Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 12:40 |
porazka |
Autor |
Wiadomość |
Senior
Wiek: 30 Dołączył: 14 Wrz 2012 Posty: 227 Piwa: 7/9 Skąd: Z Ziębic
|
Wysłany: 27-09-13, 11:55 porazka
|
|
|
nie moge pisac na southboxie to napisze temat bo to jest smieszne co sie tutaj dzieje ogolnie -.-
niech ktos sprawdzi z hltv taki nick jak ZUO i Uszatek |
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): M3fiSt0 |
|
Uszatek
Nick w grze: Uszatek
Wiek: 28 Dołączył: 17 Sie 2013 Posty: 14 Piwa: 4/3 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 27-09-13, 12:21
|
|
|
Senior sobie coś ubzdurał i jak tylko go ktoś zabił pisał właśnie takie teksty jak Gruszka wkleił. Jak chcecie możecie sprawdzać demko, ale nie gram na czitach |
|
|
|
|
|
Senior
|
Wysłany: 27-09-13, 12:41
|
|
|
gruszka ten terkst placze to jest tak idiotyczne ze na nic lepszego nie mozesz wpasc?? placz jestes jakims gimbusem czy probujesz byc fajny ?? nie placze ze ktos jest lepszy ale jak typ wyskakuje za sciany i w powietrzu wali banie wiec cos jest nie tak i to nie bylo raz czy 2 a ty dalej ta sama piosenke spiewasz placz placz zmien plyte najlepiej w koncu bo stajesz sie nudny elo POR OGARZE :* |
|
|
|
Dziki Dzikson
Karajmy Matixa!
Nick w grze: Dziki Dzikson
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 337 Piwa: 29/35 Skąd: Gdańsk - Orunia
|
Wysłany: 27-09-13, 12:49
|
|
|
Ale to nie tylko Grucha twierdzy, ze jak cie zabiją tom leci "fala" płaczu. (Że tak to ujmę). A jak ci się zwróci uwagę o płacz to zaraz prowokujesz i szukasz dziury w całym, a na forum jeszcze to koloryzujesz i tak powstają te skargi. Przecież z tego to można pisać historie. A i teraz widać, że polszczyznę to ty posiadasz piękną. Szkoda, ze brakuje Ci słownika, ale cóż niektórzy tak mają. |
|
|
|
|
Senior
|
Wysłany: 27-09-13, 13:37
|
|
|
dobra 17 latku skoncz juz kozaczyc tu i na serwie bo na serwerze jestes bardziej wyszczekany podaj lepiej ten link do gta v co sciagasz na pc hahaha beka z cb robisz z siebie wiekszego durnia niz jestes a teksty typu " smierdzisz jak gowno" " nie wiesz co to woda" to mozesz kierowac do swoich kolegow dziecko ktore dostalo cs i internet na pierwsza komunie a teraz udaje cwaniaka idz sluchaj eminema co pewnie nawet jego tekstow nie rozumiesz albo tlumaczysz sobie w google translator nie bede z toba pisal bo uwazam ze jestes za glupi jak dla mnie rozmowa z toba przebiega na poziomie typowego gimbusa ktory rzekomo zawsze wie najwiecej dla mnie jestes dzieckiem ktory nie nadaje sie na posade admina przykro mi najlepiej bedzie jak nie bedziesz do mnie pisal bo tylko bede dostawal bany za to ze sam prowokujesz a pozniej smarujesz dupe do ludzi zeby ci pomagali na forum zrobie to w ten sposob ze bede robil ss i kazdy zobaczy co ty naprawde robisz na serwie jak nie ma innych adminow zegnam ciebie
niech ktos zamknie ten temat.... |
|
|
|
M3fiSt0
Dołączył: 26 Wrz 2013 Posty: 11 Postawił 3 piw(a) Skąd: Rakszawa
|
Wysłany: 27-09-13, 13:52
|
|
|
Boże Senior czy ty zawsze musisz płakać że każdy kto cie zabije to coś ma ???
Sorrki za toco ci napisze ale moja siostra co ma 9 lat nie płacze jak ją ktoś zabije
A ty w wiku 19 lat płaczesz
Proponowałbym warnika dla kolegi za brak wzoru |
|
_________________ MASZ PROBLEM ?
PISZ GG:13324521
CHĘTNIE CI POMOGĘ
|
|
|
|
|
|