Zamknięty przez: FD^GoD 21-09-13, 22:16 |
Ban |
Autor |
Wiadomość |
-Jacek-
Twój Adwokat .
Nick w grze: i
Wiek: 27 Dołączył: 21 Mar 2013 Posty: 469 Piwa: 77/89 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 21-09-13, 21:21 Ban
|
|
|
1. Twój nick: piotr
2. Czas bana: 1 tydzien
3. Data zdarzenia: dzisiaj
4. Mapa: nw
5. Admin banujący: Gruszka
6. Opis sytuacji: nw co sie dzialo
7. Dowody:
8. Wycinek z konsoli:
Brat powiedział mi że dostał bana za wyzywanie . Proszę o skrócenie bana . tydzien to jednak sporo wiec co on napisale ze zasluzyl na tak dlugiego bana w amxbans widze ze zaraz po nim ktos dostal ale na 12 h . Gruszka mścisz sie tak długimi banami niedawno sam mówiłeś że ja nie traktuje wszystkich równo ale widzę że sam to robisz . Taki masz adma pokaż wszystki kto tu rządzi pw ci tylko tyle nie na tym żecz polega by banować max banem za byle co . Stary Fd się stara przyciągnąć graczy i rozwinąć serwer a takie zachowanie admina w tym napewno nie pomoże . Skoro już banujesz anie upominasz to chociaż zwróć uwagę na czas tych banów . |
|
_________________ http://jajco.pl/pic/1331555586-PpoqRk.jpg
|
|
|
|
|
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
Wysłany: 21-09-13, 21:38
|
|
|
Obraził dwóch adminów i jednego gracza. Do tego kobiete. Ban zostanie skrócony do 3 dni. Pisałem wcześniej wirrtexowi by go skrócił. Ten na 12 godzin był za obraze gracza nie admina. Do tego Twój brat często prowokuje moją osobę co mam w nosie ale tutaj za dużo sobie pozwolił. Gra już u nas dość długi czas i też powinien dawać dobry przykład innym graczom. Inni jakoś nie dają się ponieść emocjom gry ktoś ich zabije i znoszą to w ciszy i spokoju.
Tylko dzięki Reinie ten ban zostanie skrócony. I nie bany, ostrzeżenia tylko chamstwo na serwerze odpycha ludzi by już nas więcej nie odwiedzali tutaj zachowanie moje nie ma nic z tym wpólnego bo wszystko jest robione według regulaminu. |
|
_________________ Przyczyń się do rozwoju sieci, reklamuj z nami - KLIKNIJ !!
Lista for gdzie możemy zareklamować serwery Classic-Zone.pl - KLIKNIJ !! |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 21-09-13, 22:16
|
|
|
Gruszka, No nie całkiem dajesz zbyt długie bany ile razy mam Ci jeszcze raz pisać, abyś nie banował za tydzień za takie coś... Nikt nie będzie chciał grać na serwerze jak będą ciebie widzieć... Do tego jeszcze na mnie pisałeś, że ja dałem Moronowi za długiego bana 1 dzień to ban zgodny z regulaminem max 3, ale bez przesady żeby banować na cały tydzień. Skracam bana do jednego dnia.
Zamykam. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|