Zamknięty przez: Kisielowaty 01-09-14, 19:23 |
EA wierzy głównie w cyfrową dystrybucję. Żegnajcie gry w pud |
Autor |
Wiadomość |
Na[z]aR
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 200 Piwa: 16/13 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-08-12, 17:14 EA wierzy głównie w cyfrową dystrybucję. Żegnajcie gry w pud
|
|
|
Chodzi oczywiście o gry na płytach DVD, zapakowanych w nieśmiertelne zdawałoby się pudełka. Otóż EA wcale nie ukrywa, iż ostatecznie sprzedaż tzw. BOX-ów na dłuższą metę przegra z coraz szybszym internetem.
Przyszłość, to w tym przypadku głównie platforma cyfrowa. Rośnie jej udział w systemie dystrybucji tradycyjnych gier (w przypadku EA jest to głównie Origin). Coraz większe są także przychody z gier społecznościowych i MMO. Pomimo, że bardzo często te gatunki są reklamowane jako free-to-play, przynoszą całkiem realne pieniądze. Każdy świadomy gracz zdaje sobie zapewne sprawę z tego, że za darmo w przypadku gier online, to nie do końca za friko. Darmowa rozrywka ma bowiem swoje płatne aspekty: konta premium, bonusowe przedmioty i dodatki ułatwiające lub upraszczające zabawę.
Źródło : http://www.komputerswiat....-w-pudelku.aspx |
|
_________________ Piszę poprawnie po polsku |
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
Wiek: 36 Dołączył: 05 Sie 2012 Posty: 377 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 29-08-12, 17:29
|
|
|
wszystko skopiowane zywcem, po cos ie wysilales i kopiowales text, mogles samego linka dac |
|
|
|
Na[z]aR
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 200 Piwa: 16/13 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-08-12, 17:40
|
|
|
ja się z wami dziele informacjami co miałem zrobić informację zmienic |
|
_________________ Piszę poprawnie po polsku |
|
|
|
|
BuBu.^^
|
Wysłany: 29-08-12, 17:44
|
|
|
Czy ja wiem czy to taki news o tym sie mówi już od ponad roku mało tego firmy chcą zakazać w ten sposób odsprzedaży gier i kont .Tak już uczynił steam w tej chwili udowodniona odsprzedaż grozi nawet zbanowaniem lub usunięciem konta wraz ze wszystkimi grami. |
|
|
|
|
|
SUPERCUCUMBER
centomaniak
Wiek: 36 Dołączył: 05 Sie 2012 Posty: 377 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 29-08-12, 19:06
|
|
|
mi tam szkoda pudełek, nie ma to jak zedrzec folie, otworzyc, czuć zapach zerknac w kasiazeczke, czasem jakis bonus typu mapa etc. |
|
|
|
ParowKa.
Ten zły i wredny.
Nick w grze: PAROWA 2014 LAT PRZERWY.
Wiek: 27 Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 580 Piwa: 119/13 Skąd: tyle postów ;oo
|
Wysłany: 29-08-12, 21:49
|
|
|
staraj sie cos od siebie dodawać co naa ten temat uwazasz etc.
ogolem czytalem ten artykuł w necie |
|
_________________ ]https://www.youtube.com/playlist?list=PL_zsvJYdWZy4RiHdLZ1sXywPmE-hdbDrL
|
|
|
|
|
|