Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Delmus
26-01-13, 00:22
Amadeusz
Autor Wiadomość
Droper

Piwa: 20/7
Wysłany: 24-01-13, 11:43   Amadeusz

Wiem że niedawno był poruszany temat Amadeusza ale musimy coś z tym zrobić ile to już razy był płacz o to iż Wyszkolony Snajper jest za silny (w końcu go usunięto) i nie tylko on doczepiano się niemal wszystkich klas premium i super premium by je osłabić bo zwykli gracze którzy nie kupują vip'a ani premium chcą grać z innymi na równi ba a nawet być lepszymi i tu wracamy do Amadeusza potrafi on zdjąć kogoś na dosłownie 3-4 strzały i do tego ma bardzo celna i szybkostrzelną broń tak więc proponuję a nawet żądam osłabienia tej klasy lub jej ewentualnego przeniesienia.

Merry BombakoS

Nick w grze: bombakos
Piwa: 81/13
Wysłany: 24-01-13, 11:50   

Juz chcecie ruszać Amadeusza bo ja niem gram haha Droper smieszny jesteś nigdy Amadeusz nie przeszkadzał problemow nie było a teraz sie czepiasz bo dostałeś baty ; d klasa zostanie taka jaka jest już chcesz osłabiać zwykłe klasy może zaczniemy od s premium i premium =]
Postaw piwo autorowi tego posta

Droper

Wysłany: 24-01-13, 12:02   

Tak chce osłabić Amadeusza bo nim grasz a potem będę chciał osłabić kolejna klasę którą będziesz grać...... naprawdę dobra argumentacja. <brawo>

Merry BombakoS

Wysłany: 24-01-13, 12:12   

podaj mi argumenty żeby osłabić amadeusza :) nie grał bym ta klasa to nawet tego tematu byś nie napisał <facepalm>

` M4rlbrodo h0w ?!

Otrzymał 89 piw(a)
Wysłany: 24-01-13, 12:12   

Droper bo tak jest, podaj osobę jeszcze jedną która ma Amadeuszem taki poziom jak Tuba? Był już poruszany ten temat na forum nie raz, nie dwa i Amadeusz ma zostać taki jaki jest, mi na przykład nie przeszkadza ta klasa wcale i nie przeszkadzała nigdy, jeżeli umiesz grać to nawet Tubę zabijesz. Nie jest to przesadzona klasa i nie warto jej zmieniać, nie zmienię swojego zdania nigdy, pogrzeb w historii propozycji czy coś w tym stylu, a takich tematów znajdziesz już kilka. Twoje propozycja jak dla mnie do kosza, nie wiem w ogóle po co wnosisz taki temat na forum skoro i tak mało co grasz na serwerze, a potem zaskoczony dziwisz się dlaczego masz rangę na forum '' osoby z bezsensownymi postami '' . Nie bądź zaskoczony tym faktem, że jak wbijesz raz na dzień na kilka minut, a jakaś osoba gra codziennie po kilka godzin to Ciebie tą klasą zniszczy. Nie, nie i jeszcze raz nie dla tej propozycji, tyle ode mnie.

Droper

Wysłany: 24-01-13, 14:07   

Skoro tyle razy już temat był poruszany to chyba musi coś byćna rzeczy nie???
Wystarczy zmienić broń na UMP45 i będzie ok.
A i jeszcze jedno BombakoS!?, co mnie to interesuje że grasz tą klasą poruszam ten temat min. dlatego że Amadeusz z S.premium jest na tym samym poziomie co ten normalny i to jest trochę nie tak. Zauważ też że innych klas też się czepiałem nie tylko "twojej".

Merry BombakoS

Wysłany: 24-01-13, 14:52   

Droper dobre poczucie humoru masz :) to dopiero 2 temat o Amadeuszu i nikt nic zmieniać nie będzie Amadeusz zawsze był z m5navy tylko tobie przeszkadza moja klasa :) nikt nie płacze tylko ty <facepalm> a ten temat złożyłeś bo co mam 102 lv amadeusza i nie dajesz rady klasa s premium z 25lv :) powodzenia

Lodówka

Nick w grze: Lodowka nie istnieje
Piwa: 11/90
Wysłany: 24-01-13, 15:27   

Jeśli nawet takie zero jak ja potrafi zabić Tubę, to nie jest to za dobra klasa. Tuba ma rację. Tylko zaczął nim grać i od razu sapy...

`Sentinel.

Nick w grze: `Sentinel.
Piwa: 66/78
Wysłany: 24-01-13, 16:06   

Dokładnie zaczyna się ten sam płacz co przed resetem jak miałem 104 lvl amadeuszem , tylko nikt wtedy nie biegł na forum :>
Moim zdaniem ta klasa ma zostać jak jest, klasa nie jest mocna , jak się umie grać to nie masz problemu z pokonaniem jej. Co do zmiany broni i jej osłabienia nigdy się nie zgodzę bo jedynie mp5 pasuje do tej klasy.

Kawior

Piwa: 199/75
Wysłany: 24-01-13, 16:29   

Ta klasa byla od zawsze taka sama i nikomu ona nie przeszkadza tylko tobie. Powinno zostać tak jak jest

~sHiKass`e.

Wysłany: 24-01-13, 18:00   

Ja ten nie trawie Amadeusza.
Proponuje mu dac, nie 15+(inteligencja), lecz 5.
Wycowiczony Amadeusz, zadaje 10+(intelignecja). Dostaje Elitki, oraz grawtiacje + model, moim zdaniem jest on słabszy od zwykłego.
Moja propozycja jest useniecie/oslabenie amadeusza. Jezeli mialby byc usuniety, to dopiero po resecie LVL. Duzo graczy nim gra, i stracilo, by swoj uzyskany wczesniej poziom.

slims
STEAM_0:0:54163076

Piwa: 44/22
Wysłany: 24-01-13, 18:05   

Amadeusz jest to klasa dla osób umiejących grac z MP5,a nie każdy tą broni lubi oraz nie każdy porafi nią grać. Amadeusz ma zostać taki jaki jest.

Delmus

Nick w grze: Tester Bieli
Piwa: 461/47
Wysłany: 26-01-13, 00:22   

~sHiKass`e. napisał/a:
Proponuje mu dac, nie 15+(inteligencja), lecz 5.

Amadeusza dodatkowe obrażenia to właśnie 5 + inteligencja x 0.15, z tym 15 to był błąd w opisie. Proszę mi zgłaszać prędzej takie błędy w opisach, które mogą się wydawać dość absurdalne, jeżeli macie wątpliwości co jest dobrze, a co źle to można zapytać.

Droper napisał/a:
Amadeusz z S.premium jest na tym samym poziomie co ten normalny i to jest trochę nie tak.

Wyćwiczony Amadeusz - co lepsze:
    - Lepsze statystyki
    - Zwiększona szybkostrzelność
    - Ciekawy model broni
    - +10 dmg, a nie +5
    - Mniejsza grawitacja
    - Dostaje Elites

Wyćwiczony Amadeusz - co gorsze:
    - Model przycina (?)

Nic nie będzie zmieniane, a ty droper zwracaj uwagę co piszesz, bo głupoty to zaczynają być.
Zamykam
    - Nie dołączam serwerów do sieci.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi