Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Zamknięty przez: Gruszka 21-01-14, 10:00 |
[Skarga] Gruszka |
Autor |
Wiadomość |
Cieniuu
Mistrz Riposty
Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~
|
Wysłany: 20-01-14, 20:11 [Skarga] Gruszka
|
|
|
1. Twój nick: Elite COD # .Cieniuu~
2. Nick Admina: Gruszka
3. Data zdarzenia: 20.01.2014 r.
4. Dowody: Demko, jak wyjdzie, to wstawię.
5. Co zrobił: Mam już serdecznie dość banów od tego człowieka.... teraz dostałem bana na 1h z powodem "obrażasz" to jest śmiech na sali .... dzień przed dostałem bana z powodem "Obrażasz" na 12h .... dzisiejsza sytuacja wyglądała następująco :
Wbiłem na Serwer, coś tam pogadałem z ziomkami, po czym "50CENT" coś tam się przy sapał do mnie, że jestem lamusem i wpisuje non stop "reset" no to ja do niego coś tam napisałem, żeby siedział cicho i dodałem "leszczu"po czym Gruszka wlepił mi bana na 1h, a temu 50CENT dał na 15min.... to już zaczyna mnie wkur.... bo wchodzę na Serwer by pograć, a to nie moja wina, że jakieś leszcze się sapią do mnie i potem tylko ja obrywam. Gruszka, weź ogarnij te swoje 4 litery i zważaj na to co robisz, bo ja tego nie będę tolerował, widziałeś swoją twarz w Grze ? widziałeś, chcesz więcej ? nie prowokuj mnie i daj mi normalnie grać.... jeśli się nie ogarniesz, to zobaczymy kto będzie taki cwany. Na koniec chciałbym dodać, że ban z przed jednego dnia, który otrzymałem na 12h był za to, że napisałem do 50CENTA : "Zaraz Cię dojade, leszczu" i za to bana dostałem.... a oczywiśćie 50CENT zaczął....hahahahahahaahahaha PORAŻKA.
Na serwerze tyle graczy przeklina, wyzywa się, obraża i nie dostają banów ... tylko Admin piszę na @say "Kultura" a gdy ja napiszę "leszczu" to mam bana na 1h lub 12h PORAŻKA poraz kolejny, odechciewa mi sie już tutaj grać, lecz gdy odejdę, to zostawie coś wam napamiętke.
Pozdro i ręcę mi opadają. |
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
Nick w grze: cziter
Wiek: 28 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 379 Piwa: 59/9 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 20-01-14, 20:22
|
|
|
Cytat: | a to nie moja wina, że jakieś leszcze się sapią do mnie i potem tylko ja obrywam | dla ciebie nie jestem zadnym leszczem i bedziesz tu juz obrywal caly czas hehe
Cytat: | ł, widziałeś swoją twarz w Grze ? widziałeś, chcesz więcej ? nie prowokuj mnie i daj mi normalnie grać.... jeśli się nie ogarniesz, to zobaczymy kto będzie taki cwany. | nie badz taki hop do przodu bo to juz sa grozby trolu internetowy
Cytat: | za to, że napisałem do 50CENTA : "Zaraz Cię dojade, leszczu" i za to bana dostałem.... a oczywiśćie 50CENT zaczął....hahahahahahaahahaha PORAŻKA. |
CO HAHAHAH nawet z toba nie pisalem i chyba mnie nie bylo wtedy na serwerze bo nic takiego nie pamietam.
Cytat: | odechciewa mi sie już tutaj grać |
droga wolna, ELO
Cytat: | lecz gdy odejdę, to zostawie coś wam napamiętke. |
JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC! |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 20-01-14, 20:26
|
|
|
Delmus, ogarnij tych leszczy, bo mi już ręce opadają ....
// Inscore, sklej wary małolacie .... demko chcesz ? nie kompromituj się...
SZKODA SŁÓW. |
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 20-01-14, 20:35
|
|
|
Cytat: | Delmus, ogarnij tych leszczy, bo mi już ręce opadają .... |
Nie powtarzaj sie mistrzu riposty.
Cytat: | // Inscore, sklej wary małolacie |
SORY, ZAPOMNIALEM ZE ROZMAWIAM Z GOSCIEM CO MA 30 LAT. |
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 20-01-14, 21:38
|
|
|
Obraze Kisiela ? a od kiedy słowo "leszcz" to obraza ? TU SIE PUKNIJ ....
I widzicie chłopaki już mnie zdenerwowaliście, i zobaczymy.....
1 raz obraził mnie 50CENT ? chyba śmieszny jesteś... i zaraz do wale kolejną skargę, za to, że nadal faworyzujesz i rzucę Ci dowodami w twarz, że jestem pozerem i zakłamanym małolatem... te warny, to wiesz, gdzie możesz sobie wsadzić.....
