Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl


Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kisielowaty
14-08-14, 19:45
PHP przemo
Autor Wiadomość
|FK|xurasami



Nick w grze: |FK|xurasami
Dołączył: 11 Sty 2014
Posty: 39
Piwa: 4/8
Skąd: Poland
Wysłany: 23-01-14, 17:08   PHP przemo

jak wyłączyć tłumaczenie które mam na stronie?
_________________
Banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:19912319
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Kawior



Wiek: 26
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 1215
Piwa: 199/74
Skąd: Opatkowice
Wysłany: 23-01-14, 17:39   

Zrób najpierw kopie plików które będziesz edytował
Usuń to
Kod:
   
<br><br><br><br>
    <fieldset class="fieldset">
                <legend>Auto Tłumaczenie</legend>

            <table width="800" border="0" cellpadding="0" cellspacing="3">
                <tbody><tr>
                    <td>                   
                    &nbsp;&nbsp;<img title="Polish" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/pl.gif" alt="Polish" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="English" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/en.gif" alt="English" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Czech" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/cs.gif" alt="Czech" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="French" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/fr.gif" alt="French" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Greek" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/el.gif" alt="Greek" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Spanish" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/es.gif" alt="Spanish" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="German" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/de.gif" alt="German" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Finnish" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/fi.gif" alt="Finnish" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Norwegian" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/no.gif" alt="Norwegian" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Portuguese" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/pt.gif" alt="Portuguese" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Italian" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/it.gif" alt="Italian" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Swedish" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/sv.gif" alt="Swedish" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Danish" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/da.gif" alt="Danish" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Irish" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/ga.gif" alt="Irish" border="0">&nbsp;&nbsp;
                    <img title="Lithuanian" src="http://www.forums.wiaderko.com/images/vbet/flags/lt.gif" alt="Lithuanian" border="0">&nbsp;&nbsp;

</td>
               
                <td align="right">
               
                <div id="google_translate_element"></div><script>
function googleTranslateElementInit() {
  new google.translate.TranslateElement({
    pageLanguage: 'pl',
    multilanguagePage: true,
    layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.HORIZONTAL
  }, 'google_translate_element');
}
</script><script src="http://translate.google.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>

</td>
                </tr>
                </tbody></table>
            </fieldset>

<br><br><br><br>


z index_body lub index_box stylu( nie jestem pewnien w jakim pliku to bedziesz miał)
_________________

 Autor postu otrzymał 1 piw(a)
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
|FK|xurasami
|FK|xurasami



Nick w grze: |FK|xurasami
Dołączył: 11 Sty 2014
Posty: 39
Piwa: 4/8
Skąd: Poland
Wysłany: 23-01-14, 18:20   

Chciałbym dodać sklepik do mojej strony. Mam portfel na który będą przesyłać pieniążki. Tylko jak to zrobić , żeby zakładka sklepik działała i żeby miała funkcje cennika. Proszę o napisanie po koleji co zrobić
_________________
Banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:19912319
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Kawior



Wiek: 26
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 1215
Piwa: 199/74
Skąd: Opatkowice
Wysłany: 23-01-14, 18:28   

Jaki masz ten portfel ?? Na hostingu serwera ??
_________________

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
|FK|xurasami



Nick w grze: |FK|xurasami
Dołączył: 11 Sty 2014
Posty: 39
Piwa: 4/8
Skąd: Poland
Wysłany: 23-01-14, 18:32   

Tak

[ Dodano: 23-01-14, 18:32 ]
Na hostingu serwera Cs

[ Dodano: 23-01-14, 18:58 ]
Ok. Jakoś sobie poradziłem utworzyłem subdomenę. I tam wstawię cennik. Mam tylko jeszcze jedno pytanie , jak mam zakładki , to gdzie mogę przekierowanie do strony odwołać
_________________
Banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:19912319
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Kawior



Wiek: 26
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 1215
Piwa: 199/74
Skąd: Opatkowice
Wysłany: 23-01-14, 20:06   

W overall_header
_________________

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
|FK|xurasami



Nick w grze: |FK|xurasami
Dołączył: 11 Sty 2014
Posty: 39
Piwa: 4/8
Skąd: Poland
Wysłany: 23-01-14, 22:34   

Napiszesz mi dokładniej tę linijkę , i co powinno się w niej znajdować? niewiem co wpisać. Mam subdomene sklepik , ale jak ją tam wpisać?
_________________
Banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:19912319
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Kawior



Wiek: 26
Dołączył: 25 Mar 2012
Posty: 1215
Piwa: 199/74
Skąd: Opatkowice
Wysłany: 23-01-14, 22:50   

Linijka 86
Kod:
        <td class="css_nav" height="34" width="85"><a href="U_Sklepik" rel="nofollow">Sklepik</a></td>


a dokładnie tutaj wpisujesz adres
Kod:
<a href="U_Sklepik"
_________________

Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
|FK|xurasami



Nick w grze: |FK|xurasami
Dołączył: 11 Sty 2014
Posty: 39
Piwa: 4/8
Skąd: Poland
Wysłany: 24-01-14, 17:57   

Gdzie mogę zmienić linijkę dotyczącą serwera? pod zakładkami
_________________
Banid:http://banid.pl/kto?to=0:1:19912319
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Styl stworzony przez Style-SMS


Do góry