_________________ URKER Postaw piwko napijmy sie razem.
Pomogłem daj piwko
gg:38268172
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
`Despero.
CodMod
Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 67 Piwa: 11/42 Skąd: Wziąc Marichuane
|
Wysłany: 25-03-13, 21:30
|
|
|
Dokladnie , wyzywasz innych graczy a pozniej sie tłumaczysz . To ze jestes adminem to nie znaczy ze , jestes jakims bossem . Kolega jak kupił klase premium to odrazu zaczełeś go jechac bo nie dawales sobie rady . Admin powinien dawac dobry wzor a nie na odwrót , prosze o zawieszenie go . |
|
_________________ Postaw Pifffko ruda dziffkooo |
Autor postu otrzymał 2 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): [S]pa[R]ro[W], KNVB |
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 25-03-13, 21:32
|
|
|
Mnie akurat by to nie ruszylo wgle jak mam wiecej czasu i dluzej gram tez mnie tak nazywaja slyszalem ale nie czytam tych wiadomosci nawet jedynie to co na u@ |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
[S]pa[R]ro[W]
|
Wysłany: 25-03-13, 21:34
|
|
|
Babel Q napisał/a: | Mnie akurat by to nie ruszylo wgle jak mam wiecej czasu i dluzej gram tez mnie tak nazywaja slyszalem ale nie czytam tych wiadomosci nawet jedynie to co na u@ |
Może Ciebie nie rusza, ale mnie tak Bo wiem, że to dla żartów nie było Ale spoko |
|
|
|
|
|
Arno
Nick w grze: CoolSH
Wiek: 26 Dołączył: 28 Lut 2013 Posty: 20 Piwa: 4/9 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-03-13, 21:37
|
|
|
To prawda. Wczoraj 24 marca, widzialem jak Dziki kilka razy napisal "O! Ten no-life Jack wbija! " albo "Jack nie no-lifuj". A co do skarg na Dziksona to rozne osoby pisza ze jak nie skonczy MNIE slapowac to napisza skarge... Ale ludzie dla waszej wiadomosci to ja go o to ladnie na Steam prose |
|
_________________ Nienawidze banow tak samo jak szkoly. -_-''
MLG PRO
http://www.youtube.com/user/chris70018 - ten uzytkownik tworzy avatary gif na zawolanie! Subskrybujcie i zglaszajcie sie na steam Urker00 |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
Needy :D
Dajcie piwsko :D :P
Nick w grze: Needy :D
Wiek: 26 Dołączył: 08 Mar 2013 Posty: 101 Piwa: 17/12 Skąd: Racek
|
Wysłany: 25-03-13, 21:38
|
|
|
Jestem za tym aby dzikiego zawiesic moze sie uspokoji troche jak napisał kolega wczesniej Admin powinien dawac dobry wzor a nie na odwrót , prosze o zawieszenie go. To tyle z mojej strony. |
|
_________________ URKER Postaw piwko napijmy sie razem.
Pomogłem daj piwko
gg:38268172
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 25-03-13, 21:40
|
|
|
nie masz dowodów a że koledzy są po twojej stronie to nic nie znaczy skarga bez sensu |
|
Ostatnio zmieniony przez Merry BombakoS 25-03-13, 21:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dziki Dzikson
Karajmy Matixa!
Nick w grze: Dziki Dzikson
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 337 Piwa: 29/35 Skąd: Gdańsk - Orunia
|
Wysłany: 25-03-13, 21:41
|
|
|
No kur... Nie rozumiesz podaj mi HLTV z dowodem, że wyzywałem Ci ponad 2-3 razy...
No dawaj na słowo Ci nie wierze. A i na następny raz może zrób ss'y a nie teraz pokrzywdzony kolega. Oj Oj jaki mi przykro. :<
[ Dodano: 25-03-13, 21:43 ]
Iks de. napisał/a: | nie masz dowodów a że koledzy są po twojej stronie to nic nie znaczy skarga bez sensu |
Niech ciągnie dalej i poda HLTV. Dla mnie skarga tez bez sensu, ale zobaczymy co dale kolega powie. |
|
|
|
|
[S]pa[R]ro[W]
|
Wysłany: 25-03-13, 21:45
|
|
|
Oooo juz widze do 2-3 razy się zwiększyło W poprzednim temacie napisałeś, że RAZ tylko hehe Ojjj już nawet nie wiesz jak kłamac Pozdro dziki, dużo jest graczy co to widzi jak pisałeś A jak mam dac dowody jak nie mam tych ss bo myślałem ze mowi dla żartów i tylko kilka razy się to zdarzy więc nie robiłem .... Ale to się ciągnęło i ciągnęło |
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 25-03-13, 21:47
|
|
|
nie masz dowodów skarga do zamknięcia proste następnym razem rób ssy jeżeli cie to obraża |
|
|
|
|
|
Bancer
Nick w grze: BaNceR
Wiek: 28 Dołączył: 11 Mar 2013 Posty: 21 Piwa: 2/2 Skąd: Szczytno
|
Wysłany: 25-03-13, 22:01
|
|
|
Tak a co teraz on już go nie będzie przezywac i jak ma ssy zrobic pomysl... Widac ze go bronisz... |
|
|
|
|
|
urker00
Not Happening
Wiek: 24 Dołączył: 20 Lut 2013 Posty: 158 Piwa: 43/18 Skąd: Great Britain
|
Wysłany: 25-03-13, 22:10
|
|
|
Iks de, odkąd zrezygnowałeś z admina to tylko raz cie widziałem na serwie.. Nie wiesz co się tam dzieje więc się nie wtrącaj ... |
|
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 25-03-13, 22:12
|
|
|
Bancer napisał/a: | Tak a co teraz on już go nie będzie przezywac i jak ma ssy zrobic pomysl... Widac ze go bronisz... |
widzę ze ty to co Sherlock Holmes ?
nie ma dowodów nie ma kary proste i to ty trochę pomyśl co piszesz
urker00 przegraj na tym serwerze tyle co ja to pogadamy znam zasady to sie wypowiadam i to raczej ty się nie wcinaj jak nie znasz regulaminu |
|
Ostatnio zmieniony przez Merry BombakoS 25-03-13, 22:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Celka
COD MOD żądzi :D
Nick w grze: LastChance
Wiek: 27 Dołączył: 22 Lut 2013 Posty: 48 Piwa: 2/2 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: 25-03-13, 22:14
|
|
|
Nie raz byłem przy takiej sytuacji jak Jack został wyzywany Przez Dzikiego albo innych graczy, a Ty Dziki w niektórych momentach powinieneś zamknąć japke i się nie odzywać jak masz palnąć jakiś głupi teks typu "no life" itd do graczy którzy Cię zabili.
Tyle z mojej strony, większość graczy na pewno zgodzi się z tym co napisałem
Pozdrawiam
Życzę miłej gry |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 25-03-13, 22:34
|
|
|
Dobra nie ma dowód, więc następnym razem rób ss. Jeżeli Delmuś będzie chciał to otworzy tą skargę, bo spam się robi niepotrzebny. Jack też nie święty, bo czasami sam kogoś jedzie, tyle w tym temacie. |
|
|
|
|