GranDerbi - Tito Vilanova obawia się rewanżu. |
Autor |
Wiadomość |
Ultimate
BeatBox <3 .!
Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 129 Piwa: 3/8 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 29-08-12, 15:13 GranDerbi - Tito Vilanova obawia się rewanżu.
|
|
|
Tito Vilanova jest blisko sięgnięcia po swoje pierwsze trofeum w roli szkoleniowca FC Barcelona. W dzisiejszy wieczór jego podopieczni zagrają na Santiago Bernabeu z Realem Madryt w rewanżowym meczu o Superpuchar Hiszpanii.
Przed tygodniem ekipa z Katalonii zwyciężyła u siebie 3:2, dzięki czemu przed rewanżem jest w lepszej sytuacji od rywali. Vilanova obawia się jednak, że gracze Realu zrobią wszystko, by zmazać plamę po dwóch porażkach z rzędu.
- Dziś nie mają znaczenia mecze, które wcześniej graliśmy przeciwko Realowi. Tutaj nie ma faworyta. Zdajemy sobie sprawę, że czeka nas trudny pojedynek. Od pierwszych minut musimy zaatakować i jeśli nie zdobędziemy gola na Bernabeu, wówczas nie sięgniemy po puchar - uważa Vilanova.
W dzisiejszym meczu drużynę prawdopodobnie wspomoże Carles Puyol, który złamał kość policzkową w ostatnim meczu ligowym z Osasuną. - Ostateczną decyzję podejmiemy tuż przed meczem. Na pewno nie będziemy ryzykować. Jeśli Carles otrzyma zgodę od lekarzy, wówczas wystąpi w specjalnej masce - informuje opiekun Blaugrany.
A Wy jak obstawiacie, kto wygra? Barca czy może Real ?
Źródło: Onet.pl |
|
_________________ Wiem że liczyłeś na to że się nie podniosę, wiem że Cię boli, wiesz że nigdy nie przeproszę. Jesteś dla mnie martwy, nie wielbię Cię co niedzielę, myślałem że jesteś moim przyjacielem. KALI |
|
|
|
|
`KoX
Dołączył: 09 Mar 2012 Posty: 127 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 29-08-12, 20:20
|
|
|
Oczywiście ,że Barca. |
|
|
|
ParowKa.
Ten zły i wredny.
Nick w grze: PAROWA 2014 LAT PRZERWY.
Wiek: 27 Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 580 Piwa: 119/13 Skąd: tyle postów ;oo
|
Wysłany: 29-08-12, 21:25
|
|
|
Moim zdaniem Real
Zawsze jest ta ciutka nadziei |
|
_________________ ]https://www.youtube.com/playlist?list=PL_zsvJYdWZy4RiHdLZ1sXywPmE-hdbDrL
|
|
|
|
|
$zef.
GANJA FARMER
Wiek: 32 Dołączył: 24 Cze 2012 Posty: 638 Piwa: 75/35 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 30-08-12, 01:45
|
|
|
Real Madryt wygrał 2:1 w drugim meczu o Superpuchar Hiszpanii i dzięki bramkom strzelonym na wyjeździe, a raczej dzięki fatalnemu błędowi Victora Valdesa w końcówce meczu na Camp Nou, zdobywa Superpuchar Hiszpanii. Jest to pierwsze trofeum w tym sezonie.
Real Madryt - FC Barcelona 2:1 (2:1)
Zdobywcy Bramek:
Real Madryt
Higuain 11'
Ronaldo 19'
FC Barcelona
Messi 45' |
|
_________________ Chcesz ze mną porozmawiać? Przeczytaj! ZANIM NAPISZESZ...
http://banid.pl/kto?to=STEAM_0:1:26033021 |
|
|
|
|
skull
oj tak ciężko jest.
Wiek: 26 Dołączył: 06 Lip 2012 Posty: 92 Piwa: 1/3 Skąd: z Jaworska
|
Wysłany: 30-08-12, 09:48
|
|
|
No i skullasty zawsze ma racje. REAL !!!
[ Dodano: 30-08-12, 10:49 ]
A i następne EL Classico też wygra Real na bank |
|
|
|
|