Zamknięty przez: Gruszka 22-03-14, 19:30 |
Gulash |
Autor |
Wiadomość |
Gulash
Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 38 Postawił 1 piw(a) Skąd: nie daleko
|
Wysłany: 22-03-14, 19:11 Gulash
|
|
|
1.Do modernatorow: czemu zamykacie temat i nie dacie sie wypowiedziec graczowi ?
2.Do adminow: ogladaliscie w ogole demko z tym no recoilem czy wirrtex napisam ze ma demko i juz wszyscy uwierzyl.
3.Do wirrtex: bylem jeszcze na serwie jak mi bana dales czy nie ? bo jest taka mozliwosc ze dales mi bana a ja chwile wczesniej wyszedlem z serwera bo akurat mialem isc i ja nie widzialem ze dostalem bana.
4.Ip: dla tych ktorzy mysla ze zmienilem ip i wszedlem na serwer jak by nigdy nic. Nie jestem taki gupi wiem jak sie zmienia ip i wiem ze poczatek zostaje taki sam i latwo rozpoznac ze to ten sam gracz. To ze mialem inne ip moze byc spowodowane ze w nocy przez chwile nie bylo pradu i router sie wylaczy i automatycznie sie zmienilo.
nie mialem zadnego no recoila obejrzcie sobie demko i zobaczycie ze mam taki sam rozrzut jak kazdy inny gracz
Demko: http://202891.hltv1.pukaw...-1395428700.zip
nie zamykajcie tematu po 3-4 postach nie zyje tylko cs-em mam tez swoje zycie i nie siedze non stop przed kompem zeby po minucie odpisac |
|
|
|
|
|
Biedronkarz
Nick w grze: Biedronkarz
Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2013 Posty: 310 Piwa: 40/61 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 22-03-14, 19:24
|
|
|
Po co demko sprawdzać, jeżeli modek sprawdził IP i to byłeś ty.Wczoraj dostałeś bana więc widziałeś jak go dostawałeś.Było nie wchodzić na aktywnym...
Do zamknięcia. |
|
|
|
Gulash
Dołączył: 11 Lut 2014 Posty: 38 Postawił 1 piw(a) Skąd: nie daleko
|
Wysłany: 22-03-14, 19:27
|
|
|
Biedronksarz nie rozumiesz mnie jak bym widzial bana to bym nie wchodzil na serwer.
Odrazu bym napisal posta o tego recoila a nie dzisiaj jeszcze sie klocil o aktywnego. |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
Wysłany: 22-03-14, 19:30
|
|
|
Nie mów Biedronkarz co mamy zamykać a co nie.
Masz zmienne ip więc mogłeś nie wiedzieć, że masz bana. Bo się połączyłeś z serwerem i zacząłeś grać. Każdemu może sie zdarzyć taka sytuacja. Podobnie jak z wstawionymi ssami. Ktoś wstawi - nie dostanie ub - wejdzie na serwer i taka osoba dostanie ub. Podobna sytuacja. Nie muszę oglądać demka z HLTV bo na nim każdy ma no recoil. Natomiast na demku wirrtexa bardzo ładnie widać, ze rozrzut masz normalny+Cię lagowało. Więc nie wiem za co ten ban, jak dowód w postaci demka Cię broni.
Łap ub.
Zamykam. |
|
_________________ Przyczyń się do rozwoju sieci, reklamuj z nami - KLIKNIJ !!
Lista for gdzie możemy zareklamować serwery Classic-Zone.pl - KLIKNIJ !! |
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Gulash |
|
|