Zamknięty przez: TiGeR 13-03-14, 20:04 |
hs ogarnij leb w koncu |
Autor |
Wiadomość |
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 24-01-14, 17:48 hs ogarnij leb w koncu
|
|
|
1. Twój nick: senior
2. Nick Admina: hs :o
3. Data zdarzenia: dzisiaj
4. Dowody: wycinek z amx-bans
5. Co zrobił: co to kurwa za bany maja byc placz off gdzie to jest w regulaminie nie pierwszy raz to sie dzieje zaden admin nie daje jakis debilnych banow jak ten cwaniak robi co chce tutaj i nikt kurwa z tym nic nie robi ??
podaj mi taki punkt w regulaminie gdzie jest ban za niby placz
i nie wmawiaj mi ze placze pajacu bo nie lubie tego, wyjdz moze na te swoje dyskoteki postac |
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 24-01-14, 17:56
|
|
|
Ten '' Płacz off '' bardzo do ciebie pasuję, o wszystko co ktoś zrobi na serwerze, a tobie się to nie podoba spinasz. Spinałeś przed chwilą wielokrotnie do swojej drużyny, a sam siedziałeś z awką na respie i nie biegłeś do paki. Wiem ja też tak często robię, ale wtedy nie rzucam się do swojej drużyny czy do kogoś tylko gram dalej. Naśmiewasz się z wielu rzeczy które ja napiszę, przykład, pisałem sobie z ziomeczkiem normalnie dla żartów napisałem że dobrze gram czy coś w tym stylu, a ty od razu ze śmiechem chociaż to ciebie nie dotyczyło. Kolegów szukasz czy jak? Tak samo do Inscor`a wyjeżdżasz z tekstem '' Zamknij ryj '' ryj to może masz ty i tak do ciebie w młodszym wieku mówili i to tobie strasznie w pamięci zostało nie możesz się odzwyczaić. Proszę ciebie, jak nie ma cie na serwerze to chociaż jest spokój i miła atmosfera, bo tracisz już w oczach wszystkich adminów i graczy. Lepiej daj sobie spokój i idź jarać te swoje pseudo zajebiste jointy. |
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 24-01-14, 17:57
|
|
|
Senior znow skarga no to demko z nuke wrzuce
twoj placz , Wulgarne zachowanie, kazdy na steam mi pisał zebym cos z toba zrobił
twoj placz do team
"zamknij tego ryja" " z kim ja gram" "co wy robicie" " kurwa 250dmg i dalej stoi zal"
"kur.. gosciu nie ma głowy" itp itp
Idz zapalic sobie siano bo napadu szalu dostajesz wielki palaczu |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
Senior
|
Wysłany: 24-01-14, 18:03
|
|
|
jak nie latalem do paki co ty gadasz? hltv jest mozna sprawdzic jak kampilem na respie ten inscore sam prowokuje wiec napisalem zeby zamknal ryj i nie pisal do mnie. chester popatrz najpierw co ty robisz na serwie a pozniej komentuj bo z tego co widze to ty siedzisz caly czas na respie mowiac ze bronisz bs jak mi oddadza pieniadze za klase premium to odejde proste a ty masz malo do gadania tutaj
pozdrawiam specjalna nuta dla was :*
http://www.youtube.com/watch?v=mmgG357cTmg |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): wirrtex O.o |
|
MacaczSkarpet
TUPAC WRÓCI
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 64 Piwa: 1/29 Skąd: Ełk
|
Wysłany: 24-01-14, 18:03
|
|
|
Senior, proszę Cię. Psujesz atmosferę w grze swoimi użalaniami się. Rozumiem tam czasami się wypowiedziec na czacie, ale nie ciągłe wyklinanie. Spinasz dupe jak ktoś skrytykuje Cię, dostajesz za to bana i płacz na forum. Poza tym dostałeś bana na 5 minut, a ból dupy jakbyś na co najmniej 3 dni dostał. Ogarnij się trochę |
|
|
|
Senior
|
Wysłany: 24-01-14, 18:05
|
|
|
zamknij ryj pisalem do tego 50cent bo sam prowokowal. Podaj mi lepiej punkt w regulaminie ze taki ban jest a nie obracasz kota ogonem... Co ty myslisz ze idiota jestem ? specjalnie dajesz te bany na 5 minut zeby mnie wkurwic i zebym nie mogl napisac skargi bo twoj tekst bedzie wygladal "i znowu skarga o 5 minut"
podaj mi ten punkt |
|
|
|
MacaczSkarpet
TUPAC WRÓCI
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 64 Piwa: 1/29 Skąd: Ełk
|
Wysłany: 24-01-14, 18:07
|
|
|
Milej proszę, bo nie obraziłem Cię niczym.
Kod: | - Notoryczne przeklinanie- Ostrzeżenie/Kick/ Ban 5min-2h |
Kod: | - Obraza graczy- Ostrzeżenie/Kick/ Ban 5min-1dzień |
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 24-01-14, 18:09
|
|
|
Senior juz nerwy ponosza ? bedziesz tak cały czas konczył placz |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
Cykor
GameMaster
Nick w grze: Cykor
Wiek: 29 Dołączył: 15 Lip 2013 Posty: 50 Piwa: 14/20 Skąd: Wola Uhruska
|
Wysłany: 24-01-14, 18:13
|
|
|
Senior a podaj punkt w którym piszą coś o zwrocie pieniędzy bo ty odchodzisz Wydawało mi się, że zwrotów pieniędzy nie ma i nawet jest to napisane. Człowieku na serwerze masz pretensje do wszystkich o wszystko.... Wyklinasz ludzi że maja Vipa ... Że tylko jedna klasa potrafią grać i takie tam. Człowieku ogarnij sie |
|
|
|
IN FLAMES
Wiek: 33 Dołączył: 11 Lip 2012 Posty: 947 Piwa: 105/36 Skąd: Eudezet
|
Wysłany: 24-01-14, 19:00
|
|
|
Myślałem, że takie sytuacje już dawno zniknęły, a tu proszę. Senior dobrze wiesz, jakie zdanie ma o Tobie większość ludzi tutaj. Sam zachowujesz się podobnie, a jak ktoś się tak do Ciebie odezwie, chwila i lecisz ze skargą na forum, myślałem, że już trochę zmądrzałeś. Powinieneś dostać puchar za "najwięcej napisanych skarg na forum" |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): MacaczSkarpet, kuba123214 |
|
|