Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gruszka
26-12-13, 12:49
wlasciwie to nie wiem
Autor Wiadomość
genetic

Wysłany: 13-12-12, 18:17   wlasciwie to nie wiem

http://classic-zone.pl/viewtopic.php?t=6545
Powiem tylko jedno:
Jezeli pojscie do outarza to pozdro dla was.
Jezeli noobki pospolite to obraza pozdro.
Jezeli zdanie jestescie udani to obraza pozdro.
A w sprawie pizdy to tak: Senior obraza jak nie ma admina (nie robie ssow, nie jestem downem) i tak kozaczy potem mnie denerwuje i wyprowadza z rownowagi to juz nie moja wina.
Jezeli obraza jest : cos ci nie pasuje to wypierdalaj, pozdro dla was.

Ten temat nizej mikro 16+ itp, dla waszej wiadomosci mam 16 lat i mozecie mnie pocalowac w :#(cenz.)
Własnie straciliscie gracza (dochodowego) ktory jak jeden z wielu, przekonal sie o dzialanosci tego teamu. Niech wreszcie upadnie ten COD bo jak widac wszystko zmierza ku temu a jesli waszym planem jest doprowadzeniem do upadku serwera to gratulacje udalo wam sie. Bo od dawna 10 osob to jest szczyt serwera. I myślę że ban na tydzien to przesada ale juz mi nie zalezy pozdrawiam prawie caly team,(Droper, Kaen MMMMM i wiele osob z ktorymi dobrze zyłem procz tych :# ... To był by temat ze skarga oraz pożegnaniem, wiem że mało osob mnie pozegna bo przeciez nie bylem z byt lubiana osoba na tym serwerze ze wzgledu na moj trudny charakter. A na miejscu delmusa obawiał bym sie tego spadku osob.

Pozdrawiam i życzę wszystkim (bo umiem przebaczac) wszystkiego najlepszego z okazji nadciagajacych swiat Bożego Narodzenia .

A pożegnaniem dla szanownych użytkowników typu exreso czy cos i seniora dam cos
specjalnego :*********************** :******************** :******************
BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE BYE.............................
Postaw piwo autorowi tego posta

` M4rlbrodo h0w ?!

Otrzymał 89 piw(a)
Wysłany: 13-12-12, 18:32   

Spinasz jak cholera i to widać w tym poście, dostałeś słusznego bana, a to że serwer stracił dochodowego gracza, to nie znaczy że byłeś jedyny, mogłeś się zachowywać chociaż. Nie wypisuj tutaj głupot że szczyt ludzi na serwerze wynosi 10, bo nie raz jest pełny serwer, w weekendy to już na pewno. Co do mikrofonu i twoich 16 lat, szkoda że sam ustawiłeś w profilu na koncie na forum że masz ich 15, mała wpadka, nieprawdaż? Bez Ciebie będzie się przyjemniej spędzało czas na serwerze, a serwer na tym nie straci. Wypadałoby się pożegnać, więc jak Ty to mówisz : 3maj się noobku pospolity <hejka>

genetic

Wysłany: 13-12-12, 18:42   

"wiem że mało osob mnie pozegna bo przeciez nie bylem z byt lubiana osoba na tym serwerze ze wzgledu na moj trudny charakter"
Nie obraze sie bo nie jestem typem lamusa co mnie wyzywaja a ja sie daje tylko zawsze mam cos do powiedzenia a co do tych 15 lat to mam ustawione na forum cos w styczniu chyba a realnie mam 4 grudnia wiec sory ^^ I sie nie spinam tylko mowie jak jest, a jezeli ty gdzies kiedys widziales w weekend pelno wiary to gratuluje ci i zapewne powinienes isc do okulisty.
Noobka pospolitego moglbys sobie odpuscic ale nie obraze sie bo przeciez juz koncze ^^

A i <beczy> za wami to nie bede ^^ bo team w polowie ogarniety ( mowie tu o osobach na stanowisku adminow ktorzy w polowie sa ogarnieci tzw. niektorzy tak niektórzy nie.
A mowiac serwer na tym nie straci nie mow w liczbie mnogiej bo serwer na pewno na tym straci. Nie mowie tu o tysiacach ale na pewno pewien dochod.
Narka noobku pospolity . ^^

IN FLAMES

Piwa: 105/36
Wysłany: 13-12-12, 18:56   

Jednak racja uważasz się za króla bo myślisz, że Twoje odejście będzie nas bolało, sam chciałeś odejść to proszę bardzo, ale jak się kultury nie ma to wszystko trzeba przyjąć na klatę, nikt płakać nie będzie <bezradny> spinasz się jak 13 latek :] COD MOD nie upadnie NIGDY, więc marzenia nie do spełnienia. Jakoś serwer nie odczuje Twojego odejścia. Życzę również wesołych świąt :)

genetic

Wysłany: 13-12-12, 19:25   

Jezeli ktos uwaza sie na tym serwerze za krola to na pewno nie jestem to ja. I widocznie zle przeczytales moje intencje tego tematu... Poprostu chcialem byc kulturalny. I jezeli ja nie mam kultury to dziekuje bardzo ..

[ Dodano: 13-12-12, 19:30 ]
Wlasciwie z braku kultury niektorych z was wypierdalam temat bo mnie wkurwiacie ^^

Merry BombakoS

Nick w grze: bombakos
Piwa: 81/13
Wysłany: 13-12-12, 20:31   

ogarnij się klaunie

jak nie chcesz tu grac to nie graj nikt cie tu nie trzyma ;d

Senior

Piwa: 7/9
Wysłany: 13-12-12, 22:39   

gene 1 bana dostales od dropera na tydzien za jego obraze wstawilem sie za cb z mystery ale widocznie to byl blad z naszej strony. Zegnamy cie i nie wracaj tu bo takiego lizusa przy adminach nie potrzebujemy <hejka> . Tez nie jestem lubiany na tym serwie przez paru adminow i graczy ale mam to gdzies bo nie robie z siebie jakiegos boga bo kupilem premke... TAK WIEC POWIEM CI TAK JAK TY MI wYPIER... Z TEGO SERWA <buzki>

JAK SIE ZMIENISZ I ZASTANOWISZ NAD SWOIM ZACHOWANIEM TO MOZE ZMIENIE ZDANIE O TOBIE.. ALE TERAZ NIE MAM NA TO SILY BO MAM WE KRWI TABLICE MENDELEJEWA <haha>

BlacK MamBa

Piwa: 11/34
Wysłany: 14-12-12, 22:13   

Genetic byłem świadkiem kilkanaście razy byłeś ostrzegany od Adminów (graczy) więc nie pisz żałosnej skargi bo ty nikogo nie obrażasz .. Zanim coś powiesz zastanów się kilka razy , a teraz DOWIDZENIA !

Taka Sytuacja.^^
lubie banować :D

Nick w grze: ExxreSSioN
Piwa: 64/112
Wysłany: 15-12-12, 09:07   

genetic, bay bay nie mimło sie z tb grało pozdro od bartka xD

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi