Zamknięty przez: Kawior 16-03-13, 20:05 |
Skarga na Power Line |
Autor |
Wiadomość |
gumib
Ah te ns'y ;)
Nick w grze: NeveR. [t]
Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2013 Posty: 8 Postawił 1 piw(a) Skąd: Mce ;)
|
Wysłany: 16-03-13, 17:24 Skarga na Power Line
|
|
|
1. Twój nick: NeveR .[t]
2. Nick Admina: Power Line
3. Data zdarzenia: 15.03 i 16.03 2013.r
4. Dowody: Temat http://classic-zone.pl/vi...33e4d6750#34670
HLTV Z mapy de_westwood godzina około 17:15
5. Co zrobił:
Dał bana wczoraj przez co nie mogłem grać to 1 sprawa ale po 2 nie wiem dlaczego zbanował mnie za obrazę za słowo "Possij" dla mnie to nie jest obraza nie raz wyzywali się na serwerze od pizd szmat botów itp... a on pisał tylko na admin czacie słowa typu "Spokój" itp Ok rozumiem gdy ktoś wyzywa się 1 raz można dać ostrzeżenie ale to już trwało od poprzedniej mapy.
Admin totalna gapa wcisnął bana za to ,że wyzywałem "niby" słowem "Posssij" ale chciałbym dodać ,że Zjarany Flak wyzywał od gówien botów i zerowców a czasami od szmat i pizd.Wystarczy oglądnąć demo z ostatnich 2 dni aby zobaczyć stos wyzwisk ze strony Zjaranego Flaka i dla utrwalenia podstawówki Power Line wystawiam ci wyjaśnienie słowa obraza. P.S Skoro ja dostałem bana to jemu też powinieneś dać
Obelga, inwektywa − obraza słowna wyrażona mową lub pismem, przez przypisanie danej osobie cech negatywnych. Najczęściej wykorzystuje się wyrazy nacechowane emocjonalnie. Gramatycznie najczęściej rzeczownik lub przymiotnik. To samo określenie może być negatywne w opinii obrażającego, a w opinii obrażanego wprost przeciwnie, może być np. powodem do dumy. W przypadku określeń neutralnych, rozstrzygnięcie następuje na płaszczyźnie kontekstu użytego określenia.
Jeżeli sytuacja się powtórzy bardzo proszę o zakończenie administrowania przez tą osobę.
Pozdrawiam
Z poważaniem
NeveR. [t] |
|
|
|
|
|
Power Line
Posta chcę nabić
Nick w grze: Power Line
Wiek: 28 Dołączył: 18 Paź 2012 Posty: 924 Piwa: 97/62 Skąd: Starokrzepice
|
Wysłany: 16-03-13, 17:40
|
|
|
Dobrze jeżeli to cię zaspokoi to niech jakiś mod da mu bana
Zjarany pisał do mnie na u@ że go wyzywasz więc dałem ci bana
Ciesz się że tylko na 1h a nie na 2h
Po za tym uważam że każde obraźliwe słowo w kierunku innego gracza to obraza a ty napisałeś "Posssij" więc to była obraza bo nie mów mi że chciałeś żeby ci possał np.Kciuk
A więc myślę że dałem bana słusznie a co do bana ze wczoraj wbiłeś na serwer bez steam a więc jeżeli wiesz że nie masz steam to pisz szybko na u@ żeby admin cię nie zbanował
PO ZA TYM BAN CI SIĘ KOŃCZY ZA 30 MIN A WIĘC NIE WIEM PO CO PISAŁEŚ TĄ SKARGĘ CHYBA TYLKO ŻEBY POKAZAĆ JAK BARDZO JESTEŚ POSZKODOWANY |
|
Ostatnio zmieniony przez Power Line 16-03-13, 17:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nale$nik
Wiek: 33 Dołączył: 22 Wrz 2012 Posty: 110 Piwa: 6/2 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 16-03-13, 17:43
|
|
|
Never jak Ty kazdego masz za czita choc sam nawet zabic nie potrafisz i grasz jak bot na easy.. Domyslam sie ze masz 10 lat i za kazdy glupi skan placzesz ze wh.. wiec trenuj bos slaby..
PS: a nevwerowi za osadzanie o czity powinien sie nalezec ban.
ELo |
|
|
|
|
|
gumib
Ah te ns'y ;)
Nick w grze: NeveR. [t]
Wiek: 28 Dołączył: 08 Mar 2013 Posty: 8 Postawił 1 piw(a) Skąd: Mce ;)
|
Wysłany: 16-03-13, 18:43
|
|
|
Po 1 Justin nie wiesz jaka jest sytuacja na serwerze kiedy nie ma admina.Nie osądzam wszystkich o czity ale dam ci przykład , kiedyś kolo wychodzi po schodach i strzela mi w banie , a nie ukrywam bo jest to arcy trudne dobra myślę sobie gówno raz mogło się mu zdarzyć , potem 2 raz podobna sytuacja tylko teraz info z dupy wchodzi na bs i od razu skan przez skrzynie , a żeby było śmieszniej zabił mnie headshotem.Na serwerze gra znikoma liczba graczy na steam a gdy nie ma admina 1 rzecz która robi ns jest to przeważnie włączenie jakiegoś czita
Tyle w temacie nie chce się kłócić po prostu stwierdzam fakty
[ Dodano: 16-03-13, 18:48 ]
PO ZA TYM BAN CI SIĘ KOŃCZY ZA 30 MIN A WIĘC NIE WIEM PO CO PISAŁEŚ TĄ SKARGĘ CHYBA TYLKO ŻEBY POKAZAĆ JAK BARDZO JESTEŚ POSZKODOWANY[/quote]
Nie po prostu denerwuje mnie to gdy ktoś wyzywa i kogoś prowokuje a potem płacze na u@ ,że ja go wyzywam skarga tylko i wyłącznie dlatego ,że on nie dostał bana |
|
|
|
|
|
SK8
twój adwokat
Nick w grze: SK8
Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 434 Piwa: 84/32 Skąd: Zielsko-Biała
|
Wysłany: 16-03-13, 19:03
|
|
|
NeveR to ty prowokujesz każdego oskarżając o wh. dokładnie to co napisał nale$nik. poza tym admini przeważnie są, a jak jest tak że ich nie ma jak mówisz i ns'y załączają czity, to jeden czy drugi zaraz po jakiegoś admina idzie. |
|
_________________ Głosuj codziennie: || COD || DD2 || ZM || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 16-03-13, 20:05
|
|
|
Ban wygasł wiec zamykam |