SmokxD
|
Wysłany: 16-06-12, 11:19 Podanie o admina by SmokxD
|
|
|
1.Twój nick: SmokxD
2.Wiek : 30
3.Steam : Nie mam Jak będę miał napisze na PW Nazwę :}
4.Ile grasz w CS' a: 6 lat
5.Od kiedy grasz na naszych serwerach: Od samego początku, gdy serwer był poprzedniego właściciela tylko że pod innym nickiem :PP
6.Ile grasz na naszym serwerze dziennie: od 4h - 15h :}
7.Doświadczenie w byciu adminem: Byłem Już adminem, I jeszcze do tego zbieram co raz większe doświadczenie, a więc mam na razie 6/10
8.Dlaczego chcesz być adminem: Ponieważ Nie ma adminów, ale jak nawet są to przychodzą na 1h i sobie pójdą, a tak szczerze mówiąc to oni to wszystko mają w Dup** :} i też nie chce spamować że są haxy , gram dużo na serwie , I też mam nadzieję że się przydam :}
9.Link do reklam w dziale "Zareklamuj nas" (minimum 20): Na razie nie mam , Zaraz się wezmę do pracy :P :}
Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie Rozpatrzone!.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 16-06-12, 12:49 ]
SmokxD napisał/a: | 1.Twój nick: SmokxD
2.Wiek : 30
3.Steam : Nie mam Jak będę miał napisze na PW Nazwę :}
4.Ile grasz w CS' a: 6 lat
5.Od kiedy grasz na naszych serwerach: Od samego początku, gdy serwer był poprzedniego właściciela tylko że pod innym nickiem :PP
6.Ile grasz na naszym serwerze dziennie: od 4h - 15h :}
7.Doświadczenie w byciu adminem: Byłem Już adminem, I jeszcze do tego zbieram co raz większe doświadczenie, a więc mam na razie 6/10
8.Dlaczego chcesz być adminem: Ponieważ Nie ma adminów, ale jak nawet są to przychodzą na 1h i sobie pójdą, a tak szczerze mówiąc to oni to wszystko mają w Dup** :} i też nie chce spamować że są haxy , gram dużo na serwie , I też mam nadzieję że się przydam :}
9.Link do reklam w dziale "Zareklamuj nas" (minimum 20):
Miałem reklamy (edytowałem post i mi wszystko usuneło!!!!! :{)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20
Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie Rozpatrzone!.
Pozdrawiam. |
|
|
|