Zamknięty przez: Shejk 03-02-13, 20:32 |
Skarga na Ledv |
Autor |
Wiadomość |
`xCC.
eXclusive. Gamming
Wiek: 29 Dołączył: 13 Paź 2012 Posty: 79 Piwa: 8/6 Skąd: Lębork
|
Wysłany: 03-02-13, 18:30 Skarga na Ledv
|
|
|
1. Twój nick: `xCC.
2. Nick gracza: Ledv
3. Co zrobił: Gracz jest bezczelny za dużo sobie pozwala , nie umie przyjąć krytki , sam krytykuje innych , wyzywa adminów , czym przykładem są jego posty w działach z banami. Każdy normalny gracz zrobił by to co do niego należy i grał dalej jeżeli jest niewinny. Proszę o bana dla tego gracza lub warna , ponieważ na niego zasługuje , tępić hejtów |
|
_________________ Znany również jako TechnOBoy. ? TechnOBoy.? tak to ja .
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 03-02-13, 18:45
|
|
|
Nie wiem jak można być tak bezczelnym żeby ss`y wstawiać zatytułowane że są to ss`y robione przez jakieś noobka, przecież to robił admin, bez przesady. Jak dla mnie ten typek nie ma w ogóle szacunku do adminów, a moderatorzy tego widocznie nie zauważyli, jestem za ukaraniem gracza. |
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 03-02-13, 19:12
|
|
|
Obraza admina-ban na tydzien + warna za brak kultury |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
forumowicz.
Dołączył: 11 Sty 2013 Posty: 61 Piwa: 6/10 Skąd: z serwera :D
|
Wysłany: 03-02-13, 19:17
|
|
|
Ten człowiek nie ma szacunku dla ludzi po prostu Nie chodzi o adminów tylko tak wnioskuje, że on ma wyjeban& na takie skargi itd, ale ban mu się nie należy co najwyżej warn Jak dla was napisanie na gracza, że jest noobem to sorry, ale do mnie wszyscy tak mówia ( haha xD) , a tak na serio to jak jestem na serwie jest admin i jeden do drugiego noob powie admin zero reakcji więc.. |
|
|
|
|
|
ViruS
GTFO z domu Bożego
|
Wysłany: 03-02-13, 19:44
|
|
|
Myślałem , ze to ze mną to jednorazowa sytuacja , ale jak widać to się chyba będzie powtarzać .
" Admini są tu tak słabi jak mówią " " mieli racje " .
Dziękuję dobranoc! |
|
_________________ Pompuj, pompuj, pompuj czlowieniu, trenuj.
Ujrzysz progres w oka mgnieniu.
Nawet gdy ktoś rzuci Ci wyzwanie,
jak spartanie vis-à-vis wygranej staniesz.
|
|
|
|
|
Ledv
|
Wysłany: 03-02-13, 20:20
|
|
|
Noob to obraza? hahaha. Raczej stwierdzenie stanu faktycznego a oznacza kogoś kto nie potrafi gra, podążać za prostymi wytycznymi etc. Więc gdzie tu obraza? A jeżeli ktoś nie potrafi rozróżnić skilla od wh to w moim przekonaniu jest noob'em i tyle. Dla kogoś może być pro ale w odniesieniu do mnie niestety nie. Miłego dnia życze.
A tak na marginesie rozbroiło mnie to że xCC uważa ss'y za krytykę gracza hahahah. Skąd go wzieliście? |
|
|
|
|
|
Shejk
Wiek: 31 Dołączył: 04 Kwi 2012 Posty: 561 Piwa: 32/17 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 03-02-13, 20:32
|
|
|
Skarga słuszna Ledv, za dużo sobie pozwala.
Tym razem zakończy się na ostrzeżeniu słownym ale jeśli się to powtórzy zostanie nagrodzony warnami lub banem.
Close. |
|
|
|
|