Zamknięty przez: $zef. 16-10-12, 17:43 |
Admin, podania, wymagania itp |
Autor |
Wiadomość |
bartico6
Rainbow Dash!
|
Wysłany: 16-10-12, 11:30 Admin, podania, wymagania itp
|
|
|
Jak możliwe że się domyślacie, mam tu głównie na myśli wymagania. Są w tym momencie za surowe i niektóre nawet bezsensowne.
Cytat:
Cytat: | 1. Imię:
2. Nick w grze:
3. Data urodzenia:
4. Steam :
5. Staż w CS:
6. Znajomość AMX 0-10:
7. Od kiedy grasz na naszych serwerach:
8. Ile grasz na naszym serwerze dziennie:
9. Doświadczenie w byciu adminem:
10. Link do 10 reklam w dziale "Zareklamuj Nas" :
11. Dlaczego właśnie ty: [Rozpisz się]
=======
- Ukończone 15 lat
- 30 postów na forum
- 20 dni od rejstracji na forum
- 40 godzin przegranych na serwerze
- Brak ostrzeżeń na forum
- Zrobienie 10 reklam (Wklejanie Tego Kodu na inne fora) |
Od czego zacznę... Ach tak! UKOŃCZONE 15 LAT. A nie powinno być to wymaganie dojrzałości psychicznej? Bardzo dobrze znam tu adminów którzy mają 16+ lat a zachowują się jak przedszkolaki... Bawią się tym switchem między humanem i zombie i mają ubaw z męczenia graczy. Albo wyzywają od kurew za zarażenie. To jest dobry admin? Nie wydaje mi się. Jak dla mnie powinniście usunąć wymaganie 15+ lat i zmienić je na dojrzałość psychiczna. Bo tu chodzi chyba o to czy jesteś wystarczająco dojrzały, a nie czy twoje serce bije 10 czy 35 lat...
30 postów na forum.. Przejdzie.
20 dni od rejestracji. No dobra
40 godzin. Tak, dobre.
Brak ostrzeżeń. Ok, też ujdzie
Zrobienie 10 reklam... Ekhem WHAT? Macie tu już na pewno z kilkadziesiąt, jak nie kilkaset podań na adma, każdy zrobił 10 reklam, nawet jak macie 10 tych podań, to reklama na 100 serwerowniach/forach ...
Nie przesadzacie? Jedna reklama na podanie by wystarczyła, 10 podań = 10 reklam, to i tak dobrze...
Dodatkowo powinniście dawać nowemu adminowi krótki test na komendy dając mu z 4 dni na przygotowanie się. Pierwszy raz masz dostęp do komend admina na serwie i masz prawo czegoś nie wiedzieć
I to tyle z mojej strony, mam nadzieję że to zmienicie, bo niektóre wymagania są naprawdę śmieszne
===
bartico6 |
|
|
|
|
|
Nielegalny Sort
Ciemna Strefa
Wiek: 29 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 274 Piwa: 24/15 Skąd: 32-300
|
Wysłany: 16-10-12, 11:39
|
|
|
Wszystko fajnie ale jak dla mnie reklamy można było by zmniejszyć do 5 bo 1 reklama to bezsens . Ogólnie to jestem przeciwny tym reklamom bo tak na prawdę one nic nie dają(no może minimum). |
|
_________________ Gość, masz problem? Pisz !
||||||||||
60%/40% |
|
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 16-10-12, 13:30
|
|
|
bartico6 napisał/a: | Albo wyzywają od kurew za zarażenie |
Jakieś ss'y? Bo nie widzę żadnej skargi z Twojej strony na któregoś z adminów.
@topic
Admin jest darmowy, także robienie 10-ciu reklam zamiast płacenia co miesiąc kilku złoty powinno być dla was przyjemnością - zwłaszcza, że reklamy robi się tylko raz (kwestia paru minut) |
|
_________________ Chcesz ze mną porozmawiać? Przeczytaj! ZANIM NAPISZESZ...
http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021 |
|
|
|
|
bartico6
Rainbow Dash!
|
Wysłany: 16-10-12, 13:51 ...
|
|
|
Chodzi mi o to ze tyle juz wam reklam zrobili w podaniach ze nie ma juz gdzie reklamowac, zeby nie dostac bana na to forum (powt. Reklama serwera.)
@edit
Nie powiem o ktorego adma mi chodzi bo mnie bedzie jeszcze bardziej gnebil (...) |
|
|
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
|
Wysłany: 16-10-12, 14:13
|
|
|
Na palcach u rąk mogę policzyć fora, na których banują za takie pierdoły... bartico6 napisał/a: |
Nie powiem o ktorego adma mi chodzi bo mnie bedzie jeszcze bardziej gnebil (...) | Zabawne... Kilka skarg opartych grubymi dowodami skutkuje odebraniem praw admina, także jeśli dalej będzie was "gnębił" pisz śmiało skargę, a Administrator wyciągnie z tego konsekwencje. |
|
|
|
|
|
bartico6
Rainbow Dash!
|
Wysłany: 16-10-12, 17:34
|
|
|
I tak zniescie te reklamy bo tak was zareklamowali w podaniach ze chyba wystarczy.
A zmienicie cos w reszcie wymagan? |
|
|
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 16-10-12, 17:42
|
|
|
Dla mnie wszystko jest ok. Raczej każdy woli zrobić te 10 reklam niż co miesiąc płacić. Co do tej dojrzałości psychicznej, tego nie da się sprawdzić. Ktoś może udawać że jest dojrzały, a wiek przynajmniej można sprawdzić. Na przykład Legitka. |
|
|
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
|
Wysłany: 16-10-12, 17:43
|
|
|
Reklam jak pieniędzy - nigdy mało
Dzięki nim nasze forum/serwery coraz bardziej się rozwijają.
W wymaganiach nie ma co zmieniać - zresztą reszta Ci pasowała w pierwszym poście, a teraz Ci się odmieniło? Nic nie zostanie zmienione.
Zamykam. |
|
|
|
|
|
|