Zamknięty przez: Kawior 16-06-13, 19:51 |
Pytanie |
Autor |
Wiadomość |
Guffi
guffos
Nick w grze: Guffi ;3'
Wiek: 28 Dołączył: 01 Cze 2013 Posty: 28 Piwa: 5/1 Skąd: Brzóza Królewska
|
Wysłany: 16-06-13, 11:56 Pytanie
|
|
|
Ja takie pytanie : Czy można coś zrobić z tymi premkami ?! Rozumiem , że łatwiejsza gra i wgl , ale żeby aż tak to przesada (ciężko wyjść z respa bo 5 jumperów na cb i koniec.) Da się im minimalnie zmniejszyć widoczność , zmniejszyć maks. kondycji . To ułatwiło by duużo grę innym Czekam na rozsądną odp. , a jak ktoś mnie ma krytykować to niech powstrzyma się od tego ! |
|
|
|
|
|
SK8
twój adwokat
Nick w grze: SK8
Dołączył: 06 Mar 2013 Posty: 434 Piwa: 84/32 Skąd: Zielsko-Biała
|
Wysłany: 16-06-13, 15:47
|
|
|
ziomeg ludzie za to płacą. mi też się to nie podoba, ale oni się oburzą, cześć pewnie odejdzie. nie ma znowu tak źle jak To to ująłeś i niech już wg mnie tak zostanie
p.s. po co Ci przerwy przed interpunkcją? |
|
_________________ Głosuj codziennie: || COD || DD2 || ZM || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
Kisielowaty
Huehuehue
Nick w grze: Kisielowaty
Wiek: 27 Dołączył: 07 Gru 2012 Posty: 462 Piwa: 84/138 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-06-13, 16:34
|
|
|
Po 1... zauważyłem, że w twoich postach jest wiele błędów takich np. jak SN!P3R zauważył ale i wiele innych...
Po 2... klasy są stworzone oraz dostosowane, tak jak administracja sobie uzgodniła.
Po 3... tak jak wspomniałeś to ludzie z dostępem do klas premium i super premium się oburzą, bo płacili za to co było oferowane takie jakie było np. taki ja.
Po 4 i ostatnie... jak ty dowalisz szturmowca lub wyborowego (nie wiem czym tam grasz) to na mapie cs_assault_upc idziesz bokiem pod mostem i rashujesz całe CT i wtedy się cieszysz i jest dobrze.
Tyle chciałem dodać. |
|
PW!
STEAM: Kisiel |Po przerwie |
|
|
|
|
Guffi
guffos
|
Wysłany: 16-06-13, 17:48 xd
|
|
|
Klasy premium a w szczególności max premium to tylko zarobek dla adma a nie dla (jak ty to określiłeś podwyższenia jakości gry ). A admini wybrali jak najlepsze premki aby podbić ich stawke do 30 zł co im się udało . Taka jest prawda . I nie krytykujcie mojego poglądu bo i tak go nie zmienię . A co do twojej wypowiedzi Kisiel to jest ona baaaardzo obiektywna i nie ma dużego znaczenia . |
|
|
|
|
|
Guzik
Wiek: 27 Dołączył: 13 Mar 2012 Posty: 504 Piwa: 95/57 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-06-13, 19:18
|
|
|
Guffi, nie ośmieszaj się. To jest super premium i nie będziemy go osłabiać do poziomu normalnych klas. Ludzie zapłacili za (tak jak pisał Kisiel) takie klasy jakie były przy zakupie, a nie żeby zastali je w dużych zmianach i o wiele słabsze. Cena 30 zł sms za super premium była od samego początku, poza tym 3 serwery (4, jeden obecnie zatrzymany) i forum kosztują, więc po to są premium i VIP'y żeby móc zarobić na utrzymanie serwerów i forum. |
|
|
|
Guffi
guffos
|
Wysłany: 16-06-13, 19:33 odp
|
|
|