Kliczko przegra z Polakiem? |
Autor |
Wiadomość |
`KoX
Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 127 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 21-09-12, 14:02 Kliczko przegra z Polakiem?
|
|
|
10 listopada w Hamburgu Mariusz Wacha zmierzy się z Władimirem Kliczko. Czy to pierwszy raz kiedy trenuje Pan pięściarza do walki tak dużego kalibru o trzy pasy mistrzowskie wagi ciężkiej? - Na początku powiem tylko, że pierwszy raz jestem w Polsce i wiem że ten kraj jest wyjątkowy. Mieliście pierwszego papieża Jana Pawła II, a Mariusz będzie pierwszym mistrzem świata wagi ciężkiej z Polski. To największa walka w mojej trenerskiej karierze. Prowadziłem pięściarza, który był na pierwszym miejscu w rankingu WBC Joe Mesiego i wiem co znaczy być na tym poziomie. Mój brat Carlos Sugar De Leon był mistrzem świata, uczestniczyłem w jego dwunastu walkach o mistrzostwo i wiem jakie to uczucie. Wiem jak się czuje teraz Mariusz, ale jestem zadowolony z tego co zrobiliśmy już w USA - powiedział Juan De Leon, trener Mariusza Wacha.
Wywiad : http://eurosport.onet.pl/...,wiadomosc.html
Zrodlo : onet.pl
Jak myślicie, kto wygra? Mimo iż zawsze jestem za Polakami, to wygra Kliczko. Myślę, że braci Kliczko nikt nie pokona, bynajmniej nie teraz, może za kilka lat jak będą walczyć . |
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
Nick w grze: cziter
Wiek: 28 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 379 Piwa: 59/9 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 21-09-12, 16:43
|
|
|
Większość sądzi , że Kliczko to nie ta klasa i póki co nie ma na nich mocnych, ale to box jeden dobry strzał i po walce. Wacha nie należy przekreślać, ma lepsze warunki od Kliczki jest młodszy i szybszy. Całym sercem będę za Polakiem |
|
|
|
skull
oj tak ciężko jest.
Wiek: 26 Dołączył: 06 Lip 2012 Posty: 92 Piwa: 1/3 Skąd: z Jaworska
|
Wysłany: 21-09-12, 17:17
|
|
|
No ja też. |
|
|
|
ckscyzor
Wiek: 28 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 131 Piwa: 5/1 Skąd: mam wiedzieć?
|
Wysłany: 21-09-12, 19:06
|
|
|
Skull , od pewnego czasu wydaje mi się że ty ciągle tylko nabijasz posty , żadnego sensownego do tej pory nie napisałeś , weź się ogarnij bo nikt cie nie rozumie ...
Co do walki , Kliczko moim zdaniem wygra nie że nie jestem za polakiem ale Kliczko lepszy raczej jest , ale tak jak mówił Inscore jeden dobry strzał i leży , sport jest zaskakujący dlatego każdy go lubi |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Frendzel |
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|