Zamknięty przez: Delmus 04-10-12, 23:33 |
Skarga na adminów |
Autor |
Wiadomość |
Ultimate
BeatBox <3 .!
Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 129 Piwa: 3/8 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 30-09-12, 09:37 Skarga na adminów
|
|
|
Witam, chodzi mi o 2 adminów. The_Fapcio i Exxresion czy coś takiego. Sprawa jest taka że oni po prostu porządek na serwerze mają w du.pie i wolą sb fragów nabić. Na eldorado, CT rzuca HE na resp TT, pisze na u@ że rzucają, oni nic. Piszę drugi raz, oni dalej nic. Dopiero na awp_india wdał się jeden z nich ze mną w dyskusje i twierdzi że jak ktoś gra na wh a nikt im nie pisze nic to jest dobrze. Piszę mu na u@ żeby ogarnął trochę tego admina a on do mnie "Wszyskim jest dobrze tylko tobie coś przeszkadza", "Nikt się nie skarży tylko Ty" .
Proszę o ogarnięcie tych adminów lub coś bo po co na serwerze admin który woli sb pograć niż serwer ogarnąć . |
|
_________________ Wiem że liczyłeś na to że się nie podniosę, wiem że Cię boli, wiesz że nigdy nie przeproszę. Jesteś dla mnie martwy, nie wielbię Cię co niedzielę, myślałem że jesteś moim przyjacielem. KALI |
|
|
|
|
susaspawel
The_Fapcio
Nick w grze: The_Fapcio
Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2012 Posty: 40 Piwa: 1/2 Skąd: Wejherowo
|
Wysłany: 30-09-12, 09:44
|
|
|
1. na eldorado tylko raz widziałem ze ktos żucił HE z respa
2. na awp nick nic nie mial patrzalem na kardzego i wszyscy byli czyści ...
3. Nie wiem o co Ci wgl chodzi Tylko tobie wiecznie cos nie pasuje |
|
_________________ <obrazek usunięty z powodu zbyt wielkich rozmiarów> |
|
|
|
|
ViruS
GTFO z domu Bożego
|
Wysłany: 30-09-12, 09:44
|
|
|
Z tymi HE powinni natychmiast ogarnąć, rozumiem że rzucić można ale nie na początku rundy jak jest 1:57 do końca to już był frag z granatu u kogoś |
|
_________________ Pompuj, pompuj, pompuj czlowieniu, trenuj.
Ujrzysz progres w oka mgnieniu.
Nawet gdy ktoś rzuci Ci wyzwanie,
jak spartanie vis-à-vis wygranej staniesz.
|
|
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 30-09-12, 09:49
|
|
|
RZUCIŁ* admin powinien znać ortografie
Za rzucanie HE na respa jest ban i powinieneś od razu się tym zająć. Jeżeli ktoś coś zauważa i pisze o tym to mimo wszystko musisz się tym zająć. Takie jest zadanie admina.. |
|
|
|
StuaRt`
Dołączył: 19 Lip 2012 Posty: 9 Postawił 3 piw(a) Skąd: Z dupy
|
Wysłany: 30-09-12, 10:34
|
|
|
zgodze sie z tym że admini wolą sobie pograć
pisze na u@ że xxx ma wh a tu żaden admin nie raczy wejść na specta.. |
|
|
|
|
|
Taka Sytuacja.^^
lubie banować :D
Nick w grze: ExxreSSioN
Wiek: 99 Dołączył: 25 Lip 2012 Posty: 528 Piwa: 64/112 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 30-09-12, 12:57
|
|
|
StuaRt`, akurat ja wiem jak jarmlenko czy ktos inny gra niektorzy nam piszą o stalych graczach ze używają wspomagaczy a my wiemy ze nie uzywaja to co mamy bez potrzeby na speca wejść?? Ultimate, ja tez wszystkiego nie zauwaze na eldorado gralo 12 osob to wszystkiego sam nie wylapie kto rzuca a kto nie HE , koles 1 raz rzuci HE w rundzie a drugi raz w nastepnych dwóch nie przed twoim pisaniem o HE na resp sprawdzalem ludzi i jak np patrzalemjarmolenko to w tej chwili ktos inny rzucil wiec ja tez sam wszystkiego nie ogarne |
|
|
|
slims
STEAM_0:0:54163076
Wiek: 29 Dołączył: 11 Maj 2012 Posty: 704 Piwa: 44/22 Skąd: Olkusz
|
Wysłany: 30-09-12, 14:01
|
|
|
susaspawel, i exxression, są to nowi admini i może muszą się jeszcze że tak powiem "wgryźć" w zadanie. Może popełnili ale błąd, ale każdemu się zdarza. |
|
|
|
|
|
ParowKa.
