Zamknięty przez: Delmus 30-07-12, 00:52 |
Niesłuszny ban (Przemek $) |
Autor |
Wiadomość |
przemeks
(Przemek $)
|
Wysłany: 29-07-12, 22:33 Niesłuszny ban (Przemek $)
|
|
|
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are Banned from this server by admin kakukaracza
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned nick : ( Przemek $ )
[AMXBans] Reason : ' pa aimie pozdro od flamka '
[AMXBans] Bana mozesz wyjasnic na www.classic-zone.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 83.2.47.65 '
[AMXBans] ===============================================
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Po 1 nie zgadzam się że mam aima nie wierzysz zobacz w top15 ile mam hs na tyle zabić. A po 2 miałem perka awp sniper natychmiastowe zabicie z awp.
To jasne że nieraz się trafi hs sam nieraz trafisz ale to nie oznacza że to jest aim
Trzekam na rozpatrzenie mojego postu i trzekam na Ub pozdrawiam |
|
_________________ (Przemek $) |
|
|
|
|
flaMaster
HeadSH00t ^^
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 112 Piwa: 18/27 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 29-07-12, 22:42
|
|
|
Po pierwsze: nikt nie mówił że masz aima ustawionego na głowę. Czy używasz aima leis ? Ustawionego na ciało a nie na głowe ? Ale aim to oczywiście nie wszystko. Info z ****, chociaż nie było bata żebyś słyszał ziomka. Nie długo będzie hltv, to wszystko się wyjaśni. Pofatyguje się żeby jeszcze raz zobaczyć Twoje boskie akcje. Jak dla mnie bez ub. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 29-07-12, 22:43
|
|
|
Przemek co do tej małej ilości baniek strzelonych przez Ciebie mogę się zgodzić, ale myślę że to jest z tego powodu, że miałem ustawiony praktycznie zawsze celownik na brzuch. Też Ciebie kiedyś obserwowałem i widziałem jak twój celownik jest ustawiony od razu na brzuch wroga, wtedy wystarczało że leciało od Ciebie full auto i zabijałeś wszystko bez problemu. Po za tym strasznie dużo osób skarżyło się na Ciebie że jak nie ma adminów to grasz lepiej i to o wiele lepiej. Po prostu grałeś dzisiaj, flaMaster</3 Ciebie wyczaił i dał Ci bana, widocznie nie pomyślałeś że admin może wejść na innym nicku. Widocznie admin był pewny i to zrobił, mazak zna się na rzeczy więc można mu zaufać. |
|
|
|
flaMaster
HeadSH00t ^^
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 112 Piwa: 18/27 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 29-07-12, 23:49
|
|
|
Przemek no to masz pograne. Jakie szczęście że wtedy było SLOW MOTION !
Mapa: cs_max
Minuta: nie wiem dokładnie, ale jakoś nie długo.
Krótki opis sytuacji: No to stoisz sobie na mostku, strzelasz do typa, jest włączone SLOW MOTION, jakbyś nie miał ustawionego aimbota na brzuch, celownik leciałby bardzo powoli w stronę przeciwnika, a on jakby się teleportował na tors CT'ka. Zainteresowanych odsyłam do HLTV : http://hltv.tserwery.pl/4977/ |
|
|
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 30-07-12, 00:21
|
|
|
Oglądnąłem właśnie tą samą mapę co mazak, jak dla mnie aimbot. Wykorzystałeś pewnie to że masz większy poziom i jakieś znajomości i myślałeś, że nikt Ciebie nie będzie podejrzewał. Niestety jak dla mnie teraz wszystko wyszło na jaw. To tyle w tym temacie ode mnie, nie czuję potrzeby pisania trzeciego posta. |
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 30-07-12, 00:52
|
|
|
Wierzę w opinie adminów.
Bez UB.
Zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|