Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 01:07 |
wiecej adminow |
Autor |
Wiadomość |
comeonchelsea
|
Wysłany: 12-07-13, 15:58 wiecej adminow
|
|
|
Witam na serwerze przydało by sie wiecej adminów czesto jest tak ze nie ma żadnego a gra pelno czitów tak jak teraz np.gracz zimny lokiec nie mam dowodów ale inni krecili demka wiec pewnie wstawią .
Zróbcie jakis wiekszy nabór bo adminów nigdy nie za wiele!
POZDRAWIAM |
|
|
|
|
|
LinuX
Nick w grze: LinuX
Wiek: 26 Dołączył: 28 Sie 2012 Posty: 62 Piwa: 8/8 Skąd: Duszniki-zdroj
|
Wysłany: 12-07-13, 16:06
|
|
|
zgodzę się z tym wbijam na serwer i lata 2 cziterków a 0 admina ;c |
|
|
|
`Sentinel.
Nick w grze: `Sentinel.
Wiek: 29 Dołączył: 12 Paź 2012 Posty: 432 Piwa: 66/78 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 12-07-13, 16:13
|
|
|
Dobra już nie płaczcie panowie od około miesiąca jestem prawie w każdych godzinach więc server jest czysty , od wczoraj zbytnio nie mam czasu dziś też , od jutra na pełnej ku***e a wy płaczecie że servera ogarnąć nie ma kto? Fakt dostępnych adminów jest mało ale ja robie praktycznie za 75% adminów więc śmiech na sali Adik np prawie zawsze jest na steam nawet jak nie gra , wystarczyło by do niego info i by wszedł , a zapomniałem tutaj praktycznie same Nsy graja...
`Endefis. |
|
|
|
Kisielowaty
Huehuehue
Nick w grze: Kisielowaty
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 462 Piwa: 84/138 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 12-07-13, 16:26
|
|
|
Teraz na steama wchodze na forum wchodze i od razu mi info dali, że są cheaty. Wcześniej nie mogłem nie poszło w pracy. |
|
PW!
STEAM: Kisiel |Po przerwie |
|
|
|
|
wirrtex O.o
KAT <3
Wiek: 28 Dołączył: 09 Mar 2013 Posty: 974 Piwa: 87/130 Skąd: Gliwice :>
|
Wysłany: 12-07-13, 16:58
|
|
|
Jest więcej adminów więc wystarczy dać info |
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 12-07-13, 17:03
|
|
|
Temat przenoszę do spraw ogólnych COD.
My nie produkujemy adminów, lecz ich werbujemy, więc to od liczby chętnych podjęcia funkcji zależy ilość adminów. Wczoraj zostało rozpatrzone podanie Kisiela to pewnie polepszy to sprawę. Wam graczom polecam nawiązać bliższy kontakt z adminami (steam/gg itp.) i wołać w razie potrzeby. Również polecam zastanowić się nad własną kandydaturą jeśli sprostacie wymaganiom. |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Oblatywacz
DarkMan
Nick w grze: Oblatywacz|NoSound|NoLive|
|
Wysłany: 12-07-13, 17:42
|
|
|
Urlopik mi jeszcze trwa ale dzisiaj i jutro oraz potem już na pełnej parze A to że lata sporo cheatow to się zgadzam. Nie raz jestem sam na serwie i tak jak pisze Sheeran, jest nie do ogarnięcia. Każdy spami na u@ że są cheaty a jeszcze inny spamuje na "y". A cod mod jest coraz wyżej w ranku i do tego wakacje to naprawdę wypadało by aby inny admini coda się zmobilizowali i więcej grali. |
|
_________________ Jedź tak, by móc żyć ....Żyj tak, by móc jeździć .... LwG
http://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A31558130
|
|
|
|
|
kuba123214
Wiek: 27 Dołączył: 24 Lut 2013 Posty: 172 Piwa: 24/99 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 12-07-13, 18:26
|
|
|
Adminów jest dużo ale nie każdy zawsze może wejść na serwer. Admin to zwykły człowiek który pomaga ogarnąć serwer. Admin nie pracuje na stałym zatrudnieniu i "pensji" tylko kiedy ma czas i możliwości. |
|
|
|
|
|
Hun!er Kill$
*Noname*
Nick w grze: Hun!er Kill$
Wiek: 28 Dołączył: 04 Lip 2013 Posty: 135 Piwa: 9/23 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 28-07-13, 08:43
|
|
|
Poki co admini sa na wakacjach niektorzy pozostali wiec mozliwe jest ze sa male problemy lecz to normalne tak jak wypowiedzial sie Delmus jesli sprostacie wymaganiom to zgloscie swoja kandytature tylko nie ze zostaniecie adminami i przestaniecie coraz mniej grac bo aktywnosc wam bedzie spadac jak to co niektorym adminom Sory BYLYM ADMINOM ktorzy sprawe olali i sobie poszli...I tak jak mowi Sheeran on jest najczesciej na Codzie jesli oczywiscie moze bo wiadomo ze nie bedzie siedzial 24h i po co zakladac nowe tematy i spamowac?! Dla mnie temat bez sensu |
|
_________________ Pomogłem?Postaw piffko
|
|
|
|
|
|