Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Delmus
01-02-13, 01:59
Skarga na admina Shejk
Autor Wiadomość
bartosz1608

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 31-01-13, 23:40   Skarga na admina Shejk

1. Twoj nick: CrookeR *_*:
2. Nick Admina: Shejk
3. Data zdarzenia: 31.01.31
4. Dowody:[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Shejk
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.classic-zone.pl
[AMXBans] Powod: 'HE na respa'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:38087893'
[AMXBans] Twoje IP: '193.59.77.113'
[AMXBans] ========================================

5. Co zrobił:
Sytuacja wygladala nastepująco. Rzucilem he na początku rundy na mapie de_eldorado po czym dostalem bana na pól godziny. Znam bardzo dobrze regulamin serwera i nie ma zadnego punktu ktory zakazywałby rzucania he na poczataku rundy na tej wlasnie mapie. Sa mapy na ktorych jest to zakazane ale ta nie jest tam wymieniona i nie blokuje granata przez 10 sekund na poczatku rundy. Prosze o ostrzezenie albo jakis inny wymiar kary dla tego admina. z powazaniem CrookeR :)
Postaw piwo autorowi tego posta

Shejk

Piwa: 32/17
Wysłany: 31-01-13, 23:47   

Prawda było tak jak mówisz ale jest "przyjęte" że nie rzuca się HE na respa przeciwnej druzyny na mapie de_eldorado oczywiście nie ma tego w regulaminie i tylko na to się powołujesz.
He było rzucone 2x rundę wcześniej ale to zignorowałem oberwało około 3 kolesi w następnej rundzie rzuciłeś HE prosto pod nogi jakiemuś typkowi a ten wyleciał w powietrze :)
Pragnę zauważyć że ten 2 HE był rzucony w pierwszych 5 sek. rundy nawet nie zdążyłem kupić broni.

bartosz1608

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 31-01-13, 23:53   

Przyjęte... Po coś jest regulamin serwera i wcale nie zlamalem zadnej z zasad. Zrobcie korekte i dopiero wtedy mozecie dawac bany. A ten ban byl ewidentnie dlatego ze dostajesz po glowie ;) i Twoje tlumaczenia są daremne :P Chcialbym ub jak najszybciej bo to nie podlega karze.

Shejk

Piwa: 32/17
Wysłany: 31-01-13, 23:56   

Ode mnie UB nie dostaniesz ja nie mam zwyczaju zamykać na mnie skarg więc czekam na kogoś innego a korekta na pewno zostanie dokonana.

bartosz1608

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 01-02-13, 00:00   

ok róbcie korekte, ale Ty powinines poniesc jakies konsekwencje. No chyba ze mamy do czynienia z bezkarnoscia administratorow...

Babel Q

Piwa: 38/18
Wysłany: 01-02-13, 00:22   

Czlowieku, daj Ty sobie na luz. Szejk zadnej kary na pewno nie dostanie bo od dawien dawna jest u nas tak ze rzucanie he w ciagu 10/15s na resp przeciwnika jest karane banem i nie tylko na tej mapie... jest taz tak na wielu innych serwerach i ma tam zadjen wzmianki w regulaminie... Gracze o tym wiedza i sie do tego stosuja... Jesli byles wyjatkiem i nie miales o tym pojecia to teraz bedzie juz wiedzial ze masz tego nie robic... Mysle ze skarge mozna zamknac

Ledv

Wysłany: 01-02-13, 01:48   

Shejk, byłem przy tym i jakoś byłem z tobą w ct i mnie granat nie trafiał ale jak ty 5 sek kupujesz to się nie dziwie. Poza tym powinno być ostrzeżenie a nie ban od razu na 30 minut. Przyznam się że się zdziwiłem jak zobaczyłem bana bo ja nie zauważyłem tego granata no ale pewnie już raszowałem dawno xD. Cooker to chyba taki zwyczaj tej sieci że lepsi gracze są banowani bo admini sobie rady nie dają. Nie idzie im to banuja za byle co. Mało tego obrażają innych graczy a to już adminom nie wypada. A szkoda bo serwer bf2 naprawde fajny.

Jeżeli to taki problem ten granat to wprowadzcie freezetime dla Shejka na 6sek i po problemie będzie sobie mógł broń z obrazków wybrać xD

Delmus

Nick w grze: Tester Bieli
Piwa: 461/47
Wysłany: 01-02-13, 01:59   

Skarga słuszna, gdyż nigdy żadne ograniczenia granatowe nie były wprowadzane na de_eldorado. Babel, a twoje teorie o jakiś dziwnych zakaz, bo jest tak na innych serwerach są niepoważne. Nie można wymagać od graczy by domyślali się zasad, muszą być gdzieś zapisane.

Korekta w /regulamin na serwerze wprowadzona, również dorzucono plugin blokujący rzut granatem w pierwszych 10 sek, więc teraz powinno być wszystko jasne. Żadna kara nie zostanie zastosowana, gdyż rozchodzi się tu jedynie o krótkiego bana.

PS: Jakby kto nie wiedział, przez płotek można strzelać, by potem niejasności nie było.

Zamykam
    - Nie dołączam serwerów do sieci.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi