Witaj na Classic-Zone.pl
Dziś jest

Mod IP Status Protokół Połącz
4Fun / BF2 Mod - - S/NS
Only DD2 - - S/NS
COD Mod - - S/NS
Zombie Mod - - S/NS
TeamSpeak 3 - - TS 3

Sponsorzy
Hosting serwerów - Pukawka.pl Hosting WWW - Mintshost.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Power Line
22-07-13, 18:16
Skarga na Fd^GoD
Autor Wiadomość
Ciasteczko

Piwa: 39/42
Wysłany: 22-07-13, 17:36   Skarga na Fd^GoD

1. Twój nick: Ciasteczko
2. Nick Admina: FD^GoD
3. Data zdarzenia: 22.07.13 - 18:35
4. Dowody: Zobaczcie sobie hltv z mapy cs_max
Kod:
http://192856.hltv2.pukawka.pl/hltv-1307221818-cs_max-1374509880-1374511080.zip

5. Co zrobił: Przez całą mapę wogóle nie reagował na to co pisałem
Był gracz o nicku Player miał ping ciągle +100 lagował, a jeszcze do tego miał nick wczesniej podany a on jest jak wszyscy dobrze wiemy zabroniony
na samym początku już powinien zostać zbanowany, a grał z 3 mapy napewno
Fd^GoD olewał to co do niego piszę (ping) i grał dalej
Tak nie może być że admin startujący na opiekuna olewa sobie takie rzeczy

Wiem że może mnie nie trafisz/lubisz.. Olewasz mnie spoko ale nie olewaj serwera !!!

Postaw piwo autorowi tego posta

FD^GoD
Streetworkout<3

Nick w grze: FD^GoD
Piwa: 254/240
Wysłany: 22-07-13, 17:55   

Weź się nie kompromituj dzieciaku. Ja jestem adminem na serwerze piszę sto razy, że ma dobry ping 100 to nie powód do dawania bana. Z resztą nie klatkował i system kicnął go za ping. Na razie tylko się poniżyłeś, a bana dostał na mapie fy_snow za ping powyżej 150. Nie bądź taki szczegółowy, bo jak zacznę ja się czepiać, a mam do czego w twoim wypadku to się skończy twój pobyt na tej serwerowni. Powinieneś dostać bana za sam spam na u@ i ciągłe zwracanie uwagi jakbyś nie wiem kim był <facepalm> .
Musisz dorosnąć do samego grania nie wspomnę już o składaniu podania na admina, bo raczej szans nie masz z tego, co wyprawiasz i ten wiek 15 lat, w co nie wierzę. Za bardzo wyolbrzymiasz sprawy niektóre nawet większość. Nie rozumiesz, że na serwerze jest mało ludzi i jakbym miał banować każdego z pingiem 80, czy 100 to nie byłoby z kim grać. Jeszcze mi tu piszesz, że nie reaguje nie rozśmieszaj mnie, bo ten ciągły spam jest irytujący.
Zapamiętaj sobie, że od takich spraw jest admin, który też jest człowiekiem i ma różne sposoby postępowania.

To tyle z mojej strony dziękuję za uwagę.
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click

Merry BombakoS

Nick w grze: bombakos
Piwa: 81/13
Wysłany: 22-07-13, 18:01   

FD^GoD napisał/a:
Weź się nie kompromituj dzieciaku. Ja jestem adminem na serwerze piszę sto razy, że ma dobry ping 100 to nie powód do dawania bana. Z resztą nie klatkował i system kicnął go za ping. Na razie tylko się poniżyłeś, a bana dostał na mapie fy_snow za ping powyżej 150. Nie bądź taki szczegółowy, bo jak zacznę ja się czepiać, a mam do czego w twoim wypadku to się skończy twój pobyt na tej serwerowni. Powinieneś dostać bana za sam spam na u@ i ciągłe zwracanie uwagi jakbyś nie wiem kim był <facepalm> .
Musisz dorosnąć do samego grania nie wspomnę już o składaniu podania na admina, bo raczej szans nie masz z tego, co wyprawiasz i ten wiek 15 lat, w co nie wierzę. Za bardzo wyolbrzymiasz sprawy niektóre nawet większość. Nie rozumiesz, że na serwerze jest mało ludzi i jakbym miał banować każdego z pingiem 80, czy 100 to nie byłoby z kim grać. Jeszcze mi tu piszesz, że nie reaguje nie rozśmieszaj mnie, bo ten ciągły spam jest irytujący.
Zapamiętaj sobie, że od takich spraw jest admin, który też jest człowiekiem i ma różne sposoby postępowania.

