Zamknięty przez: Delmus 08-06-12, 20:11 |
Podanie KnurX |
Autor |
Wiadomość |
Knur
Wiek: 28 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 4 Postawił 1 piw(a) Skąd: Okocim
|
Wysłany: 08-06-12, 16:49 Podanie KnurX
|
|
|
1. Imię: Damian
2. Nick w grze: KnurX
3. Data urodzenia: 21.09.1996
4. Steam : Steam
5. Staż w CS: 3 lata z przerwą.
6. Znajomość AMX 0-10: 7-8/10
7. Od kiedy grasz na naszych serwerach: Niedawno zacząłem.
8. Ile grasz na naszym serwerze dziennie: Różnie bywa, jest szkoła to po szkole gram z 2 godzinki.
9. Doświadczenie w byciu adminem: Spore, nie jest to mój pierwszy admin. Ostatnio adminem byłem na serwerze skill-city lecz podziękowałem z powodu nie ogarniętego H@. Ponad rok temu miałem 1 admina na serwerze holy-shit czy jakoś tak.
10. Link do 20 reklam w dziale "Zareklamuj Nas" : Chwilowo nie mam. (wyjaśnienia na dole)
11. Dlaczego właśnie ty: [Rozpisz się] Bo kocham ten serwer. Nie jest on na tydzień czy dwa a na całe lata jest tu zabawy(i myślę że tyle dotrwam ). Koko koko serwer spoko ale niestety pojawiają się cziterzy. I tu mamy problem, wydawać by się mogło że adminów jest dużo, lecz tak nie jest. Otóż adminów jak na jeden cod jest za mało. Dziś np. w okolicach godziny 4-5 nie było żadnego admina a czitów od groma, pojawiła się także podszywka playboya na NS. Wiem że nie mam spełnionych większości wymagań, dlatego proszę o 2 tygodniowy okres próbny admina w którym mógłbym pokazać co potrafię a także mógłbym nadrobić wszystkie wymagania. Proszę o wyrozumiałość i pozytywne rozpatrzenie mojego podania |
|
|
|
|
|
ProH3JT3R
Hereszt Bandy! :D
Wiek: 29 Dołączył: 07 Cze 2012 Posty: 40 Skąd: Nov... City xD
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 08-06-12, 20:11
|
|
|
Ładnie napisane podanie, jednak zasady dotyczą wszystkich.
Nie spełniasz wymagań - 2 warny. (polecam odrobić i złożyć ponownie, bo wydajesz się ogarnięty) |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|