Zamknięty przez: iMßa 23-10-13, 14:31 |
Odwołanie od bana. |
Autor |
Wiadomość |
Cieniuu
Mistrz Riposty
Nick w grze: Elite COD # .Cieniuu~
|
Wysłany: 22-10-13, 19:18 Odwołanie od bana.
|
|
|
1. Twój nick: Elite COD # .Cieniuu~
2. Czas bana: nie wiadomo...
3. Data zdarzenia: 20.10.13 - 22.10.13 r.
4. Mapa: De_dust
5. Admin banujący: Lupy1905
6. Opis sytuacji: Pisze ten temat, ponieważ w poprzednim nie doszlismy do porozumienia. Jako iż ze nie mam ss'ów, ktore zrobil mi admin banujacy, a chcialbym tutaj pograc bo serwer mi sie podoba proszę o sprawdzenie demka z HLTV i rozpisanie go. Prosze tez rowniez adminaa banujacego o wskazanie w mniej wiecej czasu zbanowania w czasie mape ( runda, czas od rozpoczecia) i pozytywne ropzpatrzenie mojej prosby o UB. Nie moja wina ze nie dzialal AMX, NIE MIALEM POJECIA dostalem ss'y a nie dostalem bana, dlatego iż nie posiadam ss'ow ...ponownie prosze o rozpatrzenie demka.
A właśnie to nie moja wina, że AMX BANS nie działał Dostałęm ss'y i nie dostałem bana... bana dostałem dopiero 2 dni później więc coś chyba nie tak... a ja nie mam 15-18 lat żeby się bawić w takie rzeczy.. skoro nie dostałem bana to grałem normalnie.. a wy jeszcze utrudnialiście mi grę kickając mnie ... ss'y usunąłem, ponieważ nie były mi potrzebne skoro bana nie dostałem... tak jak wyżej napisałem wycinki z HLTV demko wszystko proszę rozpisać.
Pozdrawiam :*
[ Dodano: 22-10-13, 20:24 ]
Jeśli z wami nie dojdę do porozumienia to pójdę wyżej bo nie mam zamiaru prowadzić z wami dłuższych konwersacji na ten temat. |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 22-10-13, 19:34
|
|
|
Gruszka napisał/a: | Napisze Ci to co Delmus: Miałeś ssy i je usunąłeś. Przywróć je i wstaw a demko nie zostanie sprawdzone. |
Hmm panie Gruszka tak jak wyżej pisałem ja nie mam 15-18 lat. Gdybym mógł je przywrócić to bym je z pewnością przywrócił
//
A co do HLTV to dlaczego nie zostanie sprawdzone ? skoro mamy dojść do porozumienia to chyba powinniście coś zrobić prawda ? nadal upieram się przy tym abyście pokazali mi wycinki z HLTV i rozpisali demko ... Bana dostałem dopiero 2dni po ss'ach ... przyznam też, że wielokrotnie mnie upominano o to abym wstawił SS'y ale ja tego nie zrobiłem, ponieważ nie dostałem BANA a skoro bana nie ma to nie bd się męczył i pisał jakieś tematy ... a i jeszcze admini mi utrudniali grę kickając mnie notorycznie ...
Pozdrawiam i mam nadzieję, że wypowię się w tym temacie Delmus i pan Lupy.
Bajo. |
|
|
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 22-10-13, 19:49
|
|
|
Cieniuu, Ściągnij sobie jakiś program do przywracania danych i ci spokojnie przywróci ss'y które usunąłeś. |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Lupy1905 |
|
Elite COD Boom
.Rozpierdalam~
Nick w grze: Elite COD # .Bo([])m~
Wiek: 29 Dołączył: 11 Paź 2013 Posty: 47 Piwa: 6/3 Skąd: Strzegom
|
Wysłany: 22-10-13, 19:55
|
|
|
Nie mam tutaj dużego znaczenia, ale mogę poświadczyć, że nie gra na cheatach, bo znam go z reala (jest moim przyjacielem). Czy nie można czegoś zrobić z tym amx, żeby tak nie zawodził, czy nie można na przyszłość zrobić tak, że jeśli admin robi ssy to jemu też się zapisują. Pomogło by to w wielu sprawach w których z różnych powodów ktoś nie ma ssów, bo naprawdę, nie raz to bardzo utrudnia funkcjonowanie na serwerze.