To tyle z mojej strony dziękuję za uwagę.

ty też dorośnij bo jesteś śmieszny tak jak te twoje groźby haha "bo jak zacznę ja się czepiać, a mam do czego w twoim wypadku to się skończy twój pobyt na tej serwerowni." brawo oby tak dalej a z bf2 zrobisz to co z zm <brawo> tylko zaraz się nie bulwersuj bo ci żyłka pęknie :]
Ostatnio zmieniony przez Power Line 22-07-13, 18:03, w całości zmieniany 1 raz  

FD^GoD
Streetworkout<3

Wysłany: 22-07-13, 18:05   

Wrocławianin, I po, co się tutaj udzielasz powinieneś za to warna dostać bronić to się możesz w domu, ale nie tu. Tutaj panują zasady, które właśnie złamałeś i raczej bez warna się nie obędzie. Ciągle z zombie wyjeżdźasz? A co ma piernik do wiatraka?. Z resztą pilnuj coda, a nie na bf2 się pchasz, dla kolorku na forum ^^ . Temat skończony jak i ty tutaj na forum dla mnie... <facepalm>
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click

Ciasteczko

Piwa: 39/42
Wysłany: 22-07-13, 18:05   

Dzieciaku ??
FD^GoD napisał/a:
Ja jestem adminem na serwerze piszę sto razy, że ma dobry ping 100 to nie powód do dawania bana. Z resztą nie klatkował i system kicnął go za ping. Na razie tylko się poniżyłeś, a bana dostał na mapie fy_snow za ping powyżej 150.

Nie pisałeś ani razu że ma dobry ping
Po drugie miał ping ciągle po 110-130 + wiec lagowalo go
Na mapie fy_snow ani razu bana mu nie dałeś grałem cała mape (hltv nie gryzie zobacz)
Spam na u@ powiadasz nie wiem czy zgłaszanie ze np Fresh miał aktywnego i mówienie że player laguje to spamowanie co gdybym ci nie powiedział ze fresh aktywny tez bys go zostawil
Taki z ciebie opiekun że nawet nie umiesz mu/jej powiedzieć żeby zmienił/a nick ??
I kto tu się upokorza <facepalm>
Czekam na opinie innych

FD^GoD
Streetworkout<3

Wysłany: 22-07-13, 18:09   

Ciasteczko, Nie broń się bo na HLTV dokładnie widać jaki miał ping. Na fy_snow nie grałeś w ogóle i dlaczego kłamiesz teraz. Na demku Cię nie ma a fresh dokładnie dobrze wiedziałem, że ma aktywnego. Ja wiem, co robię i nie życzę sobie więcej takich spamów na u@. I teraz mi jeszcze wypominasz takie rzeczy. Na amxbans widać, że dostał bana, więc się tak nie spinaj jak wielkie ego Wrocławianina... <facepalm>
ACE 1 VS 6 click
AWP MEGA ACE click

Merry BombakoS

Nick w grze: bombakos
Piwa: 81/13
Wysłany: 22-07-13, 18:14   

własnie dziecko zrezygnowałem bo po co mam się pchać na bf2 jak z tego serwera zrobisz to samo co zm czyli zawsze obiecujesz nigdy nie widać efektów no ale cóż taki typ człowieka tylko pisać potrafi =] to dostane warna i sobie z czasem od robię =] ja i kolorki ?? nie pisze na pw Do Delmy i mu nie słodzę ;] o opiekuna/admina i o co tam jeszcze piszesz <luzik>

Power Line
Posta chcę nabić

Nick w grze: Power Line
Piwa: 97/62
Wysłany: 22-07-13, 18:16   

Za ping bana dostał.
Fresh bana dostał (Szkoda że nie na cfg).
Jedynie co zawalił to nie poprosił go o zmianę nicku.
Nie wiem czy delma wyciągnie jakieś poważnie konsekwencje za to że nie zbanował go za nick ale to już pozostawiam jemu do osądzenia ponieważ ja nie jestem opiekunem serwera.
Do tego czasu zamykam ponieważ robi się spam.

Delmus

Nick w grze: Tester Bieli
Piwa: 461/47
Wysłany: 23-07-13, 03:44   

Nie będą żadne konsekwencje wyciągane, bo teraz to już naprawdę się czepiacie o błahostki. Posiadanie nicku Player niczemu przecież nie szkodzi, a upominanie o zmianę i ewentualnie krótkie bany są by gracz był unikalny na serwerze, a jak może pierwszy raz cs'a odpalił i nicku nie zmienił to się nic nie dzieje jak tak pogra. Sprawę pingu też można zignorować, bo serwer automatycznie tępi osoby co naprawdę mają duży ping, dla pluginu ustalone jest raczej 130+. Czyli według mnie akurat na tą sprawę to żal naszego czasu i nerwów.

Zamykam ;)
    - Nie dołączam serwerów do sieci.
Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi