Zamknięty przez: Gruszka 26-12-13, 12:52 |
Propozycja :). |
Autor |
Wiadomość |
Gen_Kleks
Jestem Generałem
Nick w grze: Gen_Kleksik
Wiek: 29 Dołączył: 02 Cze 2013 Posty: 64 Piwa: 12/2 Skąd: Z Polski
|
Wysłany: 02-06-13, 19:52 Propozycja :).
|
|
|
Witam, mam propozycję dla was . Co wy na to żeby żrobic na Serwerze CodMod przez 3/4 sec że można przez siebie przejść ?. Dlaczego to proponuję ?. To łatwa Odpowiedź, ponieważ jak wiadomo Cod Mod cieszy się dużą popularnością graczy. Mianowicie chodzi mi o to ,jak np gram se np: De_dust2 i zaczynamy grać, to każdy się zaczyna blokować o sobie . Jasniej wyjasnię (np jest początek gry, czyli zaczynamy wychodzić z respa , to ludzie o siebie blokują i muszą się omijać. I teraz mam namyśli CT (antyterroryści), jak jest brama (Środek) to wiadomo że np przeciwnik ma AWP , to my tracimy na tym z 5 sec a przeciwnik TT (terroryści) z łatwością dojdą do okienka zanim my tam dojdziemy Na B to Terro nas zabija przez środek).
2 Propozycja . Granaty (HE) Wiadomo że są po 5 sec, może tak wgracię taki plugin, który automatycznie odlicza czas, od początku gry i przez np Gra zaczyna się 3:40 to do 3:35(równe pięć sekund) i dopiero można rzucić granata (HE).
@Edit bo jak np czasmi przypadkiem wyciągne HE, to zabiera mi hp. Moim Zdaniem, jest głupie rozwiązanie . bo tylko zabiera hp , a np nie to nacisłeś i jesteś w kropce..
Co wy na to ?
Pozdrawiam Gen_Kleksik
PS: Prosił bym o pełne zdania i wyjaśnienie . |
|
Ostatnio zmieniony przez Gen_Kleks 03-06-13, 15:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): AlieN, Rexore |
|
AlieN
Wiek: 28 Dołączył: 28 Maj 2013 Posty: 9 Postawił 4 piw(a) Skąd: Pochadzisz ?
|
Wysłany: 02-06-13, 20:06
|
|
|
Bardzo dobry pomysł . przydało by się to bo to wkurza i czasmi nawet się 10 sec stoi na respie ..
a co do granatów większość ludzi puszcza He przed 5 sec I przydalo by się to . |
|
|
|
Power Line
Posta chcę nabić
Nick w grze: Power Line
Wiek: 28 Dołączył: 18 Paź 2012 Posty: 924 Piwa: 97/62 Skąd: Starokrzepice
|
Wysłany: 02-06-13, 22:46
|
|
|
No jeżeli chodzi o tą pierwszą propozycje jestem jak najbardziej za.
Tak jak piszesz że na de_dust2 jest takie blokowanie na respie. A jeszcze gorzej jest na mapkach mniejszych.
A jak dobrze pamiętam do HE to jest już plugin który zabiera HP za wyciągnięcie granatu przed czasem i myślę że to wystarczy. |
|
|
|
Rexore
|
Wysłany: 03-06-13, 23:45
|
|
|
1 Propozycja nie jest zła. Myślę że bardzo by pomogło graczom.
2 Propozycja jest bardzo dobra. Ja mam tak czasami że niechcący wyciągne tego granata i początek rundy a ja gine bo miałem 40-30 hp.
JESTEM ZA |
|
_________________ http://steamcommunity.com/groups/SzukajacychKlanu Zapraszam !
Jeśli masz jakieś pytania Pisz na steam: jablkomieta |
|
|
|
|
kuba123214
Wiek: 27 Dołączył: 24 Lut 2013 Posty: 172 Piwa: 24/99 Skąd: Skierniewice
|
Wysłany: 04-06-13, 15:06
|
|
|
1 Propozycja, jestem oczywiście za (przyda się bardziej na maxie)
2 Propozycja, jestem za zmniejszeniem zadawanych HP ponieważ było już dużo postów "Dziki jumper i ninja z perkiem granat generała tracą HP na starcie rundy" |
|
|
|
|
|
budyniowy
Wieszak
Nick w grze: Wieszak
Dołączył: 02 Kwi 2013 Posty: 207 Piwa: 69/145 Skąd: Zduńska-Wola
|
Wysłany: 04-06-13, 15:50
|
|
|
Za pierwszą propozycją jestem jak najbardziej ZA bo często denerwuję mnie jak muszę stać na respie po 10s a potem gracze "płaczą ,że się bulwersuje".
Druga propozycje też bardzo mnie cieszy ponieważ kiedy wylosuje perk typu "Granat Generała" przed 10 s to automatycznie mi go wybiera np. na komandosie i tracę hp ;(
Oba pomysły są bardzo dobre i nie obrażę się jeśli zostaną wprowadzone |
|
|
|
|
|
Gen_Kleks
Jestem Generałem
Nick w grze: Gen_Kleksik
Wiek: 29 Dołączył: 02 Cze 2013 Posty: 64 Piwa: 12/2 Skąd: Z Polski
|
Wysłany: 05-06-13, 19:49