| Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
| 4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
 |
| COD Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
| TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
 |
|
Hydraulika jako system naczyń połączonych |
| Autor |
Wiadomość |
Minare

|
Wysłany: 30-12-25, 13:22 Hydraulika jako system naczyń połączonych
|
|
|
| Zakres kompetencji, jakie posiada hydraulik Pomorskie, obejmuje dziś wiele specjalizacji. Od klasycznych instalacji wodno-kanalizacyjnych, po zaawansowane systemy grzewcze i modernizacje istniejących rozwiązań. Istotne jest, aby wszystkie instalacje były ze sobą kompatybilne i wykonane zgodnie z projektem. Spójność systemu wpływa na jego wydajność oraz bezproblemowe użytkowanie. |
|
|
|
|
 |
matys20

|
Wysłany: 27-01-26, 11:05
|
|
|
| W tym roku znów zaczęłam myśleć o ogrzewaniu, bo ostatnie rachunki mnie trochę przeraziły i nie chcę, żeby zimą było jak w banku. W rozmowie z sąsiadem usłyszałam o czymś takim jak monoblokowa pompa ciepła, bo podobno to jedno z prostszych rozwiązań do domu. Zastanawiam się, czy w praktyce rzeczywiście daje oszczędności i czy montaż nie jest zbyt skomplikowany. Dla mnie ważne jest, żeby to było trwałe i bezawaryjne, bo nie mam ochoty na ciągłe naprawy. Jeśli ktoś ma takie urządzenie, chętnie dowiem się, jak to wygląda na co dzień. |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|