Zamknięty przez: Delmus 26-01-13, 00:22 |
Amadeusz |
Autor |
Wiadomość |
Droper
Wiek: 31 Dołączył: 08 Sie 2012 Posty: 338 Piwa: 20/7 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 24-01-13, 11:43 Amadeusz
|
|
|
Wiem że niedawno był poruszany temat Amadeusza ale musimy coś z tym zrobić ile to już razy był płacz o to iż Wyszkolony Snajper jest za silny (w końcu go usunięto) i nie tylko on doczepiano się niemal wszystkich klas premium i super premium by je osłabić bo zwykli gracze którzy nie kupują vip'a ani premium chcą grać z innymi na równi ba a nawet być lepszymi i tu wracamy do Amadeusza potrafi on zdjąć kogoś na dosłownie 3-4 strzały i do tego ma bardzo celna i szybkostrzelną broń tak więc proponuję a nawet żądam osłabienia tej klasy lub jej ewentualnego przeniesienia. |
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 24-01-13, 11:50
|
|
|
Juz chcecie ruszać Amadeusza bo ja niem gram haha Droper smieszny jesteś nigdy Amadeusz nie przeszkadzał problemow nie było a teraz sie czepiasz bo dostałeś baty ; d klasa zostanie taka jaka jest już chcesz osłabiać zwykłe klasy może zaczniemy od s premium i premium =] |
|
|
|
|
|
Droper
|
Wysłany: 24-01-13, 12:02
|
|
|
Tak chce osłabić Amadeusza bo nim grasz a potem będę chciał osłabić kolejna klasę którą będziesz grać...... naprawdę dobra argumentacja. |
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 24-01-13, 12:12
|
|
|
podaj mi argumenty żeby osłabić amadeusza nie grał bym ta klasa to nawet tego tematu byś nie napisał |
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 24-01-13, 12:12
|
|
|
Droper bo tak jest, podaj osobę jeszcze jedną która ma Amadeuszem taki poziom jak Tuba? Był już poruszany ten temat na forum nie raz, nie dwa i Amadeusz ma zostać taki jaki jest, mi na przykład nie przeszkadza ta klasa wcale i nie przeszkadzała nigdy, jeżeli umiesz grać to nawet Tubę zabijesz. Nie jest to przesadzona klasa i nie warto jej zmieniać, nie zmienię swojego zdania nigdy, pogrzeb w historii propozycji czy coś w tym stylu, a takich tematów znajdziesz już kilka. Twoje propozycja jak dla mnie do kosza, nie wiem w ogóle po co wnosisz taki temat na forum skoro i tak mało co grasz na serwerze, a potem zaskoczony dziwisz się dlaczego masz rangę na forum '' osoby z bezsensownymi postami '' . Nie bądź zaskoczony tym faktem, że jak wbijesz raz na dzień na kilka minut, a jakaś osoba gra codziennie po kilka godzin to Ciebie tą klasą zniszczy. Nie, nie i jeszcze raz nie dla tej propozycji, tyle ode mnie. |
|
|
|
Droper
|
Wysłany: 24-01-13, 14:07
|
|
|
Skoro tyle razy już temat był poruszany to chyba musi coś byćna rzeczy nie???
Wystarczy zmienić broń na UMP45 i będzie ok.
A i jeszcze jedno BombakoS!?, co mnie to interesuje że grasz tą klasą poruszam ten temat min. dlatego że Amadeusz z S.premium jest na tym samym poziomie co ten normalny i to jest trochę nie tak. Zauważ też że innych klas też się czepiałem nie tylko "twojej". |
|
|
|
Merry BombakoS
|
Wysłany: 24-01-13, 14:52
|
|
|
Droper dobre poczucie humoru masz to dopiero 2 temat o Amadeuszu i nikt nic zmieniać nie będzie Amadeusz zawsze był z m5navy tylko tobie przeszkadza moja klasa nikt nie płacze tylko ty a ten temat złożyłeś bo co mam 102 lv amadeusza i nie dajesz rady klasa s premium z 25lv powodzenia |
|
|
|
|
|
Lodówka
Nick w grze: Lodowka nie istnieje
Wiek: 28 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 155 Piwa: 11/90 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 24-01-13, 15:27
|
|
|
Jeśli nawet takie zero jak ja potrafi zabić Tubę, to nie jest to za dobra klasa. Tuba ma rację. Tylko zaczął nim grać i od razu sapy... |
|
|
|
`Sentinel.
Nick w grze: `Sentinel.
Wiek: 29 Dołączył: 12 Paź 2012 Posty: 432 Piwa: 66/78 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 24-01-13, 16:06
|
|
|
Dokładnie zaczyna się ten sam płacz co przed resetem jak miałem 104 lvl amadeuszem , tylko nikt wtedy nie biegł na forum
Moim zdaniem ta klasa ma zostać jak jest, klasa nie jest mocna , jak się umie grać to nie masz problemu z pokonaniem jej. Co do zmiany broni i jej osłabienia nigdy się nie zgodzę bo jedynie mp5 pasuje do tej klasy. |
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 24-01-13, 16:29
|
|
|
Ta klasa byla od zawsze taka sama i nikomu ona nie przeszkadza tylko tobie. Powinno zostać tak jak jest |
|
|
|
~sHiKass`e.
|
Wysłany: 24-01-13, 18:00
|
|
|
Ja ten nie trawie Amadeusza.
Proponuje mu dac, nie 15+(inteligencja), lecz 5.
Wycowiczony Amadeusz, zadaje 10+(intelignecja). Dostaje Elitki, oraz grawtiacje + model, moim zdaniem jest on słabszy od zwykłego.
Moja propozycja jest useniecie/oslabenie amadeusza. Jezeli mialby byc usuniety, to dopiero po resecie LVL. Duzo graczy nim gra, i stracilo, by swoj uzyskany wczesniej poziom. |
|
|
|
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 24-01-13, 18:05
|
|
|
Amadeusz jest to klasa dla osób umiejących grac z MP5,a nie każdy tą broni lubi oraz nie każdy porafi nią grać. Amadeusz ma zostać taki jaki jest. |
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 26-01-13, 00:22
|
|
|
~sHiKass`e. napisał/a: | Proponuje mu dac, nie 15+(inteligencja), lecz 5. |
Amadeusza dodatkowe obrażenia to właśnie 5 + inteligencja x 0.15, z tym 15 to był błąd w opisie. Proszę mi zgłaszać prędzej takie błędy w opisach, które mogą się wydawać dość absurdalne, jeżeli macie wątpliwości co jest dobrze, a co źle to można zapytać.
Droper napisał/a: | Amadeusz z S.premium jest na tym samym poziomie co ten normalny i to jest trochę nie tak. |
Wyćwiczony Amadeusz - co lepsze:
- Lepsze statystyki
- Zwiększona szybkostrzelność
- Ciekawy model broni
- +10 dmg, a nie +5
- Mniejsza grawitacja
- Dostaje Elites
Wyćwiczony Amadeusz - co gorsze:
- Model przycina (?)
Nic nie będzie zmieniane, a ty droper zwracaj uwagę co piszesz, bo głupoty to zaczynają być.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|