Również proszę o pozytywne rozpatrzenie tego tematu/odwołania.
PS. Proszę o brak warna, ponieważ chciałem tylko pomóc graczowi/przyjacielowi. |
|
|
|
|
|
Lupy1905
Nick w grze: Lupy1905
Wiek: 31 Dołączył: 21 Lip 2012 Posty: 515 Piwa: 37/223 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 22-10-13, 20:09
|
|
|
Raz miałem na tej serwerowni że usunąłem ss'y ściągasz program wpisujesz nazwę pliku i powraca ten plik na komputer. Sam tego programu używałem KLIK I nie pisz że Ci się ssy usunęły, lecz jak sam napisałem USUNĄŁEŚ JE.
P.S Boom nie ściemniaj bo mnie teraz wku*wiłeś, tak jak ostatnio typ z waszego pseudoklanu grał czysto a dostał bana bo był odpalony. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 22-10-13, 20:30
|
|
|
Tak jak wspomniałem ... nie mogę przywrócić stanu bo mam na komputerze dane z pracy. Nie mogę ryzykować i przywracać systemu jakimiś programami, bo mnie na to nie stać. W systemach windows, jest opcja przywracania systemu, lecz cofa to cały system i wszystkie zapisu z tego czasu... nie stać mnie na takie ryzyko. Nie bd sie bawil w jakies programy z powodu wymienionego powyżej ... Ja wszystko napisalem wyzej co o tym mysle... albo dojdziemy do porozumienia albo ... |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Elite COD Boom
.Rozpierdalam~
|
Wysłany: 22-10-13, 20:37
|
|
|
Czy nie rozumiesz, że nie może ryzykować utraty danych służbowych... stać Cię na to żeby mu opłacić koszty ewentualnej utraty informacji (nawet jeżeli ryzyko jest małe)? Nie wydaje mi się
PS. Lupy o kim mówisz, bo nie kojarzę takiej sytuacji. |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Elite COD Boom
.Rozpierdalam~
|
Wysłany: 22-10-13, 20:50
|
|
|
Dobra zakończmy pisanie między sobą i poczekajmy na wypowiedź czerwonych
PS. Ryzyko jest zawsze, to tylko elektronika, wszystko się może zdarzyć. |
|
|
|
|
|
Merry BombakoS
Nick w grze: bombakos
Wiek: 36 Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 637 Piwa: 81/13 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 22-10-13, 21:02
|
|
|
to wrzuc dane na zewnetrzny dysk lub pendrive i przywróc system wstawiasz ssy dostajesz ub innego rozwiazania nie widzie a nie jakies wymówki walisz |
|
_________________ R#. |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Lupy1905
|
Wysłany: 22-10-13, 21:09
|
|
|
Gościu moja teza jest taka byłeś odpalony, przyłapałem Cię na tym. Usunąłeś ss'y gdzie było widać wh nie chcesz przywrócić ich bo wypierasz się jakimiś danymi z pracy. NIE BĘDZIE SS'ÓW NIE MA UB. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 22-10-13, 21:16
|
|
|
Jezuuu ludzie nie mam czasu zeby sie bawic w takie pierdoly.... pewnie demka nie maja nawet... powiedzialemna wam juz co o tym mysle nie bd ryzykowal.. ssy mialem ale usunlem bo bana nie dostalem wiec to chyba nie moja wina prawda ? .. myslalem ze tutaj sa mądrzejsi administratorzy widocznie sie mylilem. Czekammm na wypowiedzi czerwonych a nie na niedoswiadczonych gimbusow. Tyle odemnie. Jak bym chcial grac na czitach to bym pobral anty ss i bym nie robil problemu. myslcie ..
[ Dodano: 22-10-13, 22:17 ]
Lupy z tym tekstem ''nie ma ss nie ma UB'' to jeszcze zobaczymy |
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Kacper. |
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 22-10-13, 21:22
|
|
|
Hehe widze cwaniaczki sa tutaj Gruszka zebys juto sie nie zdziwil myszko Koniec spamu panowie .. czekam na wypowiedz Demusa.
