Zamknięty przez: Delmus 07-08-12, 10:22 |
Sloty. |
Autor |
Wiadomość |
Pro siwy
Pro Elo Hajt :)
Wiek: 26 Dołączył: 28 Lip 2012 Posty: 15 Piwa: 2/1 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 07-08-12, 08:24 Sloty.
|
|
|
Pewnie większość z was jest zdenerwowana gdy nie umie dostać się na serwer CoD. Na Codzie są 23 sloty , z czego jeden to HLTV. Czy nie dało by się dodać parę slotów ? Było by to dobre rozwiązanie , w godzinach popołudniowych jest bardzo ciężko dostać się na serwer ! Gdy przez długi okres czasu serwer jest maksymalnie zapełniony nowemu graczowi nie chcę się czekać i czekać aż się slot zwolni i zmienia serwer. Poprzez zwiększenie ilości slotów Cod zyskał by pewnie 2 razy tylu ludzi co jest teraz. Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy.
POZDRAWIAM |
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): eSon` |
|
Lodówka
Nick w grze: Lodowka nie istnieje
Wiek: 28 Dołączył: 29 Lip 2012 Posty: 155 Piwa: 11/90 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 07-08-12, 08:56
|
|
|
W pełni się z tobą zgadzam. Mam jeszcze jedną propozycję... żeby nie przenosiło na inny server Classic-zone jak jest 22/23, bo większość graczy, gdy 1 raz wejdą mogą się zrazić, że to nie COD tylko coś innego i wyjdą :|. Ja tak zrobiłem, ale Flamaster po kilku dniach znowu wysłał mi ten server |
|
|
|
element
Projekt X ^^
|
Wysłany: 07-08-12, 09:02
|
|
|
Delma Wie kiedy ująć kiedy dodac sloty Jak chcesz wbijac na serwer to kup sobie slota proste Nie weim czy chcesz się strzelać na servie w 30 osob Po 2 seweer tylu osob nie wytrzyma
Jestem za Nie dziękuje |
|
_________________ Polecam http://www.wygrajgry.pl/ref/86301
|
|
|
|
|
eSon`
Jestem Hardkorem!
Wiek: 27 Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 10 Piwa: 3/2 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 07-08-12, 09:52
|
|
|
Kto powiedział ze ma być 30-slotowy ?? Dalma mógłby np. dodać 3-4 sloty |
|
_________________ .::[H]ooLiGa[N]::. |
|
|
|
|
flaMaster
HeadSH00t ^^
Wiek: 28 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 112 Piwa: 18/27 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 07-08-12, 09:59
|
|
|
W takim rozwiązaniu, trzeba by było usunąć parę map, bo teraz gracze nie mieszczą się np. na ratsach, assaulcie... Jak dla mnie jest to zły pomysł. Jestem na NIE |
|
|
|
|
|
Delmus
Nick w grze: Tester Bieli
Dołączył: 24 Lut 2012 Posty: 1685 Piwa: 461/47 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 07-08-12, 10:22
|
|
|
Sloty na COD nie będą zwiększane. Gdyż byłby problem z umierającymi graczami na respach, mogłaby spaść wydajność serwera oraz byłby za duży chaos.
Polecam kupić rezerwacje slota, jest najtańsza z całego sklepu, a przecież ten ostatni slot jest właśnie dla takich niecierpliwych.
Close |
|
- Nie dołączam serwerów do sieci. Głosuj codziennie: || COD || DD2 || (Daj łapkę w górę) |
|
|
|
|
|