Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
|
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
|
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
|
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
|
Zamknięty przez: FD^GoD 21-08-13, 12:30 |
PLGlock |
Autor |
Wiadomość |
Gruszka
PJONTKA!
Nick w grze: Gruszka
Wiek: 32 Dołączył: 23 Kwi 2013 Posty: 1479 Piwa: 334/119 Skąd: Przeworsk
|
Wysłany: 20-08-13, 20:51 PLGlock
|
|
|
1. Twój nick: Gruszka
2. Nick Admina: PLGlock
3. Data zdarzenia: 20.08.2013
4. Dowody:
5. Co zrobił:
W rundzie na mapie de_dust2_kosovo napisał cele do gracza Piotr - to brat czarnobrodego, ja mu napisałem, że to brat czarnucha i go wywal. Po czym gracz D!sney napisał to co widać na screenie. To co mu odpisał czolgo już nie ale było to to: spier**aj dziffko, bocie.
Po czym ja dostaje bana a w amxie bana dla tych panow szukac jak ludzi na nk.
Jest to skarga za to, że za mniejszy czyn dostałem bana a D!sney za prawdziwa obraze nie został ukarany.
Więc na koniec warto podsumować. Ja za to dostaje 1h. Czołgo po napisaniu tej skarki - więc bez dowodów admina dostaje na 30minut a admin wie tylko ode mnie co napisał czolgo. Disney widać co pisze na screenie ale nie dostaje nic. Ewidentnie admin zrobił błąd.
2.jpg
|
|
Plik ściągnięto 32 raz(y) 209,09 KB |
1.jpg
|
|
Plik ściągnięto 26 raz(y) 220,99 KB |
|
|
_________________ Przyczyń się do rozwoju sieci, reklamuj z nami - KLIKNIJ !!
Lista for gdzie możemy zareklamować serwery Classic-Zone.pl - KLIKNIJ !! |
|
|
|
|
FD^GoD
Streetworkout<3
Nick w grze: FD^GoD
Wiek: 32 Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 2246 Piwa: 254/240 Skąd: Gdansk
|
Wysłany: 21-08-13, 12:29
|
|
|
Admin musi być bardziej zdyscyplinowany w tym, co robi na serwerze. Jeżeli już banujesz graczy -Jacek- bądź sprawiedliwy dla każdego dając taki sam czas bana za obrazę już nie ważne kto zaczął, bo skoro osoba przeciąga kłótnię i dalej w nią brnie to musi zostać ukarana w taki sam sposób. A ty Gruszka nie daj się więcej wciągać w spory po prostu jeżeli już taka sytuacja zaistniała przedstaw tutaj na forum dowody, gdzie wszystko dokładnie widać. Na razie obędzie się bez konsekwencji dla obydwu stron, lecz następnym razem wyciągnę z tego większe kary la obydwu stron. Na razie upominam was o rozsądek na serwerze i rozwagę w postępowaniu.
Zamykam. |
|
_________________ Gość Zobacz najnowsze filmy:
Najnowsze ACE z M4A1 click
Najnowsze Fragmovie click
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|