Goral

|
Wysłany: 29-04-26, 19:13 Jak dobrać okulary do kształtu twarzy
|
|
|
| Wybór odpowiednich oprawek to dla mnie zawsze ogromne wydarzenie, bo okulary towarzyszą mi przez kilkanaście godzin każdego dnia. Muszą być nie tylko lekkie, ale też pasować do kształtu twarzy i nie uciskać skroni przy dłuższym noszeniu. Ostatnio zdecydowałam się na model w stylu retro i bardzo przydał mi się ekupon na oprawki okularowe i soczewki, bo dzięki temu mogłam pozwolić sobie na droższe szkła z powłoką antyrefleksyjną i filtrem światła niebieskiego. Czy wy też odczuwacie różnicę w zmęczeniu oczu po całym dniu pracy przed monitorem, gdy używacie specjalistycznych soczewek? Dodatkowo, jako fanka estetycznego wyglądu, dbam o to, by moje dłonie zawsze współgrały z resztą stylizacji. Często przeglądam sieć, sprawdzając, jakie są ale promocje na paznokcie hybrydowe, żeby kupić bazy kauczukowe, które świetnie wzmacniają moją kruchą płytkę. Zastanawiam się, czy wolicie okulary o wyrazistych oprawkach, czy może stawiacie na minimalizm i cienkie, metalowe ramki? Jak radzicie sobie z parowaniem szkieł w okresie przejściowym, macie jakieś sprawdzone preparaty anty-fog? |
|
|