1 raz bo go faworyzujesz, demko wrzucę i zobaczymy... już niestety dźwignia zapadła, i nawet twoje przeprosiny nie pomogą, zobaczymy....
Ty i ten twój Inscore oj zobaczymy małolatki ZOBACZYMY ..... Grucha, oj zobaczymy.... zobaczymy !!!!! podlininkuje Ci pewne strony... zobaczymy !!
Delmus, ogarnij ich i masz mi zdjąć warna. |
|
|
|
|
|
WRadom1910
Nick w grze: WRadom1910
|
Wysłany: 20-01-14, 21:48
|
|
|
dzisiaj podobna sytuacja chyba też Gruszka wcześniej 50cent wyzywał mariana czy kogoś nie było interwencji a jak zacząłem jechać z tym 50cent żeby się ogarnął i w ogóle dostałem bana a tamten nie wiem, i nie ladnie adminie który mnie zbanował żeby popierać zapędy konfidenckie. bez pozdrowienia dla tego adma |
|
_________________ GDYBY NIE URSUS GDYBY NIE RADOM TO BYŚ WPIERDALAŁ CHLEB Z MARMOLADĄ!!!
ŚmK!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Netia
Nick w grze: Netia
Wiek: 29 Dołączyła: 09 Sie 2013 Posty: 110 Piwa: 32/63 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 20-01-14, 22:04
|
|
|
Cieniu z jakiej racji ma Ci zdjąć warna ? Skoro wyzywasz to ban słuszny. Ciebie nie było na forum i wszyscy się dogadywali a przyszedł. Pan cieniu i znowu zaczyna się dziać to co wcześniej. Delmus już Ci coś napisał że masz się ogarnąć z tymi skargami więc nie wiem po co zaczynasz chyba żeby się tylko ośmieszyć i żeby Delmus zbanował na forum. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 20-01-14, 22:14
|
|
|
Netia napisał/a: | Cieniu z jakiej racji ma Ci zdjąć warna ? Skoro wyzywasz to ban słuszny. Ciebie nie było na forum i wszyscy się dogadywali a przyszedł. Pan cieniu i znowu zaczyna się dziać to co wcześniej. Delmus już Ci coś napisał że masz się ogarnąć z tymi skargami więc nie wiem po co zaczynasz chyba żeby się tylko ośmieszyć i żeby Delmus zbanował na forum. |
Bo słowo "leszcz" to nie obraza ? nikogo nie wyzywam ? 50CENT sam zaczął coś tam sapać do mnie, więc się broniłem i napisałem jedno niewinne zdanie w jego kierunku, w którym było zawarte "leszcz" i za to dostałem bana na 1h, wcześniej jednak dostałem na 12h za to samo, że kłóciłem sie kulturalnie z Kisielem i napisałem do niego "leszcz" . JA SOBIE NIE POZWOLĘ NA TAKIE TRAKTOWANIE, żaden byle admin nie ma prawa mnie banować, za takie rzeczy, na Serwerze ciągle ktoś się wyzywa, wulga, ale ADMIN piszę na say@ "Kultura" i jest spokój, a ja za "leszcz" dostaje bana na tak długi okres, i nawet ten "leszcz" nie jest obrazą w żadnym stopniu, widać jakiego mamy Admina w Sieci.... niepełno.,...
Dobrze ujęłaś Pan Cieniu, i macie mnie szanować, jak się ogarnąłem ze skargami, uspokoiłem się, wyciszyłem.... ale co mam zrobić, jeśli taki Gruszka banuje mnie na 12h lub na 1h za słowo "leszcz " to mnie szlak trafia. FAWORYZACJA poziom 99, GZ Gruszka.
Delmus, ma mnie zbanować na FOrum ? śmiech na sali.... szanujcie mnie, a ja was będę szanował.
Chce tylko by była sprawiedliwość, chce sobie normalnie pograć, jak zauważyliśćie na Forum nie wchodzę tak często, bo gram, a jak gram to mnie banują za "byle gówno". KONIEC KROPKA i nie spamic mi tutaj.
Pozdro i RĘCĘ OPADAJĄ . |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Inscore'
SMAGALAZ
|
Wysłany: 20-01-14, 23:15
|
|
|
Cytat: | wcześniej 50cent wyzywał mariana czy kogoś nie było interwencji |
nie mieszaj 2 tematow. Gadalem z nim wtedy na tsie i to byly jaja
Cytat: | Ty i ten twój Inscore oj zobaczymy małolatki ZOBACZYMY ..... Grucha, oj zobaczymy.... zobaczymy !!!!! podlininkuje Ci pewne strony... zobaczymy !!
| wez sie nie spoc czlowieku
Cytat: | Delmus, ma mnie zbanować na FOrum ? |
Nie ukrywam, ze PRAWIE wszyscy na to licza, wtedy nie bedzie niepotrzebnych spin. |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): wirrtex O.o |
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|