[ Dodano: 22-10-13, 22:27 ]
Poraz kolejny powtarzam gdybym chcial przykozaczyc na wh to pobral bym anty ss i wtedy bym normalnie wrzucil jak bym bana dostal... a teraz robie problemy bo wg zawineliscie nie ja.. ss a ban za 2 dni czy to byla moja wina ? Wezcie pomyslcie panowie okk ? Jesli prostych rzeczy nie rozumiecie to odejdzcie z posady. |
|
|
|
|
|
Kawior
Wiek: 28 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 1215 Piwa: 199/75 Skąd: Opatkowice
|
Wysłany: 22-10-13, 21:58
|
|
|
Bez ss;ow nie bedzie UB |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Lupy1905 |
|
NinjaZabojca
Nick w grze: NinjaZabojca
Wiek: 27 Dołączył: 13 Cze 2013 Posty: 214 Piwa: 38/62 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 23-10-13, 05:35
|
|
|
Cieniu jak wiedziałeś że dostałeś ss'y to po cholere je usuwałeś ? każdy człowiek który ma grosz rozumu wiedziałby że będą z tego konsekfencje i nie usuwałby lecz widać spotkaliśmy osobę , która nie myśli zbyt rozsądnie tak jak pisali up ss'y miałeś więc to jest teraz twoja wina skoro je usunełeś nie administracji |
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Elite COD Boom
.Rozpierdalam~
|
Wysłany: 23-10-13, 08:32
|
|
|
Jak na to patrzę, to też mi się odechciewa... bo jak już było pisane, to wina AMX, bo jest wadliwy... Coś mi się wydaje, że po to jest HLTV aby można było takie problemy rozwiązać.
"jeden zadowolony klient przyprowadzi kolejnego klienta, jeden niezadowolony klient pobierze 10"
PS. Nie rozumiem dlaczego wam tak zależy, żebyśmy tutaj nie grali... |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Elite COD Boom
.Rozpierdalam~
|
Wysłany: 23-10-13, 12:05
|
|
|
Nie ma Steam, bo nie gra "zawodowo" w CS. Ja mam Steam, ale w tym wypadku to mało ważne. |
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 23-10-13, 12:39
|
|
|
Hmm powiem wam historie ... kiedyś sobie gadam z Boom'em na TS'ie nie pamiętam dokładnie o czym gadaliśmy ale w pewnym momencie zaczął on temat CS'a.. pogadaliśmy sobie i w pewnym momencie podał mi wasz serwer Classic-Zone COD i mówi ''Dawaj wbijaj, fajna atmosfera, fajnie zrobiony serwer, ogarnięci graczem dawaj pokażemy im jak się gra :P '' ale po tym co widzę teraz prawda jest zupełnie inna. Napisałem wam już co myślę :< Lupy1905 zrobił mi SS'y i kickał mnie non-stop, bana dał dopiero 2 dni po zrobionych mi ss'ach, ja po drugim dniu w momencie kiedy nie miałem jeszcze bana usunąłem je, ponieważ nie dostałem bana i nie były mi one specjalnie potrzebne.. zaśmiecały by mi tylko. Lupy wielokrotnie mi pisał ''Wstaw SS'y'' ( mam oczywiście SS'y moje jak rozmawiałem z Lupym ) a ja mu odpisywałem, że nie wstawię, ponieważ NIE MAM BANA, a skoro bana nie mam moi drodzy to nie będę nic wstawiał. SS'y się robi i po ostatnim SS'ie zrobionym dostaję się bana. U mnie było całkiem inaczej... to nie moja wina, że jest coś zepsutego w AMX BANS ... ja tu tylko chciałem pograć dłuższy czas bo serwer mi się spodobał. Poza tym jak bym chciał grać na czitach to bym pobrał ANTY SS CHEAT i wtedy nie robiłbym wam takich problemów.A że ja grałem czysto to robię problemy z powodu AMX BANS oraz niektórych admin'ów,którzy utrudniali mi grę. Kolejna sprawa jest taka, że DeLmuS nie widzę aby za bardzo się interesował moim tematem.. nie rozumiem tego także... skoro on jest tutaj ''GŁOWĄ SERWERA'' to powinien raz na jakiś czas sprawdzać niektóre skargi prawda ? ja rozumiem, że ma własne życie.. szkołe, dziewczyne czy co tam.. w innym wypadku niech da pewne uprawnienia zaufanej osobie, która by rozwiązywała podobne sytuację do mojej.
