Ultimate
BeatBox <3 .!
Wiek: 29 Dołączył: 12 Mar 2012 Posty: 129 Piwa: 3/8 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 29-08-12, 14:53 Małach&Rufuz - Relacja 2012
|
|
|
Małach & Rufuz udostępnili promomix, tracklistę oraz pre-order płyty Relacja 2012
Materiał ukaże się 10 września. Na opublikowanej 27 sierpnia trackliście widnieje 18 tracków. Zebrano je i ich fragmenty stworzyły ponad 6 minutowy promomix, który zamieszczamy poniżej. Wśród gości znajdziemy ksywki takie jak: Official Vandal, Warunia, Kafar (Dixon 37), Ero, Bonus RPK, Justyna i skreczujący Dj Grubaz i Dj Kebs. Muzykę oprócz Małacha stworzyli w ‚Intrze’ – Szczur oraz w ‚Kilku słowach o mnie’ – Siwers.
Do tej pory ukazały się klipy do kawałków Intro i Fałszywka . Pełna tracklista i promomix:
Małach & Rufuz - Relacja 2012
01. Intro feat. Dj Kebs [prod. Szczur]
02. O poranku [prod. Małach]
03. Daleko stąd [prod. Małach]
04. Fałszywka [prod. Małach]
05. Relacja [prod. Małach]
06. Chciałem tylko [prod. Małach]
07. Skit
08. Miasto Stołeczne feat. Dj Grubaz [prod. Małach]
09. Bez Wątpliwości feat. Dj Grubaz [prod. Małach]
10. Rura [prod. Małach]
11. Atut feat. Justyna [prod. Małach]
12. Kilka Słów O Mnie feat. Official Vandal, Warunia [CiemnaStrefa], Kafar [Dixon37] [prod. Siwers]
13. Idzie tak [prod. Małach]
14. Świat to za mało feat. Ero [prod. Małach]
15. Miasto Stołeczne [rmx] [prod. Małach]
16. Z fartem feat. Bonus RPK [prod. Małach]
17. A Teraz feat. Dj Grubaz [prod. Małach]
18. Outro
Mój komentarz: Hmm... Moim zdaniem krążek warty uwagi, osobiście czekam na oficjalne wydanie płyty (10 września). Mam nadzieję że Małach i Rufuz mnie mile zaskoczą .
Źródło : WarszawskiHipHop.pl |
|
_________________ Wiem że liczyłeś na to że się nie podniosę, wiem że Cię boli, wiesz że nigdy nie przeproszę. Jesteś dla mnie martwy, nie wielbię Cię co niedzielę, myślałem że jesteś moim przyjacielem. KALI |
|