Ten zły i wredny.
Nick w grze: PAROWA 2014 LAT PRZERWY.
Wiek: 27 Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 580 Piwa: 119/13 Skąd: tyle postów ;oo
|
Wysłany: 30-09-12, 16:42
|
|
|
exxression napisał/a: | StuaRt`, akurat ja wiem jak jarmlenko czy ktos inny gra niektorzy nam piszą o stalych graczach ze używają wspomagaczy a my wiemy ze nie uzywaja to co mamy bez potrzeby na speca wejść?? Ultimate, ja tez wszystkiego nie zauwaze na eldorado gralo 12 osob to wszystkiego sam nie wylapie kto rzuca a kto nie HE , koles 1 raz rzuci HE w rundzie a drugi raz w nastepnych dwóch nie przed twoim pisaniem o HE na resp sprawdzalem ludzi i jak np patrzalemjarmolenko to w tej chwili ktos inny rzucil wiec ja tez sam wszystkiego nie ogarne |
I tu się niestety mylisz, grasz z myślą że dany gracz jest zaufany i jest wielkie prawdopodobieństwo ze może być odpalony.
Bo wiedzą że go nie sprawdzisz bo albo znajomy itp )
Rozumiem jeżeli ktoś raz tam padnie i od razu płacze na u@ albo na say to nawet niekiedy takiego czegoś nie bierze się pod uwagę.
Natomiast sam admin wie jak ktoś gra
Moim zdaniem skarga jest jako taka do dupy za przeproszeniem jest 3 czy tam 4 nowych adminów w tym ja - uczymy się i zapoznajemy się z serwerem i jego normami.
Tak więc ...
Pozdrawiam
tyle ode mnie |
|
_________________ ]https://www.youtube.com/playlist?list=PL_zsvJYdWZy4RiHdLZ1sXywPmE-hdbDrL
|
|
|
|
|
KuQu
Wiek: 29 Dołączył: 11 Mar 2012 Posty: 152 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 30-09-12, 18:02
|
|
|
Admin nie powinien się uczyć on juz to powinien wiedzieć jeśli są zgłoszenia na u@ i nie tylko musi to sprawdzić koniec kropka. W podaniach piszecie znajomosc amx 9/10 i chcecie ogarnąć serwer bo jest dużo odpalonych i rzucają he na respa a teraz? jakieś bezsensowne dyskusje .... |
|
_________________ <obrazek usunięty z powodu zbyt wielkich rozmiarów> |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): StuaRt` |
|
olbinho
Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2012 Posty: 105 Piwa: 6/6 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 30-09-12, 19:29
|
|
|
Kod: | Admin nie powinien się uczyć on juz to powinien wiedzieć jeśli są zgłoszenia na u@ i nie tylko musi to sprawdzić koniec kropka. W podaniach piszecie znajomosc amx 9/10 i chcecie ogarnąć serwer bo jest dużo odpalonych i rzucają he na respa a teraz? jakieś bezsensowne dyskusje .... |
Tak, to są nowi admini lecz gdy admin pisze, że ma doświadczenie to ja nie rozumiem dlaczego popełnia błędy serwer jest dla wspólnej zabawy poprzez grę ale jeżeli dojdzie do takiej zabawy jak rzucanie HE w pierwszych 15 sekundach mapy to już dla gracza który '' złapał takiego HE '' uwierzcie to nie jest przyjemne . |
|
|
|
Itachi
->Sharingan<-
Wiek: 27 Dołączył: 25 Wrz 2012 Posty: 253 Piwa: 26/27 Skąd: Zamość
|
Wysłany: 04-10-12, 22:41
|
|
|
Panowie rozkrecacie sie za bardzo.... Dowody sa? Zdobadz i wroc. |
|
Pomogłem? Postaw browarka
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 04-10-12, 23:33
|
|
|
Admini są świeży, więc mają jeszcze prawa do niedużych błędów. Ta skarga na pewno pomoże im poprawić swoje zachowanie jako admina.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|