Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 19:41 |
Kurde, zdenerwowałem się... |
Autor |
Wiadomość |
iMßa
Twój Anioł Stróż
Nick w grze: WilczeK#JCSK
Wiek: 28 Dołączył: 10 Mar 2012 Posty: 825 Piwa: 76/19 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 09-06-12, 14:30 Kurde, zdenerwowałem się...
|
|
|
Po pierwsze primo ,wkurza mnie klasa TERRORYSTA!Ok, może klasa super premium ale była przed chwilą taka sytuacja.
19/21 ludzi gramy na eldorado, malina gra na terroryście ,zjawia się na naszym respie i wybija 4/5 teamu..
Dwie minuty potem 12/21 slotów...Szkoda gadać.:p
Po drugie primo, delmy coraz częściej nie ma.Może powołać jednego J@?
Może powołać UB team?Zaufani którzy nie mają modka i nie mogą odbanowywać graczy bez steam mieli by taką możliwość.:p |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Emma |
|
Shejk
Wiek: 31 Dołączył: 04 Kwi 2012 Posty: 561 Piwa: 32/17 Skąd: Mod-team
|
Wysłany: 09-06-12, 15:05
|
|
|
Zgadzam się co do tej klasy Terrorysta jak i Wyszkolony Snajper terrorystę jeszcze przeboleję ale Wyszkolonego juz nie nie idzie go trafić dziś próbowałem to na około 15 razy 3 razy go ubiłem KAMELEON jest za słaby co z tego że zmienia wygląd jak stali gracze już wiedzą kim gram i strzelają we mnie od razu po zauważeniu. Tylko nowi się nabierają na ubranie chcę aby Kameleon dostał coś fajnego.
Co do j@ też się zgadzam fajnie było by mieć UB team też by się przydał jestem ZA |
|
|
|
|**Dawidek**|
Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 24 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Niepruszewo
|
Wysłany: 09-06-12, 15:19
|
|
|
shejk chcieliscie by wyszkolony byl slabszy i jest . czego checie wiecej ?. terrorysta moze i jest troche wkurzajacy jak wjedzie na respa na poczatku ale coz taka klasa |
|
|
|
|
|
PlayBoy
Nick w grze: Krok po kroku i do celu !
Wiek: 27 Dołączył: 10 Maj 2012 Posty: 201 Piwa: 18/4 Skąd: Opole
|
Wysłany: 09-06-12, 15:41
|
|
|
To jest Super Premium, a wy tylko go osłabiacie, no ok juz mi to powoli zwisa, a sprawa z Ban Team jest nie zła, przydało by się takie "powołanie" |
|
|
|
Sick
Yep' This's it!
Wiek: 28 Dołączył: 04 Mar 2012 Posty: 197 Piwa: 42/6 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 09-06-12, 19:23
|
|
|
Z tego co mi wiadomo to takiej rangi jak 'J@' nie będzie - myślę, że moderator i tak jest jest dosyć wysokie 'odznaczenie'. |
|
|
|
BlacK MamBa
Wiek: 31 Dołączył: 11 Cze 2012 Posty: 121 Piwa: 11/34 Skąd: Classic-Zone
|
Wysłany: 27-06-12, 16:50
|
|
|
Wyszkolony Snajper -nie powinien miec niewidki ... |
|
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
Senoore
Stary ex weteran.
Wiek: 29 Dołączył: 02 Cze 2012 Posty: 112 Piwa: 17/16 Skąd: Cieszyn
|
Wysłany: 28-06-12, 15:29
|
|
|
Niewitka może być... SP i tak jest już słabe... Premium jest dużo lepsze... proponowałbym raczej ogarnąć Króla |
|
|
|
` M4rlbrodo h0w ?!
Wiek: 28 Dołączył: 15 Cze 2012 Posty: 372 Otrzymał 89 piw(a)
|
Wysłany: 28-06-12, 16:55
|
|
|
Dobrze mówisz, Król Strzelców jest zbyt mocny, jest to klasa dla wszystkich, jak gra się na niej nie trzeba mieć wcale skilla żeby coś zabić, te jego brak rozrzutu jest za mocne, można byłoby to zmienić na ogranicznik rozrzutu, ale nie eliminator, na dodatek ta klasa jest premium, a nie super premium. |
|
|
|
|
|
Tigerek
|
Wysłany: 28-06-12, 21:58
|
|
|
dlamnie moga go przenies do s. premek. ale wy zawsze narzekacie. jak gralem wyszkolonyym to bylo to samo heh i tez plakaliscie wiec jakos juz mnie to nie rusza. eliminator ma zostac |
|
|
|
|
|
Yabari1231
|
Wysłany: 28-06-12, 22:03
|
|
|
nooo ma racje... jak gral wyszkolonym. tez plakaliscie. wiec moze skonczcie. krol nie dorasta wedlog mnie do s.premek. ma tylko eliminator. a wyszkolony 1/1 awp/ 1/2 he i niewidke. elektryk 3 pioruny m4a1 i zwiekszone max pkt statow. terrorysta wybucha ,bezlik ak47( O NIEGO TEZ PLAKALISCIE ZE SIE POJAWIAL NA RESPIE!!!! CHOCIAZ BYLO TO FAJNE ( NIE GRALEM NIM) , JUMPER 1/1 Z KOSY NIE WIDKA GRAWITACJA -.- wiec skoncze plakac. bo z tego co widzialem tiger i dawid cisna kazda klasa tak samo |
|
_________________ Skrzydła też ważą,ich ciężar czujemy na plecach..
~~_b@LL._~~ |
|
|
|
|
laptop0
|
Wysłany: 07-07-12, 22:49
|
|
|
Szkoda gadac... w kazdym temacie stale te same teksty na temat klasy krola strzelcow... i to zawsze ci sami Tigerek, Yabari i Dawidek.... wszedzie tylko ze wszyscy placza bo ich zabijam i jestem pro jeden wart drugiego kazdy broni swojego kolegi ktory gra ta sama klasa.. jak dla mnie ta klasa krol strzelcow jest dla ludzi ktorzy tak naprawde ida po najmniejszej lini oporu
ub team bardzo spoko |
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 07-07-12, 23:21
|
|
|
Temat trochę nieaktualny.
Laptop ,patrz na daty ostatnich postów.
zamykam |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|