Upieram się przy tym abyście pokazali mi HLTV demko i rozpisali je.
Dziękuje i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.
Pozdrawiam,
Elite COD # .Cieniuu~ |
|
|
|
|
|
Lupy1905
|
Wysłany: 23-10-13, 12:47
|
|
|
Opowiem Ci moją bajkę.
Ściągasz sobie program do odzyskiwania plików, instalujesz włączasz i przywracasz ss'y które następnie wrzucasz według wzoru w odpowiednim dziale. Ty się upierałeś że nie wstawisz ss'ów bo nie masz bana, więc my się upieramy że masz wstawić ss'y bo nie będzie UB. |
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 23-10-13, 12:57
|
|
|
Lupy1905 napisał/a: | Opowiem Ci moją bajkę.
Ściągasz sobie program do odzyskiwania plików, instalujesz włączasz i przywracasz ss'y które następnie wrzucasz według wzoru w odpowiednim dziale. Ty się upierałeś że nie wstawisz ss'ów bo nie masz bana, więc my się upieramy że masz wstawić ss'y bo nie będzie UB. |
// Hmm... Lupy1905, ja wiem, żę ty mnie nie lubisz, ale nie mam bladego pojęcia za co... pisałem wyżej nie mam zamiaru ryzykować. Moja propozycja jest następująca.
Zróbcie sobie grupę 3-5 osób takich z wyższą rangą i wiekiem 18+ przejrzyjcie demko i po prostu zdecydujcie o tym czy ja faktycznie grałem wtedy na WALLHACK'u . To jest moja propozycja... widziałem w temacie też, że Mr.Boom wam zaproponował takie rozwiązanie po czym 3 osoby z Teamu COD napisały, że nie ( powodu nie podaliście ). Dla mnie to wygląda tak wy nie chcecie aby team Elite COD grał na tym serwerze, nie wiem z jakiego powodu, ale się dowiem.
P.S Proszę mi tutaj nie spamować ciągłymi zdaniami ''Wstaw SS'y będzie UB'' ponieważ ja nie posiadam SS'ów a nie chce ryzykować chyba, że jak jesteś bogaty to możesz mi opłacić koszty jeśli coś mi się stanie z danymi służbowymi .
Proszę także aby wypowiadały się osoby, które coś więcej rozumieją Czyli wiek 18+ bo nie mam zamiaru dyskutować z gimnazjalistami Tyle ode mnie.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. A no i właśnie takimi zabawami, że moja sprawa się ciągnie już 3 dzień to na pewno na serwer przyjdą nowe osoby. Dla gimnazjalistów to był sarkazm.
Pozdrawiam,
Elite COD # .Cieniuu~ |
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
|
|
|
|
|
Cieniuu
Mistrz Riposty
|
Wysłany: 23-10-13, 13:28
|
|
|
Dobra, wrzucam tutaj DEMKO i prosiłbym Ciebie FD^GoD i kogoś jeszcze o rozpisanie mi go. Tobie tylko FD^GoD ufam... dobierz sobie jeszcze jakieś osoby i sprawdźcie. Proszę.
LINK :
http://202891.hltv1.pukaw...-1382299140.zip |
|
|
|
|
|
sH3RiFF
I am *sH3RiFF
Nick w grze: *sH3RiFF
Wiek: 26 Dołączył: 16 Wrz 2013 Posty: 29 Piwa: 6/4 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 23-10-13, 13:29
|
|
|
Gruszka ja ci opowiem bajke
jest sobie dziecko specjalnej troski nikt go nie lubi w realu i mądruję się swoim brakiem inteligencji w necie |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 4 piw(a): Mały Tomek, Cieniuu, -Jacek-, Elite COD Boom |
|
Lupy1905
|
Wysłany: 23-10-13, 13:30
|
|
|
sH3RiFF napisał/a: | Gruszka ja ci opowiem bajke
jest sobie dziecko specjalnej troski nikt go nie lubi w realu i mądruję się swoim brakiem inteligencji w necie |
WARN za wpis nie na temat. |
|
|
|
|