Zamknięty przez: Delmus 16-08-12, 10:57 |
Dwie propozycje. |
Autor |
Wiadomość |
THRIVE
|
Wysłany: 25-06-12, 13:02 Dwie propozycje.
|
|
|
Chciałem zaproponować dodanie nowej klasy, bądź zastąpienie Naświetlacza na SWATA z tematu Yabariego. Tylko z małą poprawką, żeby deagle miał 1/7(niech chociaż 1 nabój będzie złoty). Nikt nie gra Naświetlaczem, chyba, że nie trafią w cyferkę swojej klasy i nie chcący ją wybiorą. -.-
Oprócz nowej klasy, chciałem też poruszyć temat 2hp za 1pkt zdrowia dla VIPów. Klasy VIP mają już gigantyczną przewagę dzięki ich umiejętnościom, a to 2xZdrowie czyni ich niezniszczalnymi dla nisko poziomowych graczy. Ja nie mam z tym aż tak wielkich trudności grając 77 Umarłym, ale to nie dzięki poziomowi, tylko temu, że gram lepiej niż taki przeciętny Kowalski z tego serwera. Rozumiem, że klasy VIP mają być silne i warte swojej ceny, ale czy to nie przesada? Darmowi gracze stanowią więcej niż połowę serwera, więc proszę nie zapominajcie o nich... |
|
_________________ THRIVE |
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 25-06-12, 18:28
|
|
|
Nic mi o tym nie wiadomo ,żeby VIP dostawał 2hp za 1pkt ,wiec się tobie coś pomyliło. A co do klas ,to można by zrobić jakieś nowe na wakacje . Pomyślę nad tym. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
element
Projekt X ^^
|
|
|
|
|
THRIVE
|
Wysłany: 25-06-12, 22:03
|
|
|
Cytat: | Nic mi o tym nie wiadomo ,żeby VIP dostawał 2hp za 1pkt ,wiec się tobie coś pomyliło. A co do klas ,to można by zrobić jakieś nowe na wakacje . Pomyślę nad tym. | Nie ma co rozmyślać! Dobry pomysł!
W takim razie może mi ktoś wytłumaczyć jak Malina może mieć 800 hp, 120 terrorysta? |
|
_________________ THRIVE |
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 25-06-12, 22:12
|
|
|
Full zdrowie + item + 50hp za fraga ? Z tym 800 chyba przesadziłeś. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|