Mod |
IP |
Status |
Protokół |
Połącz |
4Fun / BF2 Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
Only DD2 |
- |
- |
S/NS |
 |
COD Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
Zombie Mod |
- |
- |
S/NS |
 |
TeamSpeak 3 |
- |
- |
TS 3 |
 |
Budowa- beton |
Autor |
Wiadomość |
dżejla

|
Wysłany: 04-07-25, 10:01 Budowa- beton
|
|
|
Siemka
Zastanawiam się nad taką opcją jak produkcja mieszanki betonowej, bo wiem, że jakość betonu w dużej mierze zależy od samej mieszanki. Czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą i może podpowiedzieć, czy ich beton dobrze się sprawdza na budowie? |
|
|
|
|
 |
matys20

|
Wysłany: 23-07-25, 19:45
|
|
|
Zaczęłam interesować się tematyką domków mobilnych i natrafiłam na projekt Domek mobilny D od Dream Mobil House. Z zewnątrz wygląda bardzo nowocześnie, a wnętrze jest zaskakująco funkcjonalne. Zastanawiam się, czy ktoś z Was budował już ten model lub może zna kogoś, kto korzysta z takiego rozwiązania? Szukam realnych opinii o jakości wykonania i użytkowaniu na co dzień. Firma Dream Mobil House ma siedzibę przy ul. Uczniowskiej 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 500 220 300, kontakt@dreammobilhouse.pl – może ktoś już współpracował i coś podpowie? |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|