Zamknięty przez: Kawior 19-01-13, 00:28 |
ub |
Autor |
Wiadomość |
talent
|
Wysłany: 15-01-13, 22:00 ub
|
|
|
1. Twój nick: i see sun in your eyes
2. Czas bana: na zawsze
3. Data zdarzenia: 22:00
4. Mapa: de_westwood
5. Admin banujący: CzarnaSmierc
6. Opis sytuacji: Grałem, grałem i nagle ban, zadnych screenow, niczego. HLTV jest takze zapraszam do obejrzenia i do edukowania sie "CzarnaSmierc"
7. Dowody: w amxbans jest mój ban,
8. Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez CzarnaSmierc
[AMXBans] Bana mozesz wyjasnic na www.classic-zone.pl
[AMXBans] Przyczyna: 'Cheatujesz / Cheating'
[AMXBans] Czas: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN'
[AMXBans] Twoje IP: '79.186.37.10'
[AMXBans] ======================================= |
|
|
|
|
|
Shejk
Wiek: 31 Dołączył: 04 Kwi 2012 Posty: 561 Piwa: 32/17 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 15-01-13, 22:09
|
|
|
Jeśli dobrze widzę bana dostałeś na serwerze COD a temat napisałeś w dziale serwera BF2 przenoszę do odpowiedniego działu.
Czekamy na wypowiedz Admina. |
|
|
|
talent
|
Wysłany: 17-01-13, 02:04
|
|
|
Ok, mała pomyłka. Co dalej? Nadal mam bana, a zero odpowiedzi? Może admin się z tego wytłumaczy? Znalazł się lepszy gracz, pewnie biłem adminem, chciał mnie mieć z głowy, w konsoli pisało 'VALVE ID LAN', myślał, że ns i zbanował? |
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 17-01-13, 08:13
|
|
|
Możesz mi wytłumaczyć, dlaczego jak banował Ciebie admin nie miałeś włączonego steam`a? Jak grałem jakiegoś tam dnia i byłeś na serwerze, miałeś steam, grałeś dobrze, nawet czasami zbyt dobrze, ale patrząc na to że nie jesteś ns nie banowałem Ciebie, a tutaj piszesz że steama nie masz. Może wyłączyłeś steama, żeby móc sobie pobawić się jakiś oprogramowaniem które jest niedozwolone? Bardzo mnie to ciekawi. |
|
|
|
CzarnaSmierc
Nick w grze: CzarnaSmierc
Wiek: 26 Dołączył: 19 Wrz 2012 Posty: 84 Piwa: 7/26 Skąd: Classic-zone
|
Wysłany: 17-01-13, 18:55
|
|
|
Kiedy banowałem danego gracza było widać jak celuje na graczy którzy byli za ścianą oraz wiedział gdzie iść aby go zabić ... Jestem pewien że ma wh |
|
|
|
Shejk
Wiek: 31 Dołączył: 04 Kwi 2012 Posty: 561 Piwa: 32/17 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 18-01-13, 12:11
|
|
|
Otwieram na prośbę zbanowanego. |
|
|
|
talent
|
Wysłany: 19-01-13, 00:02
|
|
|
Dziękuje. Zacznę od tego iż za każdym razem na serwerze grałem na steam, podkreślam STEAM i podczas gry nie można ustawić VALVE_ID_LAN, nie wiem dlaczego tak się stało, to najwidoczniej błąd serwera czy czegoś. Gdybym grał na non-steam to teraz na steamie mógłbym wejść na serwer, a jakoś nie mogę. M4lbruskowy ?!, w którym momencie napisałem, że nie mam steam? Tak jak wyżej napisałem - błąd serwera i nic więcej. CzarnaSmierc, to ta osoba, która jest pewna, że jestem odpalony? Bajki po prostu. Jest HLTV tak więc moje pytanie, dlaczego osoby kompetentne nie sprawdzą mojej gry? Wybaczcie ale nie wierzę, że osoba mająca 15 lat jest w stanie rozpoznać czy ktoś jest odpalony, dowód? Mój przypadek no ale tu nie ważne w co wierzę. Na mapie westwood grałem około 5-10 minut i po tym czasie powitałem się z banem. Lekka kpina, proszę o obejrzenie HLTV z mapy westwood bo po coś jednak jest HLTV na serwerze. Powtarzam gram na steam, tutaj mój banid - http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:20284643
Jestem graczem steama od roku 2008, a w eSporcie siedzę od paru ładnych lat. W dodatku jestem adminem największej ligi forumowej w Polsce.
@EDIT
Na demku HLTV są raptem 2-3 akcje z moim udziałem z czego na rundę zabiłem 1 gracza gdzie każdy kill to zabicie przeciwnika, którego widziałem lub słyszałem gdzie jest, więc dostałem bana za te 2-3 akcje? Śmiech |
|
|
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 19-01-13, 00:28
|
|
|
Oglądałem demko 2 razy i nie widzę tam ani jednej podejrzanej akcji.
Łap UB |
|
|
|
|