Zamknięty przez: Babel Q 13-08-12, 10:10 |
Jakim brawem Babol Q |
Autor |
Wiadomość |
volume
Wiek: 27 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 33 Piwa: 1/8 Skąd: gdziestam mieszakam
|
Wysłany: 13-08-12, 09:48 Jakim brawem Babol Q
|
|
|
"Ale graj sobie dalej za 4h dziecko premki..." cytat Babola. hehe dziecko premki jezeli ja jestem dzieckiem premki , to witam super dziecko premki nie mowie juz o tym ze nie potrafisz grac i nie mowie juz o tym ze jako admin sie zupelnie nie sprawujesz . Admin powienien dawac przyklad a co ty smiejesz sie jak mnie zabijesz 1/2 z HE? czy 1/1 z awp ? czy moze niewidzialny ? kto tu nie potrafi grac... zastanow sie nad swoim postepowaniem krol strzelcow to dziecko premki tak? czyli ja jestem dziecko premkik? ale trzeba trafic w tego kogos 5-10 razy a ty musisz tylko byc perfekcyjnym dzieckiem CTRL. Sory takie moje zdanie. A ten ban w ogole nie uzasadniony i nie wiem jaki normalny czlowiek przy zdrowych zmyslach by odebral jako obraze szczeniaku? Chyba tylko niedojrzaly pokrzywdzony przez los czlowiek pokopany i zbiczowany "przenosnia" przez zycie zastanow sie dobrze i zachowuj sie jak na admina przystalo . Bo inaczej bede cie ignorowal . Chociaz i tak juz masz u mnie przedygane.
|
|
|
|
|
|
Babel Q
Wiek: 29 Dołączył: 28 Lut 2012 Posty: 593 Piwa: 38/18 Skąd: Prabuty
|
Wysłany: 13-08-12, 10:10
|
|
|
Ja mam u Cb przedygane? <wysmiewacz> Co moze zrobic zwykly szary gracz dla admina? No zastanow sie idioto. nastepn temat zostanie nagrodzony prezentem |
|
_________________ Pomoglem? Stawiaj browca
|
|
|
|
|
|