Zamknięty przez: Kisielowaty 01-09-14, 19:25 |
"Bejbi Blues" |
Autor |
Wiadomość |
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 28-12-12, 16:42 "Bejbi Blues"
|
|
|
Kolejny film o którym chciałbym Wam opowiedzieć i zachęcić do obejrzenia w kinie jest "Bejbi Blues"
Film ten przedstawia nam historie która bardzo często występuje u nastoletnich Dziewczyn. Bohaterką filmu jest niedojrzała 17-latka, która zapragnęła sobie dziecka tylko dlatego że gwiazdy takie jak Britney Spears w młodym wieku zostały matką. Bohaterka jednak nie spodziewała się że bycie Matką to chyba najcięższa praca która wymaga odpowiedzialności o dojrzałości.
gatunek: Dramat
produkcja: Polska
reżyseria: Katarzyna Rosłaniec
scenariusz: Katarzyna Rosłaniec
W Polsce premiera będzie 4 Stycznia 2013 r, czyli już niedługo. W filmie występują młodzi Polscy aktorzy :
- Magdalena Berus
- Nikodem Rozbicki
- Klaudia Bułka
- Michał Trzeciakowski
W filmie można także zobaczyć starsze gwiazdy Polskich filmów np.
- Danute Stenke
- Jana Frycza
Zachęcam do obejrzenia oficjalnego zwiastunu :
http://www.youtube.com/watch?v=zNoC27eS0AY
Film zapowiada się strasznie ciekawy, samo to że ten film jest autorki "Galerianek" zachęca mnie póść do kina. |
|
|
|
|
|
SyLwiA
Wiek: 28 Dołączyła: 08 Mar 2012 Posty: 408 Piwa: 37/12 Skąd: polska
|
Wysłany: 28-12-12, 17:12
|
|
|
juz miałam szukaćna kinomaniaku .. -.- |
|
|
|
|
|
natsu.
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2012 Posty: 417 Piwa: 58/1 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 28-12-12, 18:08
|
|
|
Cytat: | Film zapowiada się strasznie ciekawy, samo to że ten film jest autorki "Galerianek" zachęca mnie póść do kina. |
Dla pewnosci sprawdzalem czy to nie jest tekst kogos innego, ale niestety sam to napisales. Pogielo ?? Nie wie co mozna widziec w takich filmach, ludzie zarabiaja na pokazywaniu problemow spoleczenstwa, a filmy i tak badziewne.
Zakodowane, zeby trzymac sie zdala od tego tytulu :) |
|
|
|
|
|
slims
|
Wysłany: 28-12-12, 19:30
|
|
|
natsu. napisał/a: | Cytat: | Film zapowiada się strasznie ciekawy, samo to że ten film jest autorki "Galerianek" zachęca mnie póść do kina. |
Dla pewnosci sprawdzalem czy to nie jest tekst kogos innego, ale niestety sam to napisales. Pogielo ?? Nie wie co mozna widziec w takich filmach, ludzie zarabiaja na pokazywaniu problemow spoleczenstwa, a filmy i tak badziewne.
Zakodowane, zeby trzymac sie zdala od tego tytulu |
No widzisz każdy ma swój gust. |
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 31-12-12, 06:39
|
|
|
Ten film będzie naprawdę dobry moim zdaniem! Będę chciał go na pewno obejrzeć, przede wszystkim dlatego też, że będzie tam dobra muzyka. Przesłuchajcie w zwiastunie od 0.55 do praktycznie końca zajebisty kawałek, jeżeli ktoś chce cały to : Mustard Pimp - Oh La La Satan się nazywa, słuchałem już tego z 2 lata temu, przez ten film myślę że to jeszcze bardziej się podbije, bo nie sądzę, że dużo osób wie co to Mustard Pimp i żyję to bardziej w podziemiu. |
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
Nick w grze: cziter
Wiek: 28 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 379 Piwa: 59/9 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 06-01-13, 00:01
|
|
|
Pierwszy raz żałuje, ze wydałem pieniadze na bilet. Aktorstwo słabe, scenariusz też. Koncówka to w ogóle masakryczna była.
Cytat: | bohaterką filmu jest niedojrzała 17-latka, która zapragnęła sobie dziecka tylko dlatego że gwiazdy takie jak Britney Spears w młodym wieku zostały matką. |
Nie bylo o tym mowy na filmie.
Film to wielkie DNO |
|
|
|
BlacK MamBa
Wiek: 31 Dołączył: 11 Cze 2012 Posty: 121 Piwa: 11/34 Skąd: Classic-Zone
|
Wysłany: 06-01-13, 00:57
|
|
|
Dramat to jedyne pasujące określenie dla tego filmu.
Osobiście dla mnie był to stracony czas i pieniądze ! |
|
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
slims
|
Wysłany: 08-01-13, 17:10
|
|
|
Aż się dziwie że piszecie takie rzeczy ;d Ostatnio w moim Liceum na kółku filmowym poruszyliśmy temat tego filmu. Tylko jedna osoba uważała ten film za dno, reszcie się film podobał a nawet poruszył. |
|
|
|
|
|
andysixxx
|
Wysłany: 16-01-13, 10:47
|
|
|
Mój boże, jak ja teraz żałuje, że dałem się namówić aby pójść obejrzeć to coś. Ten film jest tak bezdennie głupi, że w czasie emisji notowałem spadki IQ (a jednak może być jeszcze niżej~!). Jeżeli reżyserzy tak widzą młodzież z powodu kilku przypadków nastoletnich rodziców to współczuję im tej świadomości. Może taki był zamysł? Nie wiem, ale nie oglądało się tego przyjemnie. Jedyne co mi się w tym filmie podobało to od bólu scena kiedy DJ gra w klubie ale to takie nieistotne nic, że aż trudno odnotować to jako plus.
Nawet pod koniec filmu [SPOILER!] kiedy dziecko umiera [/SPOILER!] zamiast jakiejś sensownej refleksji dostajemy chyba najdurniejszą scenę z całego filmu (a jest w czym wybierać).
Ocena: minus miliard w skali do dziesięciu. O ile niektóre filmy poleca się bo są złe i można sie pośmiać, tak tego czegoś wolałbym nikomu nie pokazywać. |
|
|
|
